Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dilaural
In cazul surorii tale - fiind vorba de nepotul tau - este ok. Eu vorbeam de familii care vin cu 3-4 copii si care nici nu anunta iar tu consideri ca vin doar parintii, nu?
Nu ma condamnati, dar asta este parerea mea!
Fara suparare, ok?
Dilaural

Normal ca fara suparare!!!
Da' nici pe mine nu ma condamnatzi ca niciodata n-am considerat (subintzeles) ca dintr-o familie cu copii vin doar parintzii...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua again!

La mine e vorba de vreo 5 familii cu copii - 6-7 ani, sincer nu ma deranjeaza daca ii aduc cu ei sau nu, ceea ce ma deranjeaza este sa nu stiu si sa ma trezesc cu ei la restaurant. Sa ma explic, la noi mesele sunt de 10 persoane/rotunde, iar acesta este numarul maxim de persoane care poate sta la o masa. eu am calculat familiile raportindu-ma la doua persoane, asa ca in clipa in care m-as trezi acolo cu copilu` din dotare - pe familia respectiva va trebui sa o mut de la acea masa, astfel ca toata ecuati s-ar duce pe apa simbetei, nu ar mai fi impartiti pe prietenii/afinitati/etc...si ar sta la gramada, niste necunoscuti la o masa, dar care la rindul lor vor tinji fiecare sa stea cu prietenii, eventual se vor intreba ei de ce au fost deportati....ca sa nu mai vorbim de faptul ca am fost la o nunta si o familie care venise cu copilu`, si ocupasera trei locuri la masa, primisera trei meniuri nu au vrut sa-l plateasca pe al copilului ca el "oricum a mincat putin", chestie care mi s-a parut dezgustatoare...
asa ca pentru a evita astfel de situatii mi-ar placea sa stiu dinnainte...si chiar ii voi intreba ....intr-un mod diplomatic ce fac cu odoru`, si le voi spune clar ca este vorba de numarul de tacimuri comandate, ca sincer nu vreau sa le platesc eu.

Va pupic

Mergi la inceput

Mie, de exemplu, sora'mea mi-a zis asa (ei fiind tot 3): sa fie 3 scaune pentru ei, dar 2 tacamuri, pentru ca nepotu'meu va manca din portiile lor. Mie mi se pare convenabil .

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

noi vom face o masa pentru cei patru copilasi pe care ii vom avea . ei vor manca numai aperitivul, friptura dar pe langa inghetata si tort vor avea mai multe dulciuri decat restul, mai multe fructe si mult mai diversificate . Copii se cunosc intre ei,(sunt verisoriintre eisi nepotii mei :)), au intre 7-11 ani, au mai fost la nunti si s-au simtit bine, au dansat tot timpul, numai ca nu doreau sa stea la masa cu cei mari si se cautau unii pe altii mereu, alergau unii dupa altii pe acolo .
Asa am decis ca e mai bine sa aiba masa lor si va fi ok .
Eu voi avea d-re de onoare mici imbracate in rochite albe. Ele vor avea cosulete roz. cele mari (6 la numar) vor fi in rochite identice de satin roz . Cavalerii mici(2) vor avea pernuta cu verighetele .
Ei fac destule chestii pentru nunta mea si se bucura ca au un rol al lor . Cred ca ar suferi sa nu ii primesc si la restaurant mai ales ca ii iubesc .

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Chiar ca e o idee excelenta!!!

Nici n-am simtzit cand am primit a doua stelutza

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

http://www.inout.ro/getArticleL.aspx?ID=1082

fetelor, aici gasiti un filmulet cu restaurantul nostru, dati click si spuneti-mi cum vi se pare in general dar mai ales scaunele . Ne-a zis seful de sala ca arata naspa imbracate si ca mai bine nu ne punem huse ca sunt suficient de frumoase . Voi ce ziceti?

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Parerea mea sincera e ca scaunele merg si imbracate in huse, dar e chestie de gust...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor!!!
Am vesti in legatura cu posibilitatea de a pleca dupa nunta in luan de miere cu pasaportul vechi.
Ticmai am primit un raspuns oficial din partea Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (cine nu ma crede sa-mi spuna ca il trimit pe email) si suna cam asa:

In referire la solicitarea dumneavoastra din data de 25.05.2005, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera va informeaza urmatoarele:

Avand in vedere perioada scurta de timp intre momentul schimbarii starii civile si cel in care doriti sa calatoriti in afara granitelor tarii, precum si faptul ca pasaportul – document eliberat de o autoritate a statului - atesta identitatea posesorului, va facem cunoscut faptul ca, in situatia in care la iesirea din tara, veti indeplini conditiile prevazute de Legea 177/2002 (asigurare medicala pentru intreaga durata de sedere, bilet de calatorie dus-intors sau carte verde a masinii si o suma minimă in valută liber convertibila la vedere sau carți de credit - pentru conturi in valuta) vi se va permite continuarea calatoriei.

Asa ca acum suntem linistite, da???

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Ura! Ura! Plecam in luna de miere!!! Acum problema mea este ca nu stiu unde, Creta sau Antalya. Voi ce ziceti? Pe unde va duceti?

Mai Dilaural, sa iti scrie tie tocmai Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.....wowww...se intampla minuni in tara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane
Mai Dilaural, sa iti scrie tie tocmai Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.....wowww...se intampla minuni in tara asta.

Iubesc...iubesc...iubesc

Sa stii ca pur si simplu am facut o solicitare pe email (la adresa de pe site) in care am cerut sa mi se raspunda la intrebarea respectiva. Si m-am trezit ieri ca mi-a venit acest email cu instiintarea atasata scrisa pe foaie cu antet... bla bla... Adica nu era scris in casuta de mesaj... Era raspuns oficial.
E si normal sa raspunda. Este vorba de Legea Petitiilor. La orice solicitare adresata institutiilor statului sunt obligat sa raspunda in termen de 30 de zile in scris. Poti sa-i intrebi orice. Am auzit de un caz cand un nebun a scris la Ministerul Muncii si i-a intrebat cate frigidere au in dotare. Si au trebuit sa le numere si sa-i raspunda...

In fine... bine ca s-au mai schimbat lucrurile si pe la noi!
Iar vestea e buna, nu???

Pupi

Dilaural

Mergi la inceput