Sa renunt sau nu la facultate ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nu renunta!
Daca ai facut fata pana acum,vei putea si de acum incolo!Mai lupta pana o termini,si atunci vei avea cea mai mare satisfactie

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Raza de soare, uite ca ne intalnim si aici nu doar la miresici. Vin si eu cu un sfat: NU RENUNTA! In primul rand: nu ti-e mila de munca ta de pana acum si de banii cheltuiti? In al 2-lea rand: orice s-ar zice, o diploma de facultate iti da posibilitatea sa speri la un salariu mai bun. Prietenul meu de exemplu e student si momentan, daca se angajeaza, nu poate sa spere la un salariu mai mare de 6 milioane. Pana acum a lucrat pe 4 milioane si lucra zi si noapte. Stiu, greutati si piedici sunt multe, dar daca renunti, iti va parea rau mai tarziu. Cand va apare copilul nu o sa mai ai timp deloc pentru tine, asa ca nu rata sansa de a face ceva pentru TINE acum! Nu stiu cum esti tu, dar pe mine, acum inainte de nunta, m-a apucat un chef enorm sa invat si sa ma perfectionez: m-am inscris la un curs Eurocor pe care tocmai l-am absolvit, m-am inscris la scoala de soferi si ma bate gandul sa ma apuc de a 2-a facultate. Si asta pentru ca stiu ca mai incolo n-o sa mai apuc sa fac nimic din toate astea. Desigur, decizia iti apartine, dar sfatul meu este sa te gandesti bine! Succes!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raza de soare-nu renunta. Si eu sunt studenta. Mai am un an la medicina veterinara la stat in Bucuresti si 3 ani la Finante-Banci la o facultate particulara in Constanta. Si am nunta pe 1 oct. E adevarat ca acum nu muncesc, dar chiar daca as munci nu as renunta la facultate. Cand munceam aveam ziua plina: plecam la 6 de acasa si ma intorceam la 23. Atunci eram doar la medicina. Mi-a fost fff greu. Si relatia de cuplu a avut de suferit la inceput pt ca eram f obosita, dar apoi m-am acomodat. Acum ne merge f bine. El a terminat medicina umana si face cu mine a doua facultate...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Initial creeata de Raza de soare
pentru puiul meu fac

Singurica, ti-ai raspuns. Tocmai pentru a asigura conditii de viata mai bune viitorilor copiii finalizeaza studiile.
Spor la invatat si bafta la examene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Si eu sunt de parerea fetelor,NU RENUNTA! Eu sunt in anul 2 de facultate,imi este foarte greu, mai ales ca sunt casatorita,am serviciu pana la 16.30 si am si o fetita de 3ani jumatate si nici nu iti inchipui cat este de obositor(sotul meu e mai mereu plecat ),dar nu as renunta nici in ruptul capului,asta este viitorul meu,si nu in ultimul rand al copilului meu,muncesc ca sa-i ofer o viata mai buna,cel putin asa sper ca va fi.
Multa putere iti doresc si vei vedea ca nu vei regreta peste ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

NU RENUNTA!!!!!!!!!

eu am lucrat din anul II intr-un ritm infernal, faceam foarte multa munca de teren. din pacate am terminat o facultate care nu are piata in Romania, adica relatii publice, dar am terminat si nu imi pare rau deloc.
nu stiu prea multa lume care sa aiba un post garantat si care sa vrea sa renunte la el.
casnicia nu inseamna datorie, inseamna companie. daca nu ai timp cu banii castigati iti angajezi o menajera. tu vei castiga mult mai multe urmand o cariera pe care ti-ai dorit-o.
vrei un bebe? perfect. faci un bebe. si dupa cateva luni te intorci la serviciu. si vei avea o familie, o cariera, si nu uita ca faptul ca aveti mai multi banuti va va ajuta mult

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Raza, acelasi nu, exprimat si pana acum...din aceleasi considerente!
Lipsa unei facultati, pentru viitorul unei persoane, ii afecteaza foarte mult statutul material...pe langa norocul, pe care, de ce sa nu recunoastem, trebuie sa-l ai ca sa nimeresti intr-un post klumea...patalamaua, in Ro, conteaza..plus ca ne sufla din spate UE...
daca nu poti face fata la zi, incearca un ID, fie chiar si cu sambete pierdute (mai pierzi o sambata, mai lipsesti o duminica...dar nu lipsesti mai multe zile pe saptamana,nu?)
Nu ne-ai spus in ce an esti....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Ca si celelalte fete iti recomand acelas lucru:nu renunta la facultate.
In primul rand pentru tine ca persoana si ca femeie!
Sustinerea sotului o ai, asa ca inaine cu curaj!
iti spun din proprie experienta:pana nu esti in situatii limita si aparent fara iesire nu stii de ce esti capabila.Iar noi femeile suntem capabile de foarte multe doar ca nu suntem tot timpul constiente de asta.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu pot sa cred ca exista oameni care sa renunte la scoala... cum sa renunti la asa, stii cum se spune: este singurul lucru pe care nu ti-l poate lua nimeni

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Nu pot sa cred ca exista oameni care sa renunte la scoala...

Ei, Cristina, nu e cazul sa folosesti nuanta asta de exprimare! Lipsa banilor (Raza de soare urmeaza o facultate particulara) si timpul insuficient au facut-o sa se gandeasca sa renunte.
Cam multe examene, intr-adevar! 13! Si bani, si consum psihic!
Cred ca ar fi o varianta sa ingheti anul (si in acest timp sa-ti impui sa recuperezi totul treptat - de ex, sa citesti/inveti macar o ora in fiecare zi...dar trebuie sa fii perseverenta)
La decizia de a renunta/continua conteaza foarte mult si anul de studiu in care esti acum. Din modul in care ai scris eu tind sa cred ca esti in anul 2.
Te inteleg, Raza de soare! Dar si sfatul meu e: nu renunta! Daca ai si sprijinul viitorului sot cu atat mai bine! Sigur vei regreta mai tarziu ca ai renuntat!
Ada

PS: Nu ai posibilitatea sa te transferi la Facultatea de Drept de stat?! Asa ai rezolva problema banilor. Stiu ca acum cativa ani era posibil (daca in primul an aveai rezultatea foarte bune la examene).

Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.

Mergi la inceput