Cartierul Militari........unitiva(2)

Cartierul Militari........unitiva(2) | Autor: danielaaaaa

Link direct la acest mesaj

Fetelor bine ati venit la NR 2 ,

va astept sa umplem si acest capitol la
fel de repede ca la NR 1.

Va pupica si va astept
Voi face si listuta cu toate fetele
Acum lucrez la listuta.
Va pup pe toate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cu chiu cu vai am intrat si in capitolul 2.Hai sa-l incep eu.Astazi m-am trezit in sfarsit odihnita dupa o noapte intreaga de liniste.Maria mea mi-a dat pauza asa ca acum ma simt in forma.Astazi am cursuri pana la ora 3 si de saptamana viitoare intru in focurile examenelor partiale asa ca o sa scriu mai rarut.Ati hotarat intalnirea?Va pup si va doresc o zi minunata!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

AICI ESTE LISTUTA....

EuDANIELAAAAA----Gorjului scl 309
MARUTA----Gorjului
MINOU----Gorjului--bl 09 scl 309
MARTTA----Gorjului--bl p26
CARY----Apusului
LYWH----Apusului--bl 010
RALUALEXANDREI----Veteranilor--Rosia Montana
ELLY----Complex--capat--336
ANA MARIA----Valea Lunga
CADINA----Iuliu Maniu
GREIERAS---Iliu Maniu--(USA)
MARIA I----Babesti
ALINA023----Lujerului--Mega Imge

Daca am uitat pe cineva va rog sa-mi spuneti

Mergi la inceput

OFFF inca nu am invatat si eu sa fac o lista frumoasa cu culori si multe desene
mai am mult de invatat la forumulul acesta.

Pt cele noi venite bine ati venit si va mai asteptam pt a ne spune mai multe.
Haideti fetelor mai cu viata...sa propunem si noi subiecte de discutat si multe altele.

ANA MARIA--CADINA--LIWH---CARY--MARUTA--ALINA023--GREIERAS--Ce se intampla cu voi de nu ati mai dat nici un semn de viata.

Asa sant acum pt ca voi nu mai veniti pe la subiect sa va fie rusine.
ASA VA VREAU

Mergi la inceput

RALUALEXANDREI---iti multumesc pt ca ai trecut pe la subiect chiar daca ai avut multe probleme cu sora si acum cu cei doi copii (raciti)dar ti-ai facut timp si pt a mai scrie cate ceva.

In legatura cu cele 5 rochi ale mele.
1--rochia de mireasa stil ortodox la noi
2--chimonoul alb ---rochia de mireasa la ei
3--chimono alb---primirea invitatilor
4--chimono albastru reprezinta faima adica firele de aur alb(bogatia)
5--rochia galbena culoarea mea preferata si asta am aleso eu pt ca am fost pusa sa mai aleg inca o rochie dar sincer zic ca nu stiu de ce (si eu am aleso pe ceea galbena)

Nici eu nu stiu prea bine traditile lor de nunta asta zic ce mi sa raspuns si mie atunci cand am intrebat de ce trebuiesc 5 rochii.
oricum m-a chinuit rau cu chimonourile acelea pt ca mi-au pus si peruca in cap uffff ce am mai tras si cu peruca aia ca ma manca capul si nu ma puteam scarpina.
Nunta a durat adica petrecerea 2 ore si 30 minute :Si va dati seama ca majoritatea timpului eu m-am schimbat de rochii.
Intr-un fel a este mai bine traditia la ei pt ca nu stai ca la noi de dimineata pana a doua zi dupa toti invitati.

Daca mai aveti intrebari eu va raspund cu ceea mai mare placere.
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi afisez pozele

http://community.webshots.com/user/danielaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Daniela, nu v-am uitat, va citesc cu drag mereu, insa mai am de rezolvat cateva probleme si nu prea am timp sa scriu. Astept insa cu nerabdare sa ne intalnim.

La multi ani tizelor mele

Pupici

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Imi pare rau ca nu am mai aparut dar de o saptamana ne luptam cu fetita (de 5 luni), care refuza sanul in favoarea biberonului. Am incercat sa o facem sa se intoarca la san, asa ca a trebuit sa trecem printr-o sesiune de zbierete si multa transpiratie. Culmea e ca intr-un final, de foame a cedat si s-a reintors la san.
Sper ca toata lumea este bine si ca a venit si prin Romania primavara. Nu am mai avut timp sa ma interesez de vreme.
Va doresc o zi buna tuturor si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mai, mai, mai, ce ne mai certi....Hai, nu fii suparata, uite ca scriem acum. Eu una nu scriu decat de la serviciu pt ca am calculatorul de acasa stricat. Asa ca nu pot scrie nici prea des si nici prea mult...
In weekendul asta a fost vreme urata asa ca am mers cu Luca la locul de joaca din Plaza. Lui ii place dar nu sta prea mult, asa ca am sts destul prin casa...
Sunt in plina sesiune, am dat deja un examen, mai am doua (scap ff usor in sesiunea asta)

Va pup si mai vorbim...

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

meyyy ... cine sta in O9 ? in ce scara ? minou ? hai lasa-ma chiar suntem vecine

elly - la cum iti descriai doctorita eram convinsa ca-i a mea , dar nu ... se mare ca e epidemie

lywh -

daca va intalniti ... sa-mi spuneti si mie ... caci io aiurita cum mi's ... parca vaz ca ratez

ralu - ma impresionezi ... cand mai ai timp sa respiri ?

daca iesiti prin zona cu bebeii ... sa-mi dati de veste ... ca vreau si io la bebei

dani - poti sa-mi trimiti si mie poze ... la loredana.baltatu@hein.ro ? caci altfel nu reusesc sa le vad ...

si o saptamana super faina

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor.
Iar am lipsit ieriscuze....
MARUTA---- ai dreptate normal ca nu poti vedea pozele mele pentru ca eu am mancat din cifrebleaga mai sant.
Uite acum voi scrie bine adresa si le vei putea viziona.....

http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100

Mergi la inceput