Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
pisu_miau spune:
mireselor, aveti o vreme super!
casa de piatra si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
asteptam poze si povesti!
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
vmariejeane spune:
Ufff, am scapat de o mica grija. Si-a gasit "ginerica" al meu costum. Dar tot mai avem de cautat pantofii si alte prostii.
Casa de piatra miresicilor de astazi! Au o vreme super.
Alinus25 spune:
CASA DE PIATRA miresicilor de azi, Degetzel, Ramonella, Deeapui!
Asteptam poze si sa ne povestiti cum a fost.
Pupici
nushulica spune:
pt actualele doamne ramonella degetzel si deeapui va urez si eu CASA DE PIATRA sa fiti fericite si iubite de sotii vostri
asteptam poze
MariaM spune:
Degetzel, Ramonella, Deeapui....CASA DE PIATRA!!!, sa fiti fericite si iubite toate viata...
Va pup,...
Maria&Vladut
pupezica spune:
CASA DE PIATRA pt miresicile care au avut nunta ieri!
Fetelor am cam intrat in viteza , sunt in urma cu pregatirile si mai e doar 1 luna.
sper sa le rezolvam pe toate pana la urma.
Vreau sa facem cardurile si meniurile singuri, aveti idee de unde sa iau carton albastru inchis( bleumarin)?
andreea c spune:
Pupezicahartie colorata gasesti la Diverta. Eu mi-am cumparat chiar ieri hartie galbena pentru Guest Book 3.400 lei coala. Au toate culorile si vand si la top si la coala. Si eu vreau sa-mi fac singura meniuri si carduri de masa, dar nu sunt inca hotarata.Tu cum procedezi...pui cardurile de masa si ii lasi pe fiecare sa-si gaseasca locul sau ii va indruma cineva?
Apropo...vom fi mirese in aceeasi zi si in aceeasi zona a Bucurestiului. Tu la ce sector faci cununia?
andreea c spune:
Am uitat ceva. am vazut ieri o chestie care mi-a placut f. mult. O miresica furata a fost dusa pentru "o sedinta foto" la Arcul de Triumf. Mi s-a parut foarte interesanta ideea. Parca nu mi-ar place sa ma duca intr-o discoteca sau un bar cum se practica. Voi ce ziceti?
vmariejeane spune:
Wowww, "sedinta foto"? Interesanta chestie. Si eu vreau o idee inedita pt furatul miresei.
RAMONELLA spune:
A fost super!!!!!!!
Am avut o nunta ca-n povesti!!!!!
Am avut o vreme super faina!!!!!
Totul a fost ok!!!!!!!
Mai bine de atat nici nu putea fii!!!!!
O sa va arat si pozele cand le primesc.
Mersi mult pentru felicitari,fetelor!!!!
Acum plec,ca mai sunt multe de rezolvat.Dar voi reveni cu toata povestea.
RAMON_RAMONEL