Miresele anului 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_pisi spune:

buna dimineata fetelor.
andreea_c aceeasi trandafirasi i-am ales si eu pt cocarde. nu ai innebunit la fundite? daca nu le faceam cu mare drag cred ca ma lasam pagubasa dupa vreo 10.
trandafirasii eu i-am gasit la niro 10.000/ 12 trandafirasi.
fetele chiar daca nu scriu prea des, intru de la munca si nu prea am timp sa si citesc si sa si scriu, sa stiti ca va urmaresc constant. NU MAI AM RABDARE!!!!!!!mai e o saptamana pana voi fi miresica si simt ca-mi explodeaza inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Moiraine7, Lory04, Miezure, Irina_2507, Ankl, Shoricutza, CASA DE PIATRA pentru maine, noroc de vreme buna, sa fiti niste mirese frumoase si admirate, sa aveti o casnicie de vis.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Neatza...

ce faceti???
vroia sa va intreb daca si-a mai comandat cineva materiale de la Gesica... Sunteti multumite? Au iesit frumos marturiile/ cocardele?
Sunt seriosi cei de la firma?Si mai avea o intrebare: la marturii cate cerucri de tule merg?

Pupi

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

draga mea, la marturii, ca sa iasa frumos, se pun 3 cercuri de tulle.
la gesica mi se par scumpe comparativ cu depozitul sam expo, iar trandafirii de pe site, pe langa faptul ca sunt urati, sunt si ei destul de scumpi, la sam expo aia erau 25 000 lei 100 bucati.

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Merci mult pisu...
Stii, chestia cu taiatul cercurilor mi se pare cea mai grea... ca altfel n-ar fi o problema. D-aia vroiam de la Gesica. Dar daca tu zici ca materialele luate de la Sam sunt mai bune... atunci o sa ma duc si eu acolo. Dar la Niro la Dragonul Rosu nu gasesc???

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

draga pisule da-mi voie sa te contrazic....trandafirasii de la gesica sunt chiar frumusei...si firma e serioasa...cel putin io am comandat de la ei..si am primit in doua zile coletul...e drept ca pretul e putin mai mare decat in marile depozite...dar ...pt o pers. ocupata cum sunt io...faptul ca m-a scutit de drumuri ,conteaza mai mult...
si eu mi=am facut singura si marturiile cu doua cercuri de tull ,si cocardele din trandafi albi un pic de tull si fundite...si toata lumea care le-a vazut a fost incantata,iar io mandra...
preciziez ca tot ce am folosit la marturii si cocarde am luat de la gesica...si nu imi pare rau...
sporuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

dana, arunca o privire si la marturiile mele, pls . Nu spun ca sunt cele mai cele, dar mi se par mai finuti trandafirasii decat chestiile alea cu frunze de la gesica .
samexpo este tot pe acolo pe la dragonul rosu, daca ajungi in zona il gasesti.
pupici

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

CASA DE PIATRA miresicilor care au nunta maine, sa fiti fericite, sa va bucurati de nunta voastra si sa aveti o luna de miere ca-n basme!!!!
Io deja am intrat in perioada poststresanta. Mai avem doar o saptamana, cei din jurul nostru se agita rau de tot, chiar daca am avut grija in mare masura sa-i implic cat mai putin. Asta e! Fetelor din experienta va spun, pe masura ce se apropie nunta, declansati-va sistemul de protectie personala pentru binele vostru! In ultima saptamana nu uitati sa faceti inca o data la restaurant, biserica, cameraman, etc. confirmarile pentru sapt. nuntii si incercati sa primiti din timp confirmarile de la invitati.
Mi-am luat un costumas turcoaz din Unirii (by the way au primit marfa la multe magazine) si am dat doar 2 mil pe el. Eu ma asteptam la mai mult... Au mai ramas chestiile de detaliu: gentuta, cercelusi pentru cununia civila...
Cum ma simt? Emotii la greu!!!!!!!!!!!
Hai va pup ca ma duc sa comand buchetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Mult succes miresicilor din week-endul acesta

Sa aveti parte de o nunta ca-n povesti

Roxygeo pe tine te astept in mod special sa ne povestesti cum a fost slujba la Domnita Balasa

Va pup

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Nunta frumoasa si multa caldura!! Mai ales in suflet!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput