De ce neaparat petrecere de nunta?
Buna fetele
Eu inca nu-s maritata, nu am nici un plan deocamdata in aceasta privinta. Am duminica acuma o nunta la o colega si tre sa ma duc. Cand o vad saraca cat se agita si cata bataie de cap si tensiune si intre ea si viitorul barbat, ma apuca lehamitea…
Cred ca nunta a ajuns sa fie numai o afacere, iti bati capul luni intregi de zile pentru o seara in care tre sa faci pe gazda, sa dansezi cu toti transpiratii, sa faci impresie, sa ai grija sa iasa totul perfect… cate mirese nu am vazut plangand in ziua nuntii, sin u de emotie si fericire, ci de ciuda si necaz ca nu stiu ce nu mergea ca lumea.
In concluzie, petrecerea de nunta (atentie, nu nunta in sine!) mi se pare ceva destul de chinuitor de care probabil ca as vrea sa scap. Asadar ma gandeam serios ca daca m-oi marita vreodata, sa nu fac nunta, nunta de genul cum se fac inzilele noastre. Si asa nu am fost la prea multe la viata mea.
Voi ce ziceti? De ce trebuie neaparat petrecere de nunta? Astept sa ma contraziceti!
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Raspunsuri
bibyrox spune:
Ramo ce ai fato??? Nu te mai recunosc! Cum poti sa iti faci atatea probleme de pe acum?? Numai pentru ca (virgula) colega ta e foarte agitata si stresata??? Poate tu nu vei fi la fel... daca te organizezi din timp vei scapa de multe astfel de probleme dar de emotii sigur nu vei scapa! Dar ce e oare mai frumos decat sa simti toate privirile atintite asupra ta in cea mai importanta zi din viata ta, ce e oare mai frumos decat sa te simti printesa chiar si numai pentru o zi??? Ai da la o parte toate astea??? Numai pentru ca asa vezi la alte viitoare mirese?
Dupa parerea mea NIMIC nu se compara ziua nuntii! Eu una abia astept ziua de 16 iulie si deja am inceput cu emotiile...
Hai pupici si fii mai optimista asa cum stiu eu ca esti!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Darria spune:
Salut Ramonika. Uite ca eu nu o sa te contrazic
Nici eu nu as fi vrut petrecere dar la noi inca nu se poate altfel, mi-as fi pus pe toata lumea in cap. Mi-ar fi placut sa mergem doar noi doi la biserica si atat.
Pentru noi nunta nu este o afacere ci o petrecere la care cei dragi se intalnesc si se simt bine. Noi am fi vrut sa o facem fara dar numai ca nu avem aceasta posibilitate. Nu ma astept sa fie "profit" ci din contra ne pregatim sa venim noi cu bani in completare. Vrem doar ca lumea sa se simta bine si pe cat este posibil sa multumim pe toti.
Si pe mine, pe masura ce trece timpul si realizez din ce in ce mai bine cat tambalau presupune organizarea petrecerii "ma apuca lehamitea"(ca sa te citez) si nu mai am nici un chef. Noroc ca noi nu ne certam din aceasta cauza.
Nu e obligatoriu "sa dansezi cu toti transpiratii" si "sa faci impresie"(iarasi te-am citat ). Eu nu am sa le fac pe toate, sunt canuta om sucit. Am mai spus-o si o mai zic: cui nu-i convine sa-si organizeze propia nunta . O singura problema ma preocupa si "lucrez" sa vad cum scap: dezgatitul miresei(nu-mi place dar vad eu cum "scap").
Ramonika spune:
ei stai biby ca mai e pana atunci, poate ma razgandesc... nu se stie.
oricum, Darria ziceai ca prietenii vin sa se simta bine, dar din pacate pe cati nu ii auzim cu replici de genul "offff, am vreo 5 nunti vara asta, ma usuca de bani, ce bine ar fi daca n-as avea "obligatie" ca nici nu m-as gandi sa ma duc... apoi la astia clar ca nu e mare distractie, ci numai obligatie. sau unii prefera sa nu se mai oboseasca sa mearga, ci sa trimita banii numai, iar organizatorii se bucura ca au luat banii, dar totusi le-a ramas un meniu...
grozava afacere
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
mariussimiuc spune:
O singura problema ma preocupa si "lucrez" sa vad cum scap: dezgatitul miresei(nu-mi place dar vad eu cum "scap").
[/quote]
Nu vrei sa-ti cate lautarul "ia-ti mireasa ziua buna,de la tata de la muma???????????????????????"
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.
anangel_lexi spune:
Si eu sunt de acord cu Ramonika si cu Darria. Nici eu n-as face nici o petrecere daca as putea. Dar nu se poate, pentru ca vorba Dariei, mi-i pun pe toti in cap. Si la cate probleme avem, numai certuri in familie nu-mi mai trebuie. Ceea ce mie imi displace cel mai mult in toata chestia asta, este excat ceea ce lui bibyrox i se pare cel mai frumos: ca mireasa e in centrul atentiei. Brrr...intotdeauna am urat sa se uite lumea la mine, de cand ma stiu imi venea sa ma bag in gaura de sarpe cand se uita cineva mai lung la mine...Nu stiu cum o sa fac fata la nunta, dar sunt sigura ca o sa fiu cea mai fericita cand o sa se termine totul (sa speram) cu bine.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Ceea ce mie imi displace cel mai mult in toata chestia asta, este excat ceea ce lui bibyrox i se pare cel mai frumos: ca mireasa e in centrul atentiei. Brrr...intotdeauna am urat sa se uite lumea la mine, de cand ma stiu imi venea sa ma bag in gaura de sarpe cand se uita cineva mai lung la mine...
Asta denota timiditate!!! Draga de tineeeeee
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
olguttza spune:
Si io-s timida, da ma tratez!
Mie mi-ar placea sa fac exact cum am facut la cununie: sa-mi vina numai prietenii - nu si neamuri (ale lui, ca io n-am) pe care le-am vazut o singura data, atunci cand le-am dus invitatiile, si pe care, aflandu-se la sute de km, cu sigurantza ca n-o sa le vad frecvent. Si mi-ar mai fi placut, la fel ca cununie (deja ma repet ), sa fac un bufet suedez. Urasc statu' la masa si atitudinea care se impune in astfel de situatie.
Cu toate astea, tinand cont ca nunta o fac o data-n viata (vorba nasha'mii: "o data este pentru prima oara" ), sunt dispusa sa fac un asa compromis - nunta tradionalo-modernista .
P.S.: Nervii tari, fetelor!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Darria spune:
Ramonika cei care vor veni la noi la nunta nu vor spune cu siguranta ca au venit din obligatie si ca-i ducem la faliment. Iti explic acum de ce spun asta. Sala in care vom face petrecerea are o capacitate de 120 de locuri iar cei care ar trebui sa vina depasesc numarul de 250 de persoane. Asa ca am redus si tot redus pana au ramas exact cat capacitatea salii. Sunt multi care nu vor veni ca nu au loc si se vor supara, dar ce sa fac nu pot multumi pe toata lumea. Mai sunt cativa care s-au autoinvitat si pe care nu-i putem primi, din lipsa de spatiu. Noi ne organizam singuri nunta, asa ca nu are nimeni nimic de comentat si invitam doar pe cine ne face placere. Dar rai mai suntem
Marius nu va canta nimeni asa ceva ca va inghiti in secunda urmatoare microfonul
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
Marius nu va canta nimeni asa ceva ca va inghiti in secunda urmatoare microfonul
Si eu am spus la fel,cand m-am maritat (io sunt Miha ),dar pana la urma tot au cantat si tot au inceput a plange toate neamurile si eu abia ma abtineam...sa nu arunc cu pantoful dupa ei...Da o lacrima parca tot imi veni in colt de ochi...
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.
krelia spune:
ete ca si eu sunt o persoana relativ timida, da' va promit, fetelor, ca in ziua nuntii mele o sa fiu in centrul atentiei....si cu nas' pe sus!...sa ma "ocserve" lumea, draga....pai nu??? ...bine, si pe iubi...ca doar nu-s egoista
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006