Mamici din Canada (11)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanagabriela/oanagabriela.jpg)
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by oanagabriela
Pntru aragaz exista un spray special, este f.bun, se gaseste la toate marile magazine cred. Nu stiu numele, trebuie sa am uit acasa. Poti sa dai cu el si sa il lasi citeva ore si pe urma se ia toata grasimea relativ usor, cu o cirpa..
Succes.
Merci, deabia asteapta aragazul meu sa afle numele sprayului,
daca nu-ti e cu suparare,
eu oricum o sa caut cat se poate de repede !
Numai bine, Irina
Vara quebecoise
M-am uitat: se cheama f.banal "Nettoyant pour four" si pe engleza "Oven cleaner", este un spray galben, iar numele este scris cu alb pe fond rosu si costa cam $3.00. Poti sa te uiti in supermarket la raioanele cu diverse produse pentru curatanie.
Si inca un produs grozav (daca nu l-ai gasit deja)pentru scos pete, se cheama "Shout", sticla este alba sau mai nou este rosie, iar numele este scris peste un fel de curcubeu. Este incredibil de bun, aproape nici o pata nu ii rezista, am scapt de un mare stres de cind l-am descoperit.
O seara buna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
myrrha spune:
Cristina, am tras cu ochiul pe la alte topicuri si am ajuns la concluzia ca fuse ziua ta.
La Multi Ani! Sanatate si succese internationale !!! (asa ne zicea noua un prof la Bucuresti)
Donia, mai zi-ne impresii de Montreal! Ati prins concertul de jazz? Mergem si noi in long weekend de 1 august, ni s-a zis ca macar prindem artificiile de 30 iulie
.
Intre timp am descoperit la cinematheque din Toronto si am vazut Masculine/Feminine in regia lui Godard . Sala era plina ochi si totul (inclusiv lumea prezenta
)imi amintea de cinemateca bucuresteana... Ne-am intors tirziu-tirziu, pe la 1 noaptea prin downtown (pe jos), dar mi s-a parut destul de safe si chiar frumos, ca era si nitelus mai racoare.
Care sint cinematografele voastre preferate si ce-ati mai vazut fain in ultima vreme? (ca noi am dat-o pe vechituri, nici nu servim, asa ca ...mai sa ne salbaticim aicea
)
hihihi
Simonna spune:
Ana, jumele' e ok, cald la peretele cu vecinul :), plan mai mic la Hydro Quebec si n-ai gazon de tuns pe-o parte a casei! Noi de-asta avem si nu ne deranjeaza (vorba Iorinei, bine c-am luat-o ca deja au saltat preturile!) gardul e de-un stat jumate de om, ii vedem rar, sigur nu prin gard, ne salutam si toate bune. Cind am facut chef am mers cu o un platou cu prajiturele la ei si ne-am scuzat pentru ce va urma, dar chestia asta o faceam si la bloc, in Ro.
Cred ca am avut si noroc, vecinii n-au copii, au pisica, o tot cauta pe la noi prin curte, aia fuge o data pe saptamina si se pripaseste pe cabanoul nostru, nu-s ce-i place atita!
Singura precautie pe care ne-am putut-o lua a fost sa intrebam fostii proprietari ce fel de oameni sint. Si ne-am uitat la casa, la cum e intretinuta, parea totul ok. Si, dupa ce ne-am mutat ne-am dus la usa lor, cioc-cioc, buna ziua, astia sintem, ca va bien?, ei au zis: gentille de venir nous voir, era un vint crincen, ne-am carat fuguta, dar am plecat de la inceput de pe pozitii ok.
Irina, pui folie de aluminiu jos si pe laterale in cuptor? Si pe farfuriile alea care sint sub rezistente la aragaz? Muuult mai usor de curatat :), ca numa' le-arunci si pui altele.
Pupici...
Simonna
khristin spune:
Merci Myrrha, Ira, asa e, am mai intinerit cu inca un an ...noi sa fim sanatoase
. Ia spuneti-mi si mie care ati vizitat Quebec City, ce nu se merita ratat, cazare acceptabila si alte detalii de genul asta...ne bate gandul sa ajungem acolo, nu stim insa cand anume
...pupici,
Cristina
noi si poze mai noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Simona, simpatica treaba cu vecinii...la jumelé ne-a ramas oricum optiunea ( de musai ca de nevoie :))), intre o casa veche si a ne indeparta mult de Montreal...a ramas cea mai avantajoasa alegere cea a unui jumelé...am vazut citeva, ne-am facut o idee, si cum ne intoarcem din vacanta...sho pe ea:)), casa
.
numai bine fetelor si o saptamana buna,
Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba câmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramân sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamânt."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Cristina LA multi ANI! Bine mai vorbesc cu tine si nu-mi zici de ziua ta, sa fii sanatoasa, iubita si sa aveti multe bucurii de la copii
Numai bine si o saptamina usoara!
Denisa12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
myrrha spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Cristina LA multi ANI!Bine mai vorbesc cu tine si nu-mi zici de ziua ta, sa fii sanatoasa, iubita si sa aveti multe bucurii de la copii
Care copii, care copii, e ceva secret la mijloc?
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Myrrha, cristina are o fetita si eu sper sa ii mai faca un fratior sau o surioara, de aia am zis.
Asa ca numai bine!
Denisa12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
myrrha spune:
Denisa , iete ca m-ai dezumflat . Stiam de Yasmine, dar ma gindeam ca e rost de
nou (si contemplam
viitorul an universitaire al Cristinei)
De Quebec city nu stim decit ca e un orasel frumos si merita vizitat, dar nu si locuit (vezi pozele si entuziasmul Irei, undeva mai sus). Cind mergeti voi, Cristina? Noi vizitam Montrealul de 1 august (si am hotarit sa nu facem alte escapade, sa ne ocupam sistematic
de orasul romantelor si italienilor, cum ne zise cineva).
Chiar fetele, de Montreal ce ziceti, ce nu trebuie ratat intr-o vizita de 3 jours?
khristin spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Denisa , iete ca m-ai dezumflat. Stiam de Yasmine, dar ma gindeam ca e rost de
nou (si contemplam
viitorul an universitaire al Cristinei)
De Quebec city nu stim decit ca e un orasel frumos si merita vizitat, dar nu si locuit(vezi pozele si entuziasmul Irei, undeva mai sus). Cind mergeti voi, Cristina? Noi vizitam Montrealul de 1 august (si am hotarit sa nu facem alte escapade, sa ne ocupam sistematic
de orasul romantelor si italienilor, cum ne zise cineva).
Chiar fetele, de Montreal ce ziceti, ce nu trebuie ratat intr-o vizita de 3 jours?
Fetelor dragutelor, de bebel la noi nu e inca momentul, Myrrha stia ea ce stia, anul asta nu se pune problema la mine, om vedea mai incolo...Denisa, merci de urari, te las pe tine poate ma incurajezi si pe mine ulterior, si n-am facut secret cu ziua Frantei, dar cand am vorbit noi era deja la timpul trecut
![](icon_smile_wink.gif)
![](pupic.gif)
Cristina
noi si poze mai noi