Elvetia online - partea a VII - a -

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

felicitari,danelutza si sa-ti traiasca puiuta!refacere usoara si numai bine la amandoua!
(si multumesc de sms..)
iren,n-are nimic daca nu dansam important e c-o sa fim impreuna
,ai nostrii si c-o sa ne distram bine cu siguranta!
ana,mersi pt complimente(la adresa puiului,bineinteles ) si iti mai spun si eu inc-o data ca ai o fata fotomodel!mi-a placut foarte mult de ea,e asa draguta si linistita!
adel, sper ca-i trece repede cucuiul ca sa nu se mai chinuiasca nici dulcica ta de fetita si nici tu!un pupic pe cucuiut !si alex e extrem de activ in ultimul timp si face tot ce nu trebuie,se urca pe toate scaunele..etc,imi sare inima la orice nebunie care-l vad ca face!

va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=804c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Felicitari Danelutza. Sa-ti traiasca fetita. A iesit la fix,mult asteptata Isabela. Sanatate la amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Felicitari Danelutza, sa-ti traiasca micuta Isabella sa fie santoasa si cuminte si voi sa va bucurati de ea!!
dupa cum vad cred ca v-ati distrat bine la iarba verde duminica trecuta. Nu am reusit sa ajungem si noi cu toate ca as vi vrut tare mult. Samabta seara am ajuns de acasa dupa o calatorie de toata ziua cu masina. Nu mai supotam chiar de a doua zi sa ne urcam din nou in masina, plus ca eram toti cam debusolati!! copii s-au trezit de pe la 5.30- 6 dupa care pe la 9 erau deja in pat, si noi in rand cu ei!! Dar odata si o data tot voi ajunge sa va cunosc pe toate!!
Adela, nu trebuie sa-mi mutumesti, putinul pe care il dam noi pentru oameni ca familia lui Silviu inseamna asa de mult.
pupici la toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

anita> ti-am trimis PM cu adresa. Elvetiencelor sunt mandra de voi ca ati raspuns mesajului de a-l ajuta putin pe Silviu. (cred ca v-am mai spus asta o data )
Alaturi de noi s-a alaturat si o nemtoaica de pe forum: vikinga.
Asadar pe masura ce primesc de la voi banutzul voi comunica aici pe forum.

pupici

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Fetele, nu cre ca mai fac vreun party luna asta, ca multe fete pe care io le voiam neaparat nu pot veni...Ramine pe iulie, la sfirshitul lunii, ca poate am noroc de lume
Adelu, sa dai numa confirmarea de trimitere, mami, nu shi suma, ca ma fac naibii de ris, stau in Elvetzia shi trimit putzin...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

bine iren cum vrea fiecare asa scriu pe forum numai sa imi spuneti dinainte sa nu fac vreo gafa. Cat despre suma nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Nimeni nu are dreptul sa te judece sau te comenteze. Fiecare isi stie problemele si da cat poate.
Deci iti respect dorinta si nu voi pune suma pe forum.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

mirabela> am primit astazi 60chf pentru Silviu.

turturica s-a alaturat si ea grupului_de_ajutor pentru Silviu.

pupici,

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Astazi am primit si banii de la iren pentru Silviu.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Elvetiencelor stiti unde (se) gasesc culori de pictat pe fata?

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput