Metode elegante de a strange banii la nunta???

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Merci mult pepenash!!!

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pepenash
Cred ca voi opta, totusi, pentru a doua varianta, mai ales ca poate vor o parte din invitati sa ia ca amintire si cardurile pe langa marturiile pe care oricum le vor primi.

pepenash over and out!

la mine am prins de marturii cu un snur auriu subtire si un card ca cele de masa si atunci am rezolvat problema asta si de aia am si facut carduri cu plic

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Este si asta una dintre variantele pe care o iau in calcul, Nushulica. Oricum, pana la marturii eu mai am cale lunga... restaurantul e in topul prioritatilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Este si asta una dintre variantele pe care o iau in calcul, Nushulica. Oricum, pana la marturii eu mai am cale lunga... restaurantul e in topul prioritatilor

Pepenash over and out!

si de ce esti trista cand vorbesti de restaurant?

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Eu voi opta pentru carduri de masa, de care voi atasa marturiile respective. Deci voi avea o marturie per familie.

In asa fel, cardurile vor fi pentru ghidarea lumii la mese, iar marturiile pentru multumire.

Nu sunt de acord cu plicul-card, pentru ca am fost la o nunta care avea asa ceva si mi s-a parut ca si cum erau deja cu juma' de mana in buzunarul meu. Nu e deloc elegant.

Cat despre casuta pentru plicurile cu bani, asta da, dar mai mult pentru mine ca sa am nde sa pun banii primiti, dar nu pentru invitati ca din cate am observat vor sa aibe siguranta ca ii iei TU si nu altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Balkina, daca nici cardurile plic nu ti se par elegante, "parca se baga juma mana in buzunar", atunci despre cei care impart plicuri normale si pixuri ce pararere ai, aceia deja au bagat toata mana in buzunarul omului, nu?? tu ce metoda aplici?

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Noi n-am avut nici casuta, nici plicuri! Ambele mi se par...de prost gust! (no offence!) Am avut carduri de masa, normale, facute de mine, si marturii. Oamenii vin, in general, de-acasa cu banii pusi in plic...Ca si noi, de altfel, atunci cand mergem la nunti. Pe de alta parte, atunci cand pleaca si vor sa te daruiasca, oamenii se cam feresc de ochii celorlalti...si chiar daca se-ntampla sa nu aiba plic, iti baga banii in buzunar pur si simplu!
Noi n-am vrut sa se simta nimeni nici obligat, nici altcumva...pentru ca aveam neplatitori (si nu ma refer aici la DJ sau cameraman) si-mi dau seama in ce situatie ar fi fost pusi oamenii aia!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu o sa am casuta de dar si card-plic. Mie nu mi se par de prost gust...chiar imi face placere sa decorez casuta...Lucrul care mi se pare chiar penibil e sa vina vreun invitat care nu are plic si sa se apuce sa-i indese mirelui banii in buzunar...ca nu am vazut pana acum mireasa cu buzunare...sau mai stii, poate renunta vreo mireasa la plicuri si-si face buzunare

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl
Lucrul care mi se pare chiar penibil e sa vina vreun invitat care nu are plic si sa se apuce sa-i indese mirelui banii in buzunar...ca nu am vazut pana acum mireasa cu buzunare...sau mai stii, poate renunta vreo mireasa la plicuri si-si face buzunare

Penibil mi se pare sa ceri bani...pe fatza! Mireasa n-are nevoie de buzunare daca are un piept generos!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor stiu pe cineva care inchiriaza Casuta (din piatra cu lemn)! Este superba!!!!!! Cat nu suportam eu obiceiul asta parca acum imi pare rau ca n-am avut si eu o casuta din asta....
Daca vreti asa ceva, contactati-ma! Va asigur ca este de vis realizata...

PS: Olgutza

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput