infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by angelp
Draga KIWWY un pupic dulce ca fructul copt al nickului ce ti/l ai ales

ce mi-ar placea ca mesajul asta sa fie citit si de domnul sotz al lui kiwwy, sunt sadica. :)) sa vaza si el cum e, la o adica!

ma bucur sa aud ca s-a mai salvat o casnicie, iar "confidentei" sper sa nu incerce nimeni sa ii distruga casnicia (viitoare, whatever) asa cum a incercat ea acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Sincer, ma bucur! Am asteptat sa adoarma sotul sa pot intra sa vad ce s-a mai intamplat, draga Crezara. (Daca ma vede pe forum citeste repede si el si face tot felul de comentarii si ma enerveaza...Forumul asta nu-l impart cu el...)
Poate candva n-o sa te abtii si tot o sa treci pe la o mare librarie... Asa, poate o sa fii si mai sigura pe tine.
Pupici!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bravo Cezara, ma bucur ca gandesti pozitiv
Sa aveti o viata de familie cat mai fericita

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Wow, am lipsit trei zile din oras si abia am asteptat sa ma intorc si sa vad ce ati mai facut. Ma bucur mult ca in "lipsa mea" s-au intamplat lucruri bune, minunate. Ma bucur Cezara ca esti o fata inteligenta si buna si ca te-ai hotarat sa infrunti greutatile si sa faci sa mearga lucrurile bine. Voi sta cu okii pe voi :) si-ti tin pumnii!!!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Felicitari, Cezara, Dumnezeu te-a ajutat si ai ajuns la cea mai buna solutie, aplicabila, zic eu, cam la 80% din cuplurile cu probleme...adevarul este ca in timp, uitam sa fim noi, cele de care s-au indragostit sotii nostri, si de multe ori de aici apar problemele. Felicitari inca o data si sa va dea Dumnezeu multa dragoste!

Mada si bebe Sofi, 10 luni

Mergi la inceput