Cum stati cu slabitu'? Impresii si incurajari.
Am dat 3kg jos in doua saptamani cu regim disociat, daaaar, acum sunt moarta dupa ciocolata!!!!
Ce sa fac?
Voi ce rezultate aveti? Cum va luptati cu ?
Cand o sa fara griji?
Raspunsuri
alba spune:
Bravo Rodica,tine-o tot asa nu te lasa !
Cit despre "ciucalata",de ce nu ?
O bucatica mica ai voie,dar cu conditia s-o savurezi ca si cind ar fi ultima bucatica din lume, iar dupa aia sa faci juma de ora aerobic, sa stergi toate geamurile din toata casa sau vezi si tu ceva acolo se gaseste de robotit si consumat calorii...
Iar daca stai la et.IV sa cobori si sa urci scarile de cel putin 10(0)ori!
Ca deh ce nu face Rodica pentru "pofte de ciucalata"...
Hi,hi,hi
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
iris spune:
nu te lasa rodica!!!! ia un pic de ciocolata, un piiiiiiic numa'..sau fa-ti o cacao cu lapte daca gustul de cacao e cel care te atrage..dar fara zahar, sau cu zaharina!
cauta ciocolata fara zahar daca chiar vrei sa iti faci de cap; nu renunta la regimul disociat, cauta niste crom, ceai diuretic si da-i bataie!!!
GabiG spune:
Pai 3 kile in 2 saptamini e bine...Eu maninc hipocaloric de 2 sapt jumate+ aerobic, plus apa cit cuprinde, plus exercitii fizice si acasa si abia 1 kil e jos...! data pe saptamina am voie inghetata sau 50 gr ciocolata...Dar nici asa nu pot, cu prea multe restrictii...Ca, atunci, vorba grasilor..."De ce mai traiesti???"
Succes!
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
salhiuta spune:
Incercati sa tineti regimul urmator:
dimineata -cafea cu lapte si zaharina +un iaurt degresat
prinz -carne fiarta de pui sau peste +o salata de muraturi sau cruditati
seara -fructe(portocale si mere),iaurt
De cite ori va este foame mincati fructe chiar si la 2 noaptea sau iaurt degresat de fructe sau natur.
EU INTR-O LUNA AM SLABIT 13 KG.SI FARA GIMNASTICA .
bafta
osna spune:
rodica ,daca ai chef de ceva dulce maninca ciocolata amara care am citit ca nu are decit efecte pozitive in cura de slabire datorita continutului ridicat de cacao.tot in revista cu pricina am citit (ioana se numeste revista si apare in tara) despre grapefruitul care consumat regulat ajuta la slabit si pe desupra elimina si toxinele din organism.are multa vitamina c si este benefic asupra starii noastre psihice.
Rodica spune:
Multam fain Osna, chiar despre noua mea pasiune ciucalata neagra vorbeam. Pe cea cu lapte am eliminat-o de aoua saptamani...
Salhiuta, mersi, incercam de mati, saptamana viitoare.(ziua de luni e si asa stresanta, de acomodare la servici, dar marti...incep eu de obicei curele, sau miercuri....dar le tin!!!)
Iris, imi place sa rontai nu sa beau....
Gabi g tre' sa perseverezi si nu te lasa, eu incerc de cativa ani, si incet incet am ajuns de la 83kg( la 1,56 inaltime) la 74kg in primul an, dupa o pauza am reinceput curele si am ajuns la 65kg.
De juma de an am tot 65kg si cand am vazut eu, dupa sarbatori ca tendinta pe cantar era de crestere spre 68......am inceput sa iau masuri.
alba, am scari acasa, si le urc si le cobor,... si ai dreptate am sa-ncep sa numar pana la 100...
Voi cat a-ti mai dat jos?
Cu ce probleme va confruntati?
Camelia spune:
Eu am reusit sa intru in haine cu un numar mai mic, adica 34 in loc de 36.Daca mai continui, risc sa nu mai pot sa ma imbrac decat de la raionul de copii. Drept pentru care ma opresc cu dietele.Dar asta nu inseamna ca sunt multumita de corpul meu! Insa am nevoie de sport si nu de diete ca sa devin asa cum vreau..
Asa ca programul meu suna asa: jumate de ora pe Orbitrek si cateva zeci de abdomene zilnic.Plus ca beau si otet de mere.Si sper sa reusesc.
Va doresc vointa si bafta tuturor celor care vreti sa slabiti!
CameliaH spune:
Eu dupa ce slabisem sase kile, am cam lasat-o pe tanjala vreo doua saptamani cu pizze, bere, dulciuri (ca a fost ziua fetelor si am fost si la un botez), cam pusesem un kil jumate doua la loc. Asa ca am luat masuri. De marti (ca Rodica, ha ha) sunt iar la cura. Dar nu o mai tin p-aia draconica, mananc mai putin si chestii de genul iaurt dietetic 0,1% grasime, grapefruit si cate o bucatica de leguma acolo. Si am slabit pana azi trei kile. Si cu bicicleta juma de ora, trei sute de abdomene si niste exercitii pt fund si picioare. Deci am la 1,50, 58 de kile. Trebuie sa ajung macar la 53 de kile cat aveam in luna a treia de sarcina si aratam binisor (ca nu stiu cat am avut la inceputul sarcinii).
Va doresc kilograme putine si forme frumoase!
Toate bune!
GabiG spune:
Rodica,
mersi de incurajari! Eu am 1,60 si 62 kile acum. In 4 saptamini am slabit 1,5 kg. E f putin, dar sper ca macar daca sint jos nu mai vin inapoi (kilele, ma refer). Mai am de mers de 3 ori la un club din asta cu exercitii si ceva cura cu ozon (care eu zic ca e praf in ochi sa-ti pape banutii), dar dupa aia vreau sa fac cura aceea de 5 zile, o zi legume, o zi lactate...stiti voi. Am auzit ca dai jos 5 kile. Cume dupa aceea, insa? le pui la loc daca maninci cu bun simt? Sau totusi ramin date macar 3 jos. Ca mie mi-ar ajunge sa fiu pe la vreo 58.
Va pup pe toate si sufar alaturi de voi pt restrictia la dulciuri...
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!