infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by mariagi

Cezara,sincer nu cred ca sotul tau te-a inselat.poate ca prin comportamentul tau il indemni ca de aici incolo sa o faca.daca el ti-a spus ca nu a avut nimic cu ea crede si nu cerceta!sigura lui vina din punctul meu de vedere este ca si-a facut confidente cu acesta amica,care a profitat din plin de problemele lui cu tine.nu mai tulbura apele..incearca sa ai o discutie sincera cu el si sa treci peste aceste momente dificile din casnicia voastra.daca el a gresit dar nu te-a inselat iarta!

Maria

Maria cu scuzele de rigoare e o tampenie chestia cu "crede si nu cerceta!"Stiu,nu un cuplu ci mai multe,in care unu dintre parteneri da,credea..pff da o incredere din aia orbeasca si nu cercetau si nu aplecau urechea la ce se vorbea si-si credeau partenerii.In tot acest timp partenerii isi faceau de cap cu tot felul de fufe.
Iar la unu dintre cupluri chestia asta a durat ani de zile(cam vreo 10,asa spre surprinderea ta).Ciudat a fost ca la divort el a dat vina pe ea,ea nestiind ce poama fusese el atatia ani,se invinovatea si nu stia saraca unde gresise.O fata de nota 10,iti spun eu!(greseala ei a fost ca l-a iubit prea mult si a avut prea mare incredere in el,de nu a cercetat nimic!)Cam greu sa pierzi 10 ani din viata cu asa om,nu?Sa crezi ca nebuna in el si apoi sa descoperi ca au trecut ani din viata ta si ala si-a batut joc de tine in tot acest timp.
Nu e cazul Cezarei!
Am dat doar niste exemple(reale) Mariei,pt ca nu stau chiar asa lucrurile!

adrienne12 e un punct de vedere si da,s-ar putea sa fie asa,dar s-ar putea sa nu!
Insa daca ea s-ar interesa despre ea,sigur va afla aia,atunci nu se va injosi?Nu se va prapadi aia de ras ca a devenit Cezara detectiv?Ca nu-i sigura pe ea?etc..etc..hmm?
Tot mai bine cu un detectiv particular..
Insa ea trebuie sa comunice cu sotu'am mai spus.Sa-si rezolve problemele cu el.Si aici ambii trebuie sa traga,nu doar ea,sau doar el.Parerea mea este ca sotu ar trebui sa se impuna in fata "prietenei",sa-i spuna clar si ferm ca are sotie,ca mesaje de genu nu se cuvin intre ei si ca intre ei nu va fi nimic niciodata ca el isi iubeste sotia!Si chiar ar trebui sa o lase balta cu "prietena"asta.
Sper sa se rezolve cu bine si sa vina Cezara curand cu vesti bune.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ma refeream strict-crede si nu cerceta-cand sotul ei a spus ca nu a avut o relatie amoroasa cu aceasta amica.asta nu il scuza cu nimic,dar sa nu facem din tantar armasar!
si nu cred ca poti sa stai cu un barbat 10 ani si sa pretinzi ca nu stii nimic.in momentul in care ai dovezi clare ca te-a inselat ai doar doua alternative:ori divortezi,ori ierti si de fiecare data cand intarzie acasa te intrebi daca nu e cu alta femeie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariagi

ma refeream strict-crede si nu cerceta-cand sotul ei a spus ca nu a avut o relatie amoroasa cu aceasta amica.asta nu il scuza cu nimic,dar sa nu facem din tantar armasar!
si nu cred ca poti sa stai cu un barbat 10 ani si sa pretinzi ca nu stii nimic.in momentul in care ai dovezi clare ca te-a inselat ai doar doua alternative:ori divortezi,ori ierti si de fiecare data cand intarzie acasa te intrebi daca nu e cu alta femeie...

Ba da poti!Si asta doar cand crezi si nu cercetezi!
Am explicat mai sus,in plus cred ca stiu mai bine cazul si-ti spun clar ca tipa nu stia.Au fost niste circumstante care l-au ajutat pe el,in plus ea-l credea pe el si nu pe altii.Eu am stat de vorba cu ea,despre incredere..ma rog..pt ca nu i-am spus ce poama are langa ea..si baga mana in foc,ba mai mult se baga toata in foc ca parteneru ei n-o inseala.Si da, si tipei astia i-a soptit o "pasarica"ca ar insela-o..chiar un prieten de-al lui,insa nu..ea l-a crezut pe el,pt ca el i-a zis clar ca nu,i-a jurat ca nu o inseala si gata..ea a crezut!Asta ca i-a zis el,da?
Ma rog fiecare cu parerea lui!
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Dragele mele,va multumesc din nou pentru mesajele voastre incurajatoare.sa stiti ca am invatat foarte multe lucruri bune de la voi.M-ati ajutat sa trec mult mai usor peste toate problemele mele legate de casnicie.As vrea sa pot fi si eu in masura sa va raspund cu atita bun simt si caldura la fiecare.Daca nu erati voi,sa ma sfatuiti cine stie de ce anume eram in stare sa fac.Am inteles ca fiecare om are probleme in viata,pe care la un moment dat nu e in stare sa le duca singur,de aceia ma bucur ca voi ati fost alaturi de mine,ca ati avut rabdare sa ma cititi,si ca mi-ati dat un sfat fiecare.Am avut zile grele,dar s-au dus...Am iertat,si am fost iertata.Am realizat dintr-o data ce scurta e viata si cum ,nu merita sa ne consumam pt.fiecare nimic.Vreau sa ma bucur de familia mea,de tot ce am mai scump pe lumea asta,de tineretea mea.Vreau sa imi fac semenii fericiti.Vreau ca sotul meu sa ma iubeasca ca si la inceput,iar pentru ca acest fapt sa se implineasca trebuie sa ma schimb in bine.Sa il primesc acasa cu bucurie,sa miros a parfum (nu a gatit),sa il sarut de fiecare data cand intra in casa,sa il imbratisez cu caldura,sa il fac fericit,pentru ca merita.Sa fac multe eforturi pentru a fi bine.Stiu ca toti barbatii se schimba atunci cand in familie apar copii.Stiu ca el s-a indragostit de o alta persoana ,nu de ceea ce sunt acum.Voi fi altfel,sper sa imi ajute D-zeu,sa fiu ca si la inceput,si mai sper sa se schimbe si el.Mi-am dat seama ca noi suntem ocupati permanent cu copiii nostri,de aceia nu avem prea mult timp pentru noi.Nu mai aveam energie.Pentru noi copiii inseamna totul.

Poate va intrebati daca mai am de gand sa merg la munte singura......raspunsul este nu-deocamdata.Nici vremea nu tine cu mine,dar voi merge alta data.
Referitor la acea tipa....a spus ca nu e nici macar draguta,ca nu are nimic frumos,ci e inteligenta,ea lucreaza la o librarie mare,ii face rost de carti la un pret mai bun.Si ,oricum nu vreau sa o cunosc,nu ma intereseaza.Voi avea grija ca pe viitor sotul meu sa nu mai aibe "confidente"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bravo

Mergi la inceput

Bravo!
Ma bucur pt voi.Sa dea D-zeu sa fie bine.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Va iubesc,voi mi-ati salvat casnicia ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Cezara, m-au bucurat mult vestile pe care ni le-ai dat. Sa va dea Dumnezeu intelepciune si numai bine!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Bravo Cezara! Bravo si sotzului tau!
Si eu am realizat ca si casatoria este ca si o profesie: trebuie sa te dedici ei si sa MUNCESTI pentru ea!!!

Sanatate multa voua si copiilor vostri!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Inca o poveste care se incheie cu un Happyend....
Eu cred ca in noi sta toata putere de a trece peste momentele grele din viata,trebuie sa stim sa cedam cateodata,sa fim mai buni,sa ne autocriticam.,...adica sa vedem si barna din ochiul nostru si apoi sa ne uitam la ceilalti....sa dam tot ce/i mai bun din noi,sa radiem dragoste in jur,asa cred ca se v/or rezolva mult mai mult problemele noastre de zi cu zi.....
Draga KIWWY un pupic dulce ca fructul copt al nickului ce ti/l ai ales

Mergi la inceput