De ce neaparat petrecere de nunta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Ceea ce mie imi displace cel mai mult in toata chestia asta, este excat ceea ce lui bibyrox i se pare cel mai frumos: ca mireasa e in centrul atentiei. Brrr...intotdeauna am urat sa se uite lumea la mine, de cand ma stiu imi venea sa ma bag in gaura de sarpe cand se uita cineva mai lung la mine...

Asta denota timiditate!!! Draga de tineeeeee

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mie-mi spui? Pai io nu stiu ce-am la usa?? Problema la mine e ca si eu am incercat sa ma tratez, da' ce sa fac ca nu merge, dom'ne, nu functioneaza defel...of, of, mai, mai

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Eu nu sunt deloc timida, din contra! Intotdeauna am facut senzatie pe unde m-am dus (si sunt si modesta, observati?) asa ca sunt convinsa ca voi fi o adevarata printesica la nunta. In plus eu chiar imi doresc o petrecere, eu iubesc petrecerile iar iubi al meu si cu mine ne distram grozav, si dansam mereu impreuna pe toate genurile de muzica de ne invidiaza toti pe unde mergem la petreceri. Asa ca, din moment ce ne super distram la alte petreceri, cum as putea sa o ratez pe a mea ?????? NO WAY!!
Eu sincer nu sunt stresata deloc, deocamdata nu am emotii, toate le rezolv in ritmul meu (eu chiar imi organizez singura nunta, nici macar el nu se implica), si decat anunt:uite am cumparat si rochia de mireasa, mi-am facut si costumasul de cununie, am luat si voalul....Nimeni nu ma streseaza. Eu sunt foarte linistita si mi-am propus sa ma distrez (cu riscul de a fi putin egoista) cum pot eu mai bine la nunta mea. De exemplu eu sigur nu voi merge impreuna cu mirele, nasii, parintii si socrii sa dam noroc cu toti invitatii si sa facem o poza eventual. Se pierd 2 ore importante din nunta si nu inteleg de ce. Pt multumiri exista marturiile, cardurile....
Sincer chiar nu inteleg miresele care plang de nervi in ziua nuntii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

pentru mine va fi o petrecere mai mare alaturi de persoanele dragi, este o nunta de 100 persoane desi avem destule neamuri si cred ca daca le invitam pe toate, ma simteam stresata sa dansez cu "transpirati",sa stau nu stiu cum ca ma vede matusa x sau sa servesc nu stiu ce fel de mancare special pentru .....
nu este o afacere, si nu cred ca va veni cineva din obligatie, acele persoane nu se pot numi prieteni
ramonika daca intre colega ta si viitorul ei sot sunt tensiuni inseamna ca ceva nu este in regula cu ei,este minunata aceasta perioada a pregatirilor pentru nunta
eu abia astept nunta mea

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu sunt de parere ca petrecerea de nunta e motiv de bucurie si veselie pentru cei invitati sa ia parte la ea...care crede ca nu s-ar simti bine sa nu vina din partea mea ca nu am nevoie de "obligatii"cum ziceati voi mai sus
nici mie daca nu-mi place sa ma duc undeva nu ma duc...e simplu
dar eu sunt pentru petrecere de nunta ca e frumos daca stii s-o organizezi si sa nu bagi in seama mofturile altora si sa incerci sa te distrezi si tu asa cum stii tu mai binesi intr-adevar imi place sa fiu si in centrul atentiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Marius la noi nu va fi cazul. Suntem si locuim impreuna de 10 ani. La biserica vor merge dor nasii, parintii si fratii, surorile/cumnatii, cumnatele. Cu restul ne vom intalni la restaurant. Deci inca un motiv pentru care nu vor exista
este bine , da?
normal ca e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ramonika,cine te impiedica sa faci cum vrei tu?

Nasii nostri au mai cununat inca doua perechi (dupa noi).Si noi am mers la ambele nunti cu ei.
La ultima doar la biserica,pentru ca acolo a fost toata lumea.Apoi doar mirii si nasii au plecat un we la munte!Asta a fost nunta lor,si nu am auzit sa se fi suparat cineva iremediabil...
Cred ca pur si simplu au fost mai curajosi...
Dar nu se stie.
Poate la timpul potrivit iti vei dori o astfel de petrecere pe care o vei planifica cu un an inainte si pentru care iti va face placere sa te stresezi in fiecare zi ,sa te lupti cu gramada de neamuri si cu infinitele datini si obiceiuri care sunt obligatorii...pentru ca la sfirsit sa te intrebi pentru ce?
Asa cum am facut si eu la vremea mea.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Darria

Marius la noi nu va fi cazul. Suntem si locuim impreuna de 10 ani. La biserica vor merge dor nasii, parintii si fratii, surorile/cumnatii, cumnatele. Cu restul ne vom intalni la restaurant. Deci inca un motiv pentru care nu vor exista
este bine , da?
normal ca e bine

Cam aceeasi poveste si la mine,doar ca au fost mai putini ani de stat impreuna.
Hai maaaa...ca e frumos la dezgatit mireasa... Si vine lumea si-ti pune bani in san...ca asa e datina...

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daaaaaaaaa Marius stiu ca este frumos la dezgatit mireasa tocmai de aceea imi "place" asa de mult
Daca nu sunt indiscreta sau cu lipsa de bun simt: tie ti-a placut cand te-au dezgatit?
Iti spun acum de ce nu imi place:
- nu-i gasesc explicatia logica,
- nu imi place sa mi se puna pe cap: palarie(ca nu-mi sta bine), esarfa(de ce sa o prind ca am parul scurt) iar batic..............hai sa fim serioase, doar sedata
- si ce, fara "dezgateala" nu sunt tot femeie - ca doar nu-s barbat (stiu explicatia: dupa dazgatit treci in randul femeilor).
Am inteles ca respectarea acestui obicei depinde de nasa iar eu nu vreau sa o supar si sa zica ca sunt fara bun simt. Dar o voi ruga muuuuult de tot sa ma inteleaga ca am si eu o vrabiuta pe creier
Am deviat de la subiect si ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daria,normal ca nu mi-a placut,altfel nu-ti mai zambeam asa frumos cand ti-am zis de dezgatit.Dar am infruntat totul eroic.Norocul meu a fost ca am facut o nunta mica,putine neamuri si mai multi prieteni si mai mult s-a ras pe seama datinilor.Ca le-am "respectat",dar in varianta moderna,ca sa zic asa.Si ca sa-i raspund si Ramonikai,ca i-am cam dat topicul peste cap,trebuie sau nu trebuie petrecere de nunta asta stie fiecare ce si cum.Fiecare stie cat poate sa reziste stresului de dinainte,stresului de dupa,privirilor curioase de la balcoane si chiar privirilor invidioase ale prietenelor nemaritate...Si fie vorba intre noi,datinile s-au cam dus,putini mai sunt aceea care le mai respecta asa cum scrie la carte.Si intr-adevar,nunta a ajuns o afacere,mai mult sau mai putin profitabila.

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu de felul meu sunt mai timida, niciodata n-am fost in centrul atentiei, nici nu sunt o frumusete, nici n-am talente "sociale" deosebite ... la o petrecere cred ca trec neobservata, in nici un caz nu sunt o vedeta ...

Si totusi, petrecerea de nunta, de care ma temeam si eu (si pe care o pregatisem cu ardoare), a fost nemaipomenita, si faptul ca am fost in centrul atentiei m-a facut sa ma simt extraordinar ! Fara nici un efort din partea mea, toate privirile erau asupra noastra, ne simteam frumosi, eleganti, unici, si nu va spun ce sentiment placut am avut cind am vazut atita lume venita numai pt noi !!! Si nu erau multi, vreo 55 de oameni!

Am dansat toata noaptea, m-am simtit extraordinar, singurul meu regret a fost ca s-a terminat prea repede!

Ce pot sa va sugerez, ca sa evitati starea de stres pre si post eveniment, este sa apelati la o agentie care sa va ofere multe posibilitati de alegere. Te scuteste de multa alergatura; nu mai trebuie sa te plimbi pe la toatee magaznele de profil dupa invitatii, dupa cocarde, dupa buchete etc etc etc, le gasesti pe toate intr-un loc si iti alegi dintr-un singur drum. Asa te poti bucura mai mult de ziua X ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput