Rodica, am 1,63 inaltime si 56 kg greutate.Ideal ar fi sa am 53 dar daca mai slabesc iar trebuie sa-mi schimb garderoba .Deocamdata e bine asa...Si continui sa fac sport.
quote:
Originally posted by Rodica
Camelia ce inaltime ai si cate kg ?
genialul meu sot a avut o idee buuuna, a cumparat morcovi, ca sa rontaim; mi-am amintit de rodica...daca tot mai vrei sa rontai.....tot vine iepurasul curind....
Rodica nu stiu unde citeam ca e de preferat o tableta de ciocolata unei feliute de prajituri.... Nu exagera insa.
Eu tot supa de varza "ma impac". O data pe luna tin regimul asta.... cam 1 saptamana.... Vreau sa dau jos in timp si cu rabdare. Mai am 2 kg de "eliminat" din 4 cat imi propusesem in ianuarie.... Deocamdata sunt la regim de mentinere :)).... In luna martie revin iar la varza.... Dar vorba Irisei ce ne facem cu "colacelul" din jurul burtii :((
Numai bine!
Adela &Julia
Adela, cum treci de a trei-a zi de supa de varza? Eu sunt amatoare de varza, daaarrrr in a trei-a zi.... nu mai suport mirosul....
Iris , mi-am facut o salata de morcovi azi, cu telina si salata verde,....mmmmmm, da a fost ziua unei colege , care cu sange rece ne-a servit niste prajitu....releeeee,....da ma duc acasa si!!!!sa le scot din circuit!
Camelia, pai esti bineeeeee 1,63 cu 56.... as vrea si eu, da la mine-i invers 1,56 cu 65 si....
CameliaH , chiar credeam ca sunt cea mai scunda din parcare!!, da vad ca mai sunt Trimite-mi o sa te vaz!