Mamici de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A venit parintele mai devreme si ne-a citit, mie si bebelusului. Nu stiam care-s rinduielile dupa nastere si inainte de botez, dar s-a dus tati la parinte si i-a zis ca trebuie sa vina intai acasa sa ne citeasca o data. Pe urma ma duc eu la biserica la 40 de zile.
Ne-a citit la amandoi, mie mi-a pus si patrafirul pe cap, a sfintit putina apa si ne-a pus sa bem din ea si sa stropim patutul lui bebe.
Voi cind faceti botezul? Noi vrem sa-l facem la sfirsitul lui august.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare!

La noi e cam greu cu botezul, pentru ca nu stim exact cand o sa-l facem, asta pentru ca abia o sa venim in RO in septembrie. Noi ne gandeam initial sa-l facem aici in Copenhaga, dar cum astia nu au biserica ortodoxa romana ne mai gandim. Avem insa o posibilitate la biserica ortodoxa rusa, dar sa vedem cu preotul ca daca o sa-l botezam acolo slujba o sa fie in rusa, ceea ce e cam ciudat! Dar om vedea pana atunci...

Mami de Alex mancacios

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele!
Bafta multa la cele care va pregatiti sa va intalniti puiutii ! Sa fie totul OK si sa va refaceti repede...
LOREEN- care e ceaiul de colici de la Milumil ? Ala de fenicul in cutie albastra (milutee )?
Androix- motanul meu are 11 ani. E necastrat si a fost agresiv de cand il am. Pe sotul meu nu l-a putut suferi deloc dupa ce ne-am casatorit (pana atunci il tolera cat de cat in casa)- adica vreme de un an sotul a mers cu batul prin casa ca sa se apare de potaie. Si eu m-am gandit cu groaza cum o sa se cumporte cu BB - totusi e absolut rezonabil. A priceput ca nu are voie in pat, insista doar seara sa intre in camera ei... din interes, ca atunci ii mai dam drumul la calorifer si se instaleaza si mata langa el. Si urmareste cu mult interes baita- care la noi se desfasoara in bucatarie- daca prinde ocazia se instaleaza in cantarul Patriciei- mai mult am cantarit mata in el decat copilul. De fapt, de cand am venit de la spital- cred ca a prins ideea ca nu mai e pe primul loc si chiar a traversat o perioada depresiva- da' acum incepe sa-si revina la vechile obiceiuri.
Mygirl- si Patricia cam plange dupa ce o scoatem afara- cred ca desi pare ca doarme totusi zgaltaiala si zgomotul de afara o cam agita...
In rest, noi am descoperit cu bucurie pernuta electrica... e buna pentru burtica- cand ne doare... si e buna pt. incalzit patutul si paturica- adica dupa ce adoarme la noi pe burta - pusa in patutul incalzit nu se mai trezeste sa protesteze...
Noi botezul vrem sa-l facem mai repede, prin iulie...nu stiam ca trebuie sa vina preotul si acasa...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix soacra mea pe Bianca a facut-o handicapata mintala ca nu a respirat inainte de a scoate din burta, tot pe motiv ca nu a fost baiat. Sincer nu ii duc nici lipsa ce sa mai vorbesc de dor...Ne vedem deloc si vorbim nici atat. Sotul meu stie ce parere am despre, asa ca tace pana nu ma apuca dracii pe mine legat de masa...

Fran ala este ceaiul cu pricina...Am renuntat la el...O dau la pasarica cu bephanten pana ii va trece, iar ceai ii voi da cel de musetel...Oricum colici nu prea are, o fi de la Debridat sau poate de biberoane, sau combinate amandoua, dar am zis ca nu-i strica si putin fenicul...Uite ca i-a stricat frumusete de pasarica grasa...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am scris o groaza si am pierdut mesajul!

Va multummim pt. incurajari si sfaturi.. Azi suntem mult mai bine. De ieri ii dau alternativ Bonisan si Sab Simplex. Am reusit sa dorm de la 12 la doua, Stefan e cumintel si chiar si MAria doarme la pranz!!!!!!!!!!! Probabil din cauza vremii . Azi noapte Stefan mi-a facut cea mai frumoasa surpriza: a dormit pana la 5! Can m-am trezit si am vazut cat e ceasul, am crezut ca a patit ceva copilul. Sper sa fi trecut perioada cea mai grea .

NewMamy si Monicica ! Mai aveti putina rabdare!

Loreen, si Stefan e un pic fonfait, dar din nasuc nu ii scot decat ...laptic intarit.

Oana, Loreen poate ne vedem duminica in parc, daca e frumos. Ce ziceti? Stefan ar vrea sa iasa la plimbare cu doua domnisoare .

Roisin, ! Esti la obiect ca de obicei.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna !
Intrebare intrebatoare: spuneti-mi si mie cat a durat icterul fiziologic la bebeii vostri? Al meu a facut in ziua a 3-a si nu i-a trecut inca.

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

A facut din prima zi pina prin a cincea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aurasa, nu te speria. Si Filipa a facut din a treia zi si a durat pana pe la 3 saptamani. Cel mai probabil din cauza ca eu si Mihai avem grupe sanguine necompatibile sau asa ceva. Cand m-au intrebat in maternitate ce grupe avem eu nu stiu grupa lui Mihai (nici el n-o stie poveste lunga...) si am intrebat de ce, ce importanta are. Si mi s-a dat explicatia asta ca in functie de grupele parintilor bebe poate sa aiba un icter mai prelungit dar nu e nimic grav.
Loreen, lasa nu te stresa de socrela, voi sa fiti sanatosi si fericiti!
Fran, sa stii ca am avut si eu vreo doua zile de umblat cu batzul prin casa de frica pisicii, dar atunci am inteles-o (si de cand am devenit mama o inteleg de mii de ori mai bine ) ca avea pui si m-a atacat crezand ca vreau sa-i ranesc un puiut. Pisoiul prostanac se bagase sub canapea intr-un loc stramt si a mers asa pana a dat de perete dar nu mai avea loc sa se intoarca si nu stia sa mearga cu spatele asa ca s-a speriat si a inceput sa urle ca din gura de sarpe. Eu cand l-am auzit am ridicat canapeaua, sau am vrut ca nu m-a mai lasat Didibao care a sarit pe mine crezand ca fi-su plange din vina mea... O fiara, atunci chiar mi-a fost frica de ea. Altfel era normala puteam sa-i dragalim pisoii fara sa ne faca nimic, ba chiar i-am si mosit in direct, doi dintre ei i-am "livrat" cu mana mea
Offf, uite cate amintiri (si astea-s dar o mica parte) frumoase ma leaga de animalutzul asta. Chiar nu pot acum s-o dau.
Noi vrem sa facem botezul pe 9 iulie. Deja cautam restaurant. Eu stiam ca trebuie sa vina preotul acasa. O sa-l trimit si eu pe Mihai sa cheme preotul. Dar asta saptamana viitoare pe vremea asta intrucat sunt singura cu Filip pana atunci. Sotul meu e in deplasare... in Malta Eu cu cupilu acas si el Drept e?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Fetele, am deschis capitol nou la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50859" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (56)

Mergi la inceput