Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
iti multumim frumos dilaural pentru confirmarea de la IGP ai fost dragutza sa ne-o arati si noua..oricum acuma sunt mai linistita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Azi sunt mai linistita...mi-am propus sa nu ma mai consum asa de tare cu "scumpii mei nasi". Am vorbit cu ai mei aseara si am mai stabilit cite ceva, pina la urma se va duce tata sa ia florile, si cu asta basta.
Mi-am propus ca in ziua cea mare sa ma simt bine, sa traiesc fiecare moment din plin, nu sa ma enervez cu tot felul de prostii...asa ca fiecare familie (ma refer la parinti, socrii, sora mea, verisoara si matusa - evident cu anexele din dotare) stie ce are de facut, cine pe cine ia in masina, cine aduce bomboanele, cine se ocupa de sampanie, etc...ca sa nu stam noi sa avem grija de toate atunci...
iar nasilor le voi spune si lor ora la care sa vina la mine, pentru ca la ginerica nu au cum sa ajunga, si nici loc in masina, iar ca ginerica sa se duca sa ii ia este exclus, avind in vedere ca ei se gatesc la cumnatii lor acasa.
Asa ca gata cu nervii voi incerca sa fiu practica...
Va pupicesc
roxygeo spune:
Dailaural - multumim pentru confirmare - asa stiam si eu..dar e bine intotdeauna....sa mai ai o parere...mai ales una oficiala
Pupici
DidiAlex spune:
Buna mireselor!
offf ce imi mai place sa va citesc..o sa va simtiti minunat in ziua cea mare. nu am cuvinte; dar nu de asta va deranjez.
Am o buna prietena aici in De care cununa in data de 25 iunie 2005 si nu si-a gasit toaleta de zi. ne-ati putea recomanda ceva magazine...ca vine in tara in apropierea nunti si nu prea mai stie care sunt magazinele la moda.
Io mi-am luat de la Alb si Negru si rochia de mireasa si costumul de cununie si pt mire. insa stiu ca sunt cam scumpe si nu intotdeauna erau lucruri frumoase.
Voi ce mi-ati recomanda? Multzumesc anticipat
Casa de piatra si sa fii-ti toata viata pline de viata si fericite ca ACUM
Mult noroc!
olguttza spune:
Tare amarata ma aflu, fetelor... Am aflat ca bunica'mea trage sa moara (s-apropie de 91 de ani)...si-asa ma indispune chestia asta c-o luna si un pic inainte de nunta de nu va spun!!! Plus ca de-abia am iesit din doliul pentru tata...Uff....Stiti vorba aia "toate mi se-ntampla numai mie"?!
P.S.: Evident, nu-mi pun problema sa aman nunta...da' asa, ca chestie...mi-a pierit tot chefu'!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
pumi spune:
Draga Olguttza, stiu prin ce treci, mai ales ca sambata trecuta a murit bunica sotului. Este foarte trist, nici macar nu stiu ce sa-ti spun ca sa te simti mai bine..........In astfel de cazuri nu poti sa mai spui nimic.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Tare amarata ma aflu, fetelor... Am aflat ca bunica'mea trage sa moara (s-apropie de 91 de ani)...si-asa ma indispune chestia asta c-o luna si un pic inainte de nunta de nu va spun!!! Plus ca de-abia am iesit din doliul pentru tata...Uff....Stiti vorba aia "toate mi se-ntampla numai mie"?!
P.S.: Evident, nu-mi pun problema sa aman nunta...da' asa, ca chestie...mi-a pierit tot chefu'!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Offff Doamne... si eu tot asta vorbeam azi cu mama despre bunica-miu care are 85 de ani si care pe zi ce trece cade mai tare... Ne gandeam ce facem si daca mai rezista pana in septembrie cand am eu nunta...
Lasa ca ne ajuta pe noi Dumnezeu sa trecem peste asta si sa nu ni se intample asa ceva...
Te pup
Dilaural
olguttza spune:
Multumesc de-ncurajari, dragelor!
Stiti, cu mine se-ntampla o chestie tare ciudata...adica, in afara de mila si un pic de revolta, nu prea simt nimic altceva... Dupa ce-ti pierzi unul din parinti, restu' lumii deja nu mai conteaza... Am zis revolta...stiti de ce? pentru ca, cu siguranta, as avea o oarecare mustrare de constiintza sa stiu c-o sa petrec si-o sa ma simt bine fiind intr-o astfel de situatie... Plus ca, cu cat mai tarziu, cu-atat mai rau pentru mine .
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
ioana07 spune:
Vesti de genul asta te intristeaza in orice moment ar veni... cu atat mai mult cu cat esti in toiul pregatirilor pt nunta...
Doamne ajuta sa nu se intample nimic rau...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
dilaural spune:
Sa stii ca la asta ma gandeam si eu... cu cat e mai aproape de ziua nuntii cu atat e mai rau...!!!
Dar ce poti face... asa e firea lucrurilor... Nu putem schimba noi cu nimic! Iar la cei batrani starea se schimba de la ora la ora...
Dar hai sa vorbim ceva mai vesel, da???
Dilaural