Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
valen spune:
Flavia, am auzit si eu de chestia asta. Putem afla daca este si cret, ca eu mi-am dorit mereu sa am parul astfel. Desi nu sunt superstitioasa, cica daca furi rumegus, copilul va avea parul cret; as fura dar nu stiu de unde. Hi hi.
Mary_25 spune:
Multumesc pentru rapsunsuri
.
Valen, sa nu ai probleme cu sotul! El par lins, tu par lins, bb par cret......
Daca nu ne mai auzim, va urez
Weekend placut si vreme frumoasa!
,
Mary si bb 24+
Flavia_Hurducas spune:
Scuzati ca am latit forumul cu linkul meu, dar am remediat situatia.
Valen am sa caut si eu rumegus, ar fi sanse mai mari. Oricum tatal are parul ondulat, doar ca acum nu se mai vede, tinand cont ca se tunde periuta tot timpul.
Flavia 24+
Poze bebe
nicole74 spune:
Buna, gravidutelor!
Toate bubele in fundul meu ...
Dupa ce am avut candida, am racit, acum ma doare bila si am arsuri.
Dar trec toate.
Pupici
Nicole 28 saptamani
cge spune:
Valen, sa furi si ptr mine daca gasesti rumegus.
Si noi vrem o fetita creata, mai ales ca si Victor este.
Sa vedeti ce ma pupa dimineata cand pleaca de acasa pe burtica.
Ioana, o sa mai intreb si eu doctoritele mele.
La dr de familie, ajung mai repede, dar ea nu prea este la zi cu multe chestii.
Asa ca nu stiu daca o sa aflu ceva.
Mie doctorita ginecolog mi-a sugerat sa imi iau intai concediu de odihna inaintea tuturor, ca sa fiu sigura ca nu il pierd.![]()
Acum de cand tusesc noaptea, stau si ma tot gandesc cu cine o sa las eu copilul de cateva luni acasa cand o sa plec la serviciu.
Nu v-am zis cand a stat Victor cu femeia acasa sapt trecuta, el m-a sunat pe mobil si mi-a zis ca nu ii e bine si ca are febra, vroia sa vin acasa.
Sun pe fix si vorbesc cu femeia care era in sufragerie la telenovele si o intreb cum se simte Victor si ea ca e bine, ca de ce imi fac atatea probleme.
Pai galusca de cateva luni, cum sa ne spuna cand ceva nu e in ordine.
Am incercat o negociere cu soacra-mea dar n-a tinut
Reusim noi pana la urma.
Cristina (23+) si Victor (5ani si 4 luni)
miflore spune:
N-am citit inca link-ul, dar Moki, tu asa ai inteles, ca daca nu sunt conditii grele la servici nu se da concediul ala de risc maternal? hmm...nu-mi convine...eu stau cu fundul la birou.
Mihaela 24+
miflore spune:
Flavia intrebare intrebatoare: ziceai tu ca stii persoane carora nu le convine sa stea in pre si postnatal ci mai degraba in CIC ca e suma mai mare.(probabil au salarii mai mici, asa inteleg); dar de ce iau doar cele 42 de zile obligatorii de dupa nastere, de ce nu le iau si pe celelalte pana la 120 inainte sa nasca? (ma refer la concediul pre si postnatal) pt. ca eu stiu ca astea sunt platite mai bine decat daca ai merge obisnuit la servici? Pt. ca nu se scad pensiile, somajul nu mai stiu ce... oare sunt coerenta
?
Mihaela 24+
miflore spune:
Ioana, si eu stiam ceva ca daca vrei concediu de risc maternal dupa cel postnatal trebuie sa ai nu stiu ce adeverinta cum ca BB are ceva probleme si d-aia e nevoie sa stai cu el acasa...parca nu mi-ar place sa mint asa... Si inca ceva: cunosti vreo persoana care si-a luat concediu d-asta inainte de a naste si inainte de cel pre-postnatal?
Mihaela 24+
miflore spune:
ce de intrebari in creierul meu, domle...e o nebuloasa nu stiu exact cum am voie sa fac in asa fel incat sa insfac cei mai multi bani stand cat mai mult cu copilul acasa.
Mihaela 24+