E bine sa cumperi pt bb lucruri inainte de a naste
Raspunsuri - Pagina 3
greieras spune:
Cumpara tot ce ai nevoie pentru copil din timp, pentru ca dupa ce nasti nu o sa sti cum te simti ca te apuci sa bati magazinele. Acum ai timp sa alegi ce-ti place. Daca cumperi dupa ce nasti, iei ce nimeresti mai repede. Eu i-am facut fetitei mele ( am nascut pe 22 decembrie)tot trusoul din timp. Sa sti ca m-a ajutat si sa trec mai usor prin sarcina, care pentru mine a fost grea. Mai citeam undeva ca unele femei superstitioase isi trimit partenerii la cumparaturi imediat dupa ce nasc, dar iti dai seama cam ce cumpara ei.
Eu am sfarsit in cezariana si cand am ajuns acasa dupa ce am nascut nu am avut pe nimeni care sa ma ajute, decat pe sotul meu, daca nu cumparam totul din timp ramaneam singura cu copilul, si vai de mama mea ce varza eram.
beatriced spune:
Salutare
Ideea ca nu e bine sa cumperi hainute pentru copil inainte de a se naste este total invechita si nu are justificare. Noi am cumparat lucruri pentru bebe inca din luna a IV-a si nu am avut nici o problema. Si mie imi zisesera "babele" sa nu cumpar ca nu stiu ce se intampla si bineinteles ca nu le-am dat crezare si am facut exact ce am vrut noi. Si bine am facut! Trebuie sa faci doar ce simti tu!
Si in plus, atunci cand se naste bebe cand mai ai timp sa alergi dupa hainute?
Asa ca...
Bafta multa!
Mami de
Alex mancacios
http://photos.yahoo.com/piticii2003
beatrice
ancutzathree spune:
Va multumesc fetelor pt raspunsuri si pentru incurajari!vreau sa va spun ca am cumparat lucruri pt BB si sunt atat de fericita si linistita cand stiu ca sunt pregatita pentru venirea lui,mai am de cumparat cate ceva insa in mare am cam tot,de abia astept sa le pun in functiune.
VA
Anca&
Alex din burtik
tinatache spune:
al meu bb nascut in decembrie a iesit afara a doua zi dupa ce am ajuns de la spital, adica la 8 zile. Infofolit bine si la aer, ca sa aiba pofta de mancare si sa se imunizeze. Pai daca sta toata ziua in casa cum sa mai aiba chef de ceva??
Iar cu hainutele, nu am luat la primul copil si tare rau mi-a parut, dar am recuperat la al doilea:)
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o