Farmacia de garda -III-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oana pe Andrei l-am adus acasa din maternitate cu urdori la ochi, caci nenorocitii de acolo ne-au pus pe trei mame intr-un salon cu geamul spart in februarie si i-au tras curentul; Asa ca daca esti sigura ca e de la curent, si fara sa fie considerat un raspuns competent, poti sa folosesti nettacin colir, caci asta a mers la noi, am avut recomandarea dr. ofta; in primele zile la venirea acasa, dr pediatru ne-a dat solutie seficentina si unguent oftalmic dar nu a avut efect;si bineinteles inainte de a pune picaturile sa speli bine cu ser;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Clio eu am luat augmentin imediat dupa nastere si am alaptat. Nu are nici o contraindicatie in alaptat, din cate stiu eu.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Oana si noi am folosit cu succes Nettacin si Genticol pt. ochisori rosii si care curg, ma rog, in cazul nostru a fost vorba despre o conjunctivita facuta la varsta de 4 luni. Noi le-am pus alternativ. Bafta sa va faceti bine!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Vin si eu cu intrebarea: se mai gaseste in farmacii nistatin pulbere pediatrica?Asta pentru ca atunci cand era sugar, baietelul meu a fost tratat cu acest medicament pentru o ciuperca pe limbuta. Acum in urma folosirii indelungate a antibioticelor are din nou candida bucala si ni s-a recomandat tantum verde de 4 ori pe zi. Vad ca nu i-a trecut de tot, ba mai mult observ ca si eu am limba la fel de alba ca el. Asa ca ma gandeam sa intreb medicul daca pot folosi nistatinul.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Lucia, uite ce am gasit pe net, se pare ca exista:

http://www.farma.ro/action/medicamente/detail?id=618

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc mult Aurelia!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna -dimineata,
Am si eu o intrebare ,ce stiti despre Omnicef?este intradevar bun?Baiatul meu are infectie la ureche.dar mai avem o problema cu gatul,nu stiu sigur ce este pana maine cand o sa merg la medic,il doarecand inghite saliva si are temperatura mare.si mi-am dat seama ca acest antibiotic nu lucreaza si la infecti virale,ii adevarat?oare ce sa-i dau pentru gat?
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Omnicef contine cefdinir, un antibiotic puternic, ce apartine generatiei 3 de cefalosporine. Este foarte eficace in infectiile din sfera ORL (deci inclusiv otite, amigdalite, faringite).
Daca infectia faringiana ("in gat") este bacteriana atunci are grija antibioticul. Daca e virala, nu are nici o eficienta si merge doar tratamentul simptomatic, adica ptr. dureri si inflamatie gen Panadol sau Nurofen.
Numai medicul poate sa-ti spuna exact care e cauza problemelor si sa-ti indice tratamentul adecvat (nu ne-ai spus varsta copilulul, poate e suficient de mare ptr. strepsils sau ceva de genul asta).

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Draga Diana,iti multumesc foarte mult ca mi-ai raspuns,mi-ai facut sa ma simnt foarte bine cu raspunsul tau si mi-ai raspuns exact ce imi trebuia(am citit mesajul tau de 4 ori ca sa fiu sigura ca am inteles bine,ma simnt bine acum,multumescccccccc)
Robert are 2 ani si 4 luni ,inca mai face temperatura ,dar cred ca putin se simnte mai bine la gat,am vazut ca nu cred ca il mai doare asa de tare cand inghite saliva(ca de ex:azi-dimineta cand sa trezit nu a mai urlat cum facea ieri si azi noapte ci a inceput sa ma pupaceasca,cea ce ma mai linistit.Azi-dimineata am sunat si la medic si mi-a explicat si ea acelasi lucru ce mi-ai zis tu,ca sa ma rabadare ca antibioticul va lucra intre 48 -72 de ore.Acum este foarte molesit(poate de la antibiotic si de al siropul de tusa,nu vrea sa manance nimic si asta ma supara dar in schimb bea lichide.
Acum astept momentul sa mi-l vad bine,speram sa treaca.
iti multumesc si va doresc sanatate si numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
Poate e somnolent de la febra. Daca e mare, peste 39 incearca sa i-o scazi cu antitermice sau impachetari.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput