Sot cicalitor
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
casandra spune:
------------------
Aseara mi-a zis ca lumea asta e plina de idioti si de oameni incorecti si ca singurul lui prieten este Cioran
------------------
Am ramas cu gura cascata, dar am inteles. Nu m-as fi mirat daca mi-ai fi spus ca sotul tau de-abia a terminat liceul, dar la varsta lui, probabil ca traieste o adolescenta intarziata. Bine ar fi daca te-ai apuca sa il citesti pe Cioran, ca sa intelegi ce e in capul sotului tau si daca poti sa ii arate ca mai exista si alte puncte de vedere, nu numai Cioran. In fine, eu cred ca poti sa o scoti la capat cu el, daca reusesti sa il scoti din cioranism, dar pentru asta trebuie incepi cu Cioran.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Hmm ce situatie..aiurea rau..
In primul rand eu n-as sta cu un asemenea barbat nici 5 min..scuze insa eu n-as suporta cu nervii jigniri de genu',sa fiu asa desconsiderata etc.etc..
In al doilea rand mi se pare stupid ca treaba in casa s-o faca numai
femeia.Ete cucu!Pai lui ii cad manutele daca face ceva?
Trebuie sa-i spui ca trebuie sa te respecte altfel o sa-i vb la fel,o sa-l desconsideri la fel..o sa i-o intorci cu aceeasi moneda. Ii spui ca si tu ai job,deci treburile in casa se impart.Nu-i convine?Asta e..
Iar tu nu trebuie sa fi perfecta,nu exista perfectiune.
Insa eu nu inteleg..asa a fost de la inceput?Si totusi te-ai casatorit cu el?
Eu cand citesc pe aici..vai ii multumesc lui D-zeu ca am un barbat bun..super bun,care ma iubeste,ma respecta,ma sustine in orice si face si treaba in casa sau cumparaturi etc etc..ca nu mai zic ca apoi ziceti ca-l laud prea mult.Al meu facea treaba in casa chiar daca eu nu aveam job,da mergeam la scoala.Nu mai spun de cafeluta la pat in fiecare dimineata si masa la pat.Da..io-s mai rasfatata deh..
..si-mi place
.Da' nu-i bai ca si eu il rasfat pe el
.
Va pup pe toate si va doresc sa fiti iubite.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CORNELIAP33/CORNELIAP33.jpg)
CORNELIAP33 spune:
Draga Mirela,
Poate ca exagerez, dar in ceea ce ma priveste nu as suporta asa ceva. Eu zic sa-i dai o pauza. N-ai unde sa pleci o vreme, o prietena, parinti? Cred ca-i trebuie o perioada de timp sa stea singur si "linistit" si sa mediteze ...
Daca tot nu esti buna de nimic, pentru ce mai sta cu tine?
Mi se pare inuman sa trebuiasca sa suporti asa ceva...
Iti doresc multa putere si vointa. Nu lasa ca toate astea sa te copleseasca. Trebuie sa fie pe undeva cineva care sa te aprecieze si pentru care sa nu fii "o idioata".
Da ca tu nu esti buna pentru el, in mod sigur nici el nu e potrivit pentru tine.
Cornelia si Rares-22.04.2002
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/album?.dir=/6fcf
SIMONABB spune:
chiar ca e un adolescent intirziat
Mirela, da o fuga la mare numai cu prietenele tale, fara nici un barbat. Lasa-l un weekend numai cu Cioran.
http://community.webshots.com/user/simonabb
mamica dulce spune:
mirela..ti-ai pus problema..daca ai pleca de langa el..i-ai simti lipsa,ti-ar fi dor de el,ai vrea sa te intorci si sa o luati de la capat??Daca nu e clar ca nu mai sunt sentimentele ce au fost odata si ..poate ar fi pasul ce trebuie facut.Multe femei indura tratamente din astea doar de dragul copiilor,dar voi daca nu aveti copii..si nici speranta nu ai ca o sa-ti faca..si (eu una n-as vrea sa am copil sa ma lege de el,la fel ca fetele n-as sta nici 5 minute).
Ia o pauza.Du-te la parinti,la o prietena.
Eu nu cred ca o sa se schimbe..asa a fost dintodeauna,dar la inceputul relatiei partea asta a caracterului era in stare latenta,din motive de dragoste.
Nu cred ca o sa se schimbe si nu ai pentru ce sta sa suferi langa el.
Lui sigur ca-.i convine si o sa te vrea inapoi daca pleci..sta comod,se relaxeaza,curatenie,mancare,rufe curate, sac de box verbal pentru misoginismele lui ....si toate astea pentru ce sa le rabzi???
Ai zis ca vreio copil..ocupa-te de asta,dar la distanta de el.
asta e parerea mea,iarta-ma daca te-am suparat cu ceva.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
mamica dulce spune:
inca ceva,ar fi complicata o despartire?aveti multe bunuri in comun?casa,masina etc?ma gandesc ca stai cu el si pentru ca ar fi foarte complicata o separare..
tu crezi ca o sa se schimbe?
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
MirelaSe spune:
Fetele, ma ajuta f. mult mesajele voastre, pentru ca nici prietene nu mai am, toate sunt niste "vaci" in opinia lui, daca vorbesc cu ele la telefon tot sta pe capul meu sa termin mai repede, mai bine sa pun mana pe o carte sau sa invat ceva sa devin supercalificata si sa aduc munti de bani daca se poate, eu personal nu am cu cine vorbi, toti stiu ca relatia noastra e super, asa se vede din afara...
Mi-e foarte greu sa-l infrunt cu ceva, ca nu se mai opreste...
Ce ma doare cel mai tare, este faptul ca acum realizez ca are o problema psihica, s-a certat si cu parintii lui aproape o sapt. intreaga reprosandu-le niste prostii ce si-a adus el aminte din liceu si facult. Si concluzia parintilor a fost ca nu e sanatos mintal, a fost prima data cand am asistat la asa ceva, nu-mi pot imagina cum poate cineva sa-si tina parintii intr-o asemenea tensiune, probabil ca asta ma asteapta si pe mine daca nu voi reusi sa mai fiu docila si sa fac cum canta el.
Nici nu vreau sa ajung o bolnava de nervi.
Mirela,
fetelor multumesc ca existati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Mirela, inteleg ca ai o problema grea pe cap.
As indrazni, fara se te supar cu ceva, sa-ti sugerez sa citesti topic-ul (primele pagini) "Abuzul domestic".
Curaj si calm !
Mik.
Luana spune:
Buna seara, Mirela!
in urma cu cativa ani, o prietena mi-a spus :
"ai observat? fiecare om ramane la cate o varsta ca intr-o cusca; doar norocosii le gusta lucid pe toate, evoluand mental si afectiv pt. asta. Ai vazut ca sunt si unii ramasi in gimnaziu sau in pubertate?"
Atunci am luat teoria ei ca pe-o curiozitate, dar in timp m-am convins ca-i cam asa cum spune.
dupa parerea mea (si sa nu te superi! este posibil sa ma insel amarnic), sotul tau nu are scapare, pt. ca aceste "calitati" ale lui se adancesc in timp; putine (si miraculoase) sanse de estompare; eu si sotul meu avem varstele voastre; am avut colegi de facultate, cunoscuti din campus de tipul sotului tau; in timp au ramas singurei, s-au despartit de iubite, de sotii; cand ne intalneam cu ei pe strada nu stiam cum sa fugim mai repede; ciudata specie - sterili, plini de vorbe si teorii, negativisti, pesimisti, cu "idei labirintice supte din deget", la inceput interesante, dar ... prea lungi, frate!
si daca sotul tau are doar prieteni de dincolo, ...
cred ca e dintre cei nascuti sa fie singuri, fara aptitudinea de a fi soti, parinti
poate ca tre sa il incurajezi sa scrie; liceenii l-ar citi
iti doresc sa gasesti cea mai buna solutie pt. tine!
L.