Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
floarea de colt spune:
parerile sunt impartite ca de exemplu cocarda din poza pusa de andreea c,este extrem de frumoasa si are si ea verde...asta nu inseamna ca e o "chestie"cu frunze....
cat despre roz la greu ...mie una ...numa ca si invitat...mi s-ar face rau de la atata roz...zau...si roz-ul e culoare preferata.....dar daca nu ar fi?????
kopilash spune:
buna fetele!!
celor care au nunta weekendul asta:va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos...si totul sa iasa asa cum va doriti voi!
va tinem pumnii stransi si va asteptam cu detalii!
kopilash
ps:eu una mai am doar o saptamana si simt ca plec cu sorcova de emotii.spre deosebire de viitorul sot care...sta lejer
Moiraine7 spune:
Fetelor minunatelor,
in cateva minute plec la cununia civila, maine e "fericitu eveniment"
de o saptamana sunt coplesita de emotii, n-as fi crezut sa fie chiar asa, n-am putut dormi noaptea! aseara am luat un calmant, sa ma pot odihni...
sunt tare fericita, sper sa iasa totul bine si oamenii sa se simta bine, inca mai am chestii de facut, liste cu ce nu trebuie sa uit.... va multumesc pt urari si pt. ca-mi sunteti asa de aproape, nu scriu mai mult ca ma apuca plasu' de emotionata ce sunt!
va pup pe toate si va intorc insutit gandurile bune!!
floarea de colt spune:
pentru fetele care au nunta maine si poimaine si cele care au intrat pe ultima suta de metri...dragele noastre...va tinem pumnii pentru vreme ,pentru momente unice la nunta,si mai ales pt o casnicie frumoasa de acum inainte!!!!!!
bibyrox spune:
Kopilash!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Copchilul meu iubit pe unde-mi umblasi????????? Pai ia vezi ca scot curelusa imediat!!! Semneaza condica aici ca jar mananci! eeeeeeee... [pup
Floarea de colt subscriu la ce ai spus tu!
Pisu-miau (uite ca am folosit si roz... sa nu te superi asa rau pe mine ) trebuie sa intelegi ca sunt unele miresici care si-au cumparat materialele (si uneltele ) tocmai de pe acel site si gandeste-te cum se simt ele cand tu faci o reclama asa negativa. Mie personal nu mi-a placut nimic din ce am vazut in SamExpo dar ti-am zis eu ceva? Nu! pentru ca daca tu ai cumparat inseamna ca ti-a placut si mai ales pentru ca te vad cat esti de entuziasmata si cu cata dragoste faci ceea ce faci! uneori ma intrebam.. "de unde o avea fata asta atata putere?" Sincer te admir! Nu conteaza ce parere am eu sau altcineva de aici despre pozele tale... conteaza doar ca tie ti-au placut! Intelegi?? Si eu sunt moarta dupa roz iar la noi aranjamentele vor fi somon cu alb... deci o nuanta apropiata de roz. Hai te pup si sper ca nu te-ai suparat dar incerc sa aplanez niste chestiuni pe-aici!
Pupici muahhhh
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
bibyrox spune:
Moiraine7, Lory04, Miezure, Irina_2507, Ankl, Shoricutza, Roxygeo, AndreeaCristina suntem alaturi de voi fetelor si va tinem pumnii sa aveti o nunta de vis!!! Sa fiti fericite dragele noastre! Si.. nu uitati ca ne sunteti datoare cu pozele de dupa! Acesta este pactul incheiat intre noi!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Darria spune:
Pentru fetele ce urmeaza sa se casatoreasca in aceste zile: sa fiti fericite, iubite si sa se petreaca totul asa cum doriti. CASA DE PIATRA!
Pentru fetele care inca fac pregatiri: va urmaresc dar nu am intrat in discutii pentru ca sunteti mai pricepute decat mine. Dar am o rugaminte la voi: spuneti-mi ce parere aveti de ideile de pe aceste site-uri:
- www.myweddingfavors.com
- www.favorsbyserendipity.com
- www.sweet-reflections.com
- www.favorwarehouse
Le-am gasit pe: mire si mireasa. Se pot folosi si la noi?
vmariejeane spune:
Fetelor sunt suparata ca nu imi gasesc sandalute elegante, cu toc inalt, negre, pt cununia civila. Am cautat peste tot. Da-ti-mi si mie un indiciu, pe unde sa mai umblu. Am fost: Unirea, Cocor, Mall, Plaza, Cal. Mosilor...ufff.
pupezica spune:
Vmariejeane, si eu sunt suparata.Am umblat 3 ore in oras sa-mi caut sandalute si gentuta portocalii sau aurii.Am rochita de cununie civila cu portocaliu, crem , galben.
Si nu am gasit nimic.De fapt am vazut niste sandalute dragute dar aveau tocul cam mare pt mine, sunt inalta si as vrea un toc mai mic.
nici eu nu stiu unde sa mai caut...
dilaural spune:
quote:
Originally posted by pupezica
Vmariejeane, si eu sunt suparata.Am umblat 3 ore in oras sa-mi caut sandalute si gentuta portocalii sau aurii.Am rochita de cununie civila cu portocaliu, crem , galben.
Si nu am gasit nimic.De fapt am vazut niste sandalute dragute dar aveau tocul cam mare pt mine, sunt inalta si as vrea un toc mai mic.
nici eu nu stiu unde sa mai caut...
Sandalutze aurii am vazut ieri pe Mosilor la magazinul de incaltaminte UNU... si erau dragutzele...
Bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12