Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Flavia_Hurducas spune:
Nicole, nu te mai plange, ca eu te intrec: am inceput cu raceala, apoi candida, apoi triplul test pozitiv (urmat insa de rezultatul bun de la amnio) si acum infectie urinara. Si pe deasupra am si arsuri. Dar tot
sunt!
Flavia 24+
Flavia_Hurducas spune:
cica acum s-ar retine ceva, dar nu am inteles exact ce. Asa li s-a spus la servici. Trebuie sa ma interesez si eu, ca nu am inteles sa se fi schimbat din nou legea. M-am saturat de parlamentarii astia, care schimba legile in coninuu...dupa interesele fiecarora.
Flavia 24+
kristinutza spune:
eu care aveam IR-urile vesnic de 0.70, in sfarsit am ajuns la 0.60! am primit unda verde de la dr sa termin cu injectiile...
bebe avea la echo la Iosup 551 gr si era ok.
cat despre concedii... eu inca ma lupt... de trei ani la noi n-a luat nimeni nici macar o zi de concediu de odihna... cred ca o sa shokez pe cineva si anume pe sefa mea... dar reusesc eu pana la urma sa imi iau si concediul de odihna, si pe cel prenatal, si pe cel postnatal, si pe cel de maternitate! 
ce nu fac pentru Raducu meu... nu ma duc la serviciu! he he he...![]()
cristina 23+, 2 kg
kristinutza spune:
aaaa, am inteles si ca se discuta sa se schimbe legea asta, ca e prea mare indemnizatia. insa avem toate sansele sau nesansele (depinde la fiecare cum calculeaza) sa mai prindem legea veche.
cristina 23+
kristinutza spune:
si am si io carcei de mi-e frica sa ma mai intind dimineata...
gata, nu mai scriu. 
cristina 23+
jadi spune:
Eu am salariul mic pe cartea de munca asa ca imi voi lua si inainte si dupa 85% ca doar plateste statul dar voi incerca sa iau CIC mai mult si anume 2 ani mai putin 42 de zile chit ca in 3 luni ma aduce sotul pe targa la servici
Jadi
22++
miflore spune:
Kristinutza, bravo, cat mai jos cu IR-urile! Se pare c-ai fost fata cuminte!![]()
Flavia, daca zici ca astia s-au gandit sa mai retina cate ceva atunci probabil ca nu se ia mai mult...ce nenorociti...

Mihaela 24+
Flavia_Hurducas spune:
Care este legea dupa care se calculeaza concediul pre si postnatal? Deja am inceput sa ma contrazic cu contabila mea.
Flavia 24+
kristinutza spune:
da, miflore! 
dar stiti ce e cel mai interesant? dupa 7 sapt de tratament nu-mi scazusera deloc. in urmatoarele 2 saptamani au inceput si ele sa se apropie pash-pash de normal. puteti sa ziceti ce vreti, dar eu cred ca e datorita faptului ca de atunci a inceput sa-mi faca sotul injectiile
ca ma saturasem de asistente nesimtitoare. eu cred am avut parte de un tratament special... injectii cu dragoste 
. hi hi hi...
cristina 23+