Elvetia online - partea a VII - a -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Sau al treilea, ca poate ajung si io pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Annie, vii la Züri??? Suuuper!!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Nu chiar la Zurich (la Neuchatel) da la intalneli la Zurich pot sa ajung ;).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor, tot eu cu vestile cit de cit bune. Sotziorul si-a mai revenit cit de cit, e cam nervos ca a lasat fumatul, dar o sa-i treaca. Am incercat sa facem si noi o minivacantza, am plecat simbata si ne-am intors luni, din motive de Isabella care nu dormea bine, din motive de tatic care era melancolic si-i venea sa plinga. Dar de aseara totul e in regula si bebitza si taticu. Am sa incerc sa pun macar o pozulica cu Isabella, asta asha ca sa vada mamicile de baietzei, ce mindretze de fata am, cine stie peste ani si ani... he, he, deja visez la soacra mica.
Va pupicesc si mai scriu cind am timp.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Dragelor, ce zicetzi voi de-o intilneala asha, ca-ntre gagici? Sint o grama de discoteci bune in Züri, ashtept sugestii in privintza locatziei, iar ca timp, mie mi-ar conveni primul w-end din septembrie, mai exact prima simbata din septembrie, ce zicetzi?
Convingetzi-va sotzii sa stea cu kupiii, mituitzi-va iubitzii sa stea acasa singurei :D shi haidem la zbintzuiala!
Care se inscrie, ei?
Annie, sorry ca nu stabilim data la al treilea w-end, dar is citeva fete tare dragutze care n-or sa fie aci dupa al doilea w-end...da tu poci veni la Züri cin vrei, io te ajtept! Cit stai in Elvetzia, ca poate mai facem shi-n octombrie o zbintzuiala?

pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Alina, nu ne-am hotarat pentru al trei-lea a venit pur si simplu, nici macar n-a dat de veste, pana nu se instala-se bine mersi si a fost sigur ca nu mai pleaca de la caldurica!!
Iren, eu as veni, n-am mai fost de o vesnicie la discoteca, nici nu-mi amintesc de cand. Dar as vrea sa mergem in concediu, undeva la mare, sa ma incalzesc. Urasc frigul asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Duamnelor, prima simbata din septembrie pica pe 3, e ok pentru voi?
Da zicetzi fuga, ca sa trimit deja mailuri de inshtiintzare.
Mira, pai te incalzeshti in discoteca, la zbintzuit

pozne

Mergi la inceput

Pai bine mah duamnelor, kiar asha?? Va plingetzi de lipsa dixtractiilor, shi acu, cin io va poftesc la dans, facetzi nazuri?!? Pai e frumos??...

pozne

Mergi la inceput

Am primit de la o prietena urmatoarele informatzii, poate cei care stau in Züri sint interesatzi, io m-ash fi dus, da nu pot, din motive de bebei:

..."http://www3.stzh.ch/internet/sd/home/arbeit/arbeitsintegration.html

Aceste locuri de munca sînt oferite de Departamentul social ZH si urmaresc ca persoanele care beneficiaza de un ajutor social din partea statului(pt. ca nu au un loc de munca) sa se califice, recalifice, sa învete limba germana direct la locul de munca.
Presupun ca oferta e valabila pentru toti strainii care sînt dispusi sa lucreze pe 300/luna numai în interesul de a învata limba si o meserie."

Bafta pentru cei interesatzi!

pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragele mele, la mine in bern e rau de tot, asta noapte ne-au blocat strada si a trebuit sa parchez mashina la 100m departare. Aare a iesit din matca si sunt imagini de cosmar de pe Kornhausbrücke: copaci smulsi si dusi de apa, case pana la etajul 1 sub apa, scaune plutind in gradinile suprainundate. Apa e cam 1m inaltime pe strada, din fericire eu locuiesc mai sus, dar foarte aproape de apa- cca 50m. Azi dimineata era politie pe strada si ne-au spus ca e pericol sa inunde tot cartierul. Mai ales ca au anuntat iarasi ploi in dimineata asta. La voi cum e?

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput