aparat foto digital

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si eu am tot Canon PowerShot A95 si sunt super-multumita!!!
Pozele ies superbe!
Mi-am cumparat si eu in plus o carte flash (memorie) de 512Mb iar incarcatorul + bateriile au fost incluse in pretul aparatului. E fain ca merge si cu baterii simple de tip AA.
Si sa nu uit: poze facute cu el la semnatura (pozele mai noi, de la sfirsitul 2004 si inceputul lui 2005, dar se vede diferenta de la o posta! )

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Intre timp am aflat ca rapiditatea cu care se face o poza nu depinde aparat ci de viteza memory card-ului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu ma inteleg bine (pana acum) cu un Kodak DX6490,4.0 Mega pixeli zoom 38-380mm AF 10x Optical.
Face niste super poze, mie una asa mi se pare.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

eu recomand canon a510, care este un fel de "update" la adresa lui A75. Merge doar cu doua baterii (acumulatori), are zoom optic 4X (si 3.25 zoom digital, dar pe care l-am dezactivat, pentru a iesi pozele mai bine).
aici gasesti mai multe despre aparatul asta.
eu l-am luat cu 8 mil, cand nu mai erau accize. dupa ce s-au reintroduc, se facuse 11 mil. acum este in jur de 9 mil (si ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am cumparat ieri in Canon Powershot A95, $251, accesoriile- charger, memori e 128mB si case, au mai costat $54, transportul a fost gratis. L-am cumparat de aici pt o prietena din tara ca mi-a zis ca acolo sunt preturi duble. Am inteles ca e un aparat foarte bun, am citit si parerile consumatorilor si am intrebat pe cineva care are unul. Eu am un Sony Cybershot de 5 megapixels, acum doi ani am dat cu memory card si charger vreo $600 pe el, dar intre timp au mai scazut preturile. Dupa parerea mea e un aparat bun si l-as recomanda. Calitate buna a pozelor, video clipul nu e asa grozav decat daca il faci in lumina naturala, inauntru nu prea iasa cine stie ce grozavie de film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Laura, lai luat f. bine. Eu am dat pe el in decembrie 300 euro, apoi inca 48 card de 512; husa 15 euro , iar incarcatorul si acumulatorii i-i aveam deja /inca vreo 20 euro)....Eu sunt multumita........

Ai putea, cind mai ai drum pe la magazin, sa-mi spui si mie cit e acolo un card campact-flash de 512 ?

ps. m-am uitat acum pe net si aici e acum un A95 238 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

helbi, mi se pare ca unul CF 512 e fo' 50-60 (cel putin pe la mine prin Michigan) da' depinde si de pe unde le cumperi. Eu am doo CF 256 pe primul am dat fo'40 cred, pe al doilea doar fo' 15 ca era la reduceri mail-in rebate (am completat cuponul de la ei si mi-au trimis bani inapoi).

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Pentru carduri uite de unde comand eu....www.newegg.com...este cel mai ieftin posibil. Nu se adauga taxa ca-n magazin ...uneori exista oferte si cu S&H free....Pt 512 eu am gasit preturi incepind cu 35 $...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

multumesc mult! aici sunt de la 38 euro in sus........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

In general aparatele P&S sunt mult prea lente ca sa mai conteze viteza memoriei. Cand faci o poza, o sa vezi ca timpul de cand apesi pe buton pana face focus si apoi pana incepe sa inregistreze poza pe memorie este mare. Dupa ce ai facut poza nu mai conteaza ca stai mai mult sau mai putin pana la urmatoarea poza, decat daca fotografiezi in rafala, dar, chiar si aici, aparatul are o memorie interna si te lasa sa inregistrezi mai multe poze cu o viteza de 2-3 poze pe secunda.

quote:
Originally posted by kim222

Intre timp am aflat ca rapiditatea cu care se face o poza nu depinde aparat ci de viteza memory card-ului....

Mergi la inceput