Cartierul Militari........unitiva(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

eu nu pot sa vad pozele de pe webshots ... imi lipseste un program

pliiiiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Ftelor va multumesc foarte mult ca ati trecut pe la subiect si ati mai dat cate un semn..cate o floare pt toate si pupici

Fetelor aveti treaba pe 5 IUNIE????
Ne intalnim si noi?
Astept sa spuneti daca va este bine la toate pe 5 ,daca nu sa alegem impreuna o alta data.
Eu ziceam sa ne intalnim in GRADINA BOTANICA..pt a lua si bebei cu voi pt ca vreau sa-i cunosc.
Daca vreti la COCOSU ROSU sa spuneti cum va este voua mai usor cu bebei.
Eu am pus o data acum mai ramane sa spuneti voi unde vreti...
OK???
Va astept

http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100

Mergi la inceput

Iar am revenit ac nu am pus bine data de 5 pt ca mi-am adus aminte ca este nunta pe 4 iunie a unei prietene si in aceeasi situatie este si ELLy, tot pe 4 se duce si ia la nunta si va dati seama ca nu ne trezim prea devreme.
Asa ca iar sant o aiurita

Propun o alta zi 11 sau 12 IUNIE????
NU stiu care data este mai buna pt ca eu pot si in cursul saptamani dar majoritatea dintre voi lucreaza si poate nu pot veni...
Astept
paaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Am trimis pozele sa imi spui daca le-ai vazut ..
Sper sa fi ajuns

http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor! Sotzu ma tot impinge catre pat,nu din motive de ,ci pt ca raceala m-a pus in cap,sunt varza,bine ca macar copiii au scapat mai ieftin.Partea proasta este ca pana miercuri am de predat 3 proiecte si eu n-am facut decat unul singur.Spatiu pt magazin inca nu am gasit insa mai caut nu ma dau batuta pana nu reusesc.Insa raceala asta sau gripa ce o fi imi da mari batai de cap i-am spus lui fii-miu ca putea sa-mi dea raceala in concediu ca acu' eu n-am timp sa fiu bolnava si el saracu' imi spune:"iarta-ma mami,da' n-am vrut".Astazi am alergat iarasi de nebuna si uite asa mi-a trecut ziua de nici nu stiu cand s-a facut seara.Maria m-a intampinat seara cu o serie de tipete ascutite care o amuzau teribil ca dupa fiecare tipat facea pauza de ras,cred ca si-a descoperit vocea sau mai bine spus tignalul.

Danielaaa orice data hotarasti pt mine e buna cu conditia sa nu am examene insa pe 15 iunie nu cred sa am ,oricum hotarati voi si eu o sa fac pe dracu' in patru sa vin,ideea cu Gradina Botanica mi se pare super.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Buna fetelor,
Dani, poate fi si 5 iunie, pentru ca eu la nunta nu pot sa ma mai duc. Din motive de dinti si mai ales de bani. Gradina Botanica e o idee excelenta.
Revin. Calc meu cam face fite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

vai fetelor, ati deschis al doilea capitol si va uniti tot fara cratima.
Cartierul Militari........uniti-va* asa e corect.
stiu ca in regulament scrie ca nu am voie sa va atrag atentia, argumentul fiind ca multe sunt plecate de multi ani din tara, dar nu e cazul vostru. plus de asta pe la alte subiecte se rade copios de voi, asa ca mi se pare de bun simt sa va corectez.
danielaaaaa, du-te te rog la primul mesaj, da edit, si pune cratima la titlu.
sau rog un moderator sa faca asta, nu e foarte greu.
decat sa se faca misto de voi prefer sa fiu eu atentionata ca incalc regulamentul.
numai bine.

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by adusca

vai fetelor, ati deschis al doilea capitol si va uniti tot fara cratima.

Si eu i-am trimis PM Danielei, dar fara succes... Poate demersul tau ajunge la mai multe urechi... Si nu-i nevoie sa-ti ceri scuze. Regulamentul e regulament, dar cind vine vorba de titluri de subiecte cred ca o scriere corecta e mai mult decit binevenita.

Adusca

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iti multumim Adusca pt atentionare,am observat greseala insa am considerat-o normala avand in vedere ca Danielaaa locuieste in Japonia si in plus nici nu se descurca asa usor cu tastatura.In ce priveste faptul ca se rade de noi,las' sa fie sanatosi,bine ca au putere sa rada din orice.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

adusca iubita ai dreptate insa cu o nu se face primavara ... si din experienta mea pe acest forum ... conteaza mai mult "ce-a vrut sa spuna " decat "cum a scris" ... crede-ma ... dar tu stii lucrurile astea ...

cat despre cei care rad .. ce sa zic ... e mai usor sa razi ... decat "sa intinzi o mana" asa cum faci tu ... stii tu "rade ciob de oala sparta!" ... asa ca sincer ...

daniela ... ramane la aprecierea ta ... daca vrei sa schimbi ... e OK ... daca nu ... pe mine una nu ma deranjeaza! (parerea mea)

daca intr-adevar vrei sa-ti corectezi anumite greseli gramaticale ... sunt convisa ca toate fetele iti vor fi alaturi

adusca multumim mult ... cat despre cele ce chicotesc pe la colturi ... ma bucur ca au un zambet pe fata ... se stie ca rasul face bine ... si uite cum ajungem sa facem un bine

despre intalnire ... mai vorbim ... io imi fac programul pe ultima suta de metrii ... oricum mi-ar face o mare placere sa va cunosc ... ce ziceti de Politehnica ?

Mergi la inceput