Metode elegante de a strange banii la nunta???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Multumesc , fetelor ! La noi toata lumea contribuie la cheltuieli. Si noi , si parintii nostri. Deci va trebui sa ii trec pe ei primii ?! Ok ! Sper sa fie cu noroc ! Thanks !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Deci va trebui sa ii trec pe ei primii ?!

Nu e obligatoriu, faci cum vrei si cum simti. Puteti sa va treceti pe voi primii(ca doar voi sunteti mirii) si apoi parintii - daca tot sunt cheltuielile comune.

Tara
idei nunta
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Pai oricum noi o sa fim cap de lista !Dar dintre parinti nu stiam pe cine trecem primii...Cred ca pentru ca nunta e la pui o sa-i trec pe ai lui primii.Iar pentru petrecerea de la mine ii trec pe ai mei primii. Cred ca e bine...nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Pai oricum noi o sa fim cap de lista !Dar dintre parinti nu stiam pe cine trecem primii...Cred ca pentru ca nunta e la pui o sa-i trec pe ai lui primii.Iar pentru petrecerea de la mine ii trec pe ai mei primii. Cred ca e bine...nu?

Daca voi veti fi cap de lista aveti 2 variante:
- mireasa prima si apoi mirele - parintii fiecaruia dedesupt
- mirele si apoi mireasa

Eu asa stiu dar exista posibilitatea sa-ti spuna altceva fetele - mai afli si alte opinii.

Tara
idei nunta
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si la noi la fel e trecut pe invitatie mireasa prima adik eu si dedesubt parintii mei si la nasi tot pe nasa am trecut-o prima si pe cardurile de masa cand scriu familiile tot asa am trecut d-na prima...asa mi se pare mie normal nici nu mi-a trecut prin cap altfel
darria vreau sa citesc si eu povestea nuntii tale dar tu nikce mai astepti??hai ca-s tare curioasa

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Atunci cand nu sunteti nici voi hotarati in problema asta cu cine se trece primul and stuff, n-ar fi rau sa intrebati si parintii, chiar daca nu veti tine cont. Macar va faceti o parere. Si stiti la ce "carcoteli" sa va asteptati. In fond si la urma urmei, compromisurile trebuie sa multumeasca cat mai multe persoane printre care nu ne aflam noi, cei de pe forum ;). Succes si alegeri inspirate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Darria

Uite si textul pt. carduri(gen plic de culoare roz), poate te ajuta.
Autor este Krelia

Noi, o gazda sanatoasa,
Multumim boieri dumneavoastra,
C-ati fost musafiri vestiti,
V-asteptam sa mai poftiti.

Nadia si Florin

Pe o parte a cardului a fost scris acest text iar pe cealalta parte: Bine ati venit!
Familia:.....

Eh, cu asta ti-ai scos parleala!!!
Si, ia zii, pan' la urma ce-am papat????

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Nushulica: povestea nuntii v-am spus-o, cred, chiar in prima zi de "duoamna" la "nunta in Iasi" - nu am vrut sa scriu la "povestea nuntii" ca sa nu plictisesc pe toata lumea, v-am "chinuit" doar pe voi Asa ca nu mai am nimic de adaugat

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by Darria

Uite si textul pt. carduri(gen plic de culoare roz), poate te ajuta.
Autor este Krelia

Noi, o gazda sanatoasa,
Multumim boieri dumneavoastra,
C-ati fost musafiri vestiti,
V-asteptam sa mai poftiti.

Nadia si Florin

Pe o parte a cardului a fost scris acest text iar pe cealalta parte: Bine ati venit!
Familia:.....

Eh, cu asta ti-ai scos parleala!!!
Si, ia zii, pan' la urma ce-am papat????

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

De papat.....hmmmm..... cam ce se papa de obicei pe la nunti dar e papa virtuala si nu e placuuuut
Iti ofer ca semn de multumire cateva si un chiar daca tot virtual
E mai bine asa?

Tara
idei nunta
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Initial si noi am vrut sa dam comanda de plicuri de bani, pe care exista atasat cardul de masa. Insa am avut printre invitati si persoane care nu aveau cine stie ce posibilitati financiare, si mi s-a parut cam fortat sa le asez in fata plicul pentru bani. Astfel ca am preferat sa asezam pe masa doar cardurile cu numele invitatilor si pe masa pe care se organizase barul, sa lasam plicuri albe si cu pix alaturi. Multi invitati venisera deja cu plicurile lor. Cei care nu au avut, se puteau servi cu plicuri de la noi. Daca doreau se puteau semna, daca nu, nu. Personal mi s-a parut o metoda suficient de eleganta de a strange banii.

Ne-a incantat si ideea de a avea casuta de bani, dar am ajuns sa-i dau dreptate Ralucai. Romanul se simte multumit atunci cand iti da plicul de bani in mana.

Ramane oricum la latitudinea fiecaruia asupra modului in care se strang banii!

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Am facut cardurile de masa in forma de plicuri pt bani, il puteti vedea in album...

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput