Sotul meu s-a schimbat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Parerea mea este ca-ti faci griji degeaba.Nu sunt in lumea asta prea multi barbati care sa faca ce zici tu ca facea sotul tau.
Faptul ca e afectuos e un semn bun(ca doar n-o fi atat de diabolic incat sa joace teatru in fata ta ca sa-si ascunda vreo relatie).E un semn bun ca-si iubeste copiii si ca o si arata.
Sa stii ca si sotul meu are un alt comportament(adica e vioi, pus pe glume....si f bine-dispus) cand in casa e curat, are mancarica gatita de mine in belsug si cand avem si bani.Cum nu sunt indeplinite conditiile astea incepe sa scartaie.La inceputul casniciei ma afecta chestia asta si incercam sa-i fiu pe plac....Acum cand il vad nemultumit ii spun ca daca nu-i convine sa faca...

Deci, parerea mea este ca nu-i nimic grav.Trece si el printr-o perioada, totul e sa ai rabdare si sa fii diplomata...

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Pai in momentul cand te inseala iti dai seama imediat. Cele mai frecvente semne sunt: intarzie acasa, probabil telefoane ciudate, se ascunde cand suna telefonul, nu mai e dragastos, ii sare tandara din orice ii spui, nu ii mai pasa de ceea ce se petrece in casa, e ingandurat si lista poate continua, depinde de fiecare in parte. Dar din cate stiu eu astea sunt unele dintre semne.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Mirunaa parca m-ai mai linistit un pic.
Nu-mi place deloc cand ne ciondanim si sufar enorm si ma enervez la culme cand il vad calm si nepasator,iar eu fierb de nervi
Trebuie sa zic ca ne-am impacat,dar nu pot sa trec (inca)peste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Bonita, poti sa ne dai o mostra dintr-o incercare de-a ta de a-i explica ce te nemultumeste? Eventual un mic dialog? Sunt interesat sa vad cum pui problema si ce argumente are el. Poate aici e vreo "buba". Poate trebuie sa "il iei" altfel . Sau poate cineva recunoaste tipul de om si stie sa iti dea un sfat util.

Multa bafta.

PS: Nici mie nu mi se pare ca te inseala, din ce spui tu. Nu e cazul sa devii stresata din cauza asta, dar nici nu o elimina complet din ecuatie . Incearca sa investighezi un pic, cat mai discret posibil. Daca nu e nici o problema si isi da seama ca il suspectezi aiurea e posibil sa se supere. Take care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Pai,ce sa zic...Eu sunt un pic mai impulsiva .Oricat as incerca sa fiu calma sa-i spun cu frumosul ce ma deranjeaza,cand il vad linistit si ca nu spune nimic eu fac spumeSi cand vede cum ma turez fie imi spune sa-l las in pace,fie pleaca.Apoi discutia ramane in aer,nu vad nici o schimbare din partea lui,si o iau de la capat.
Cred ca daca ar discuta atunci cu mine ,altfel ar fi dar asa...Nu pot sa-mi dau seama ce gandeste el,as vrea sa-mi spuna si el mie ce nu-i place ,cum a5r vrea sa fie,nu stiu...sa-mi spuna CEVA.
Cum as putea sa-l determin sa comunice?Sa stiti ca am incercat sa vorbesc si calm SI NU AM REUSIT NIMIC.

Mergi la inceput