Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
olguttza spune:
quote:
Originally posted by miezure
Stati asaaaaaa!!!!!!!!!!
Cum adica etichete pentru sticlele de vin?!?
Eu n-am mai auzit asa ceva.
Nu se serveste vinul in carafe?!?!?
Imi explicati si mie?!? Please Please
Multumesc.
miez
Io mi-l imbuteliez singura (adica-l pun in sticle de 3/4) si etichetez sticlele...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
pumi spune:
Degetzel, Ramonella, Deeapui va uram casa de piatra, o nunta foarte frumoasa, sa iasa totul pe placul vostru!!!!!!!!
Asteptam poze si sfaturi!
zozela spune:
Deeapui,Degetzel,Ramonella...Casa de piatra!!!!!!!!!
O nunta de poveste va doresc din suflet tuturor!!!!
http://community.webshots.com/user/zozela
ratusca1977 spune:
Degetzel, Ramonella, Deeapui sa aveti noroc maine, sa va iasa totul bine, sa fiti frumoase.....asteptam poze de la voi.
CASA DE PIATRA, petrecere frumoasa...si bani multi.
http://compage.totalnet.ro/edy/
alexia28 spune:
Deeapui,Degetzel,Ramonella, CASA DE PIATRA!!!! Sa aveti o nunta de vis, sa fiti sanatosi si tot ceea ce va doriti sa se implineasca
Distractie placuta la petrecere!
mireasa spune:
Ca sa de piatra si petreceri cat mai reusite miresicilor de maine! Sper sa va iasa totul asa cam va doriti.
Lorym spune:
Degetezel, Ramonella ,Deeapui Casa de Piatra si o nunta frumoasa.Sa traiti fiecare clipa a nuntii ca trece asa repede.Acum cind veti citi mesajele noastre veti fi obosite dar fericite, cu amintirea multor clipe frumoaseLa multi ani frumosi, cu copii frumosi, cu dragoste multa si cu protectia Lui Dumnezeu.
Va asteptam cu povestea nuntii si cu sfaturi pt nuntile noastre.
musca tzetze spune:
salutare miresici!
Nu v-am mai vizitat de mult, am fost cam ocupata, dar am incercat sa citesc toate discutile din acest rastimp.
Sunt foarte fericita, astazi am luat verighetele. Pt fetele care cauta aur alb de calitate (cu paladiu) recomand din toata inima bijuteria As Bijou. E adevarat ca nu e fitze, ca cellini sau kirio, dar sunt oameni priceputi si amabili. (sper din tot sufletul sa nu fie considerata reclama, daca am gresit cu ceva, scuze, dar sunt super incantata de verighete)
olguttza am o idee pt tine... ziceai ca nu stii cu ce sa lipesti etichetele. Du-te la orice librarie mai rasarita si intreaba de "scotch dulbu adeziv", adica lipeste pe ambele parti si nu-ti face surprize ca aracetul sau cleiul. Felicitari pt idee!
bibyrox spune:
Degetzel si Ramo astazi este ziua cea mare!!!! Abia astept sa ne povestiti cum a fost si sa vedem poze!!!
Fetelor am cautat si eu ieri pe net o firma care sa faca servetele personalizate dar nu am gasit in Bucuresti decat 2 astfel de firme. Le-am trimis email si sunt curioasa daca imi vor raspunde. Nu stiu cine dintre voi spunea ca si-a facut stampila cu numele lor pentru servetele... Aveti grija sa nu se ia tusul cand se sterge omu'. Adica trebuiesc facute probe!
Va pupa fata si va doresc un week-end de vis!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
Moiraine7 spune:
Deeapui,Degetzel,Ramonella, ce zi frumoasa si senina, ce ma bucur pt voi!!! sa fiti fericite , sa fie intr-un ceas bun!!!