Rochia de mireasa (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Nici eu nu o sa port sutien! Nu mi-ar permite modelul corsetului.
De abia astept sa imbrac rochia de mireasa!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Eu voi avea pe sub corset cupe, care vor da impresia de bust mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Nici eu nu imi voi pune sutien. Imi va aplica pe dedesupt niste buretei, ca si cum as avea super....intelegeti voi. De la unele mai mult, la altele mai putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si cum faceti voi faza asta ma cu bureteii???ca eu mi-am luat deja rochitza si nu are nici un buretelsi ...na..cam subtire si la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by floricika

Eu voi avea pe sub corset cupe, care vor da impresia de bust mai mare...

Idem!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

cred ca ar fi mai bine daca v-ati gandi la niste cupe din acelea autoadezive de la id sarrieri, cred ca sunt pe baza de silicon si costa cam un milion ...parerea mea e ca nu sade bine la miresici cu bureti pe la tzatzici

uite ce versuri fac
am gasit si pe un site un sutien fara spate, poate va ajuta cu ceva

http://www.knotthegroom.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=1270

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Miresicilor...sa va spun ceva ! Eu tocmai am aflat duminica trecuta ca o sa am un bebe. Iar la faza cu rochia nu stiu ce sa zic pt ca e posibil sa fac cununia civila anul asta sau chiar toata nunta...Deocamdata nu stiu inca , dar stiu ca bebelusul meu a dat toate planurile peste cap din cauza ca logodnicul meu tine mortis sa facem anul asta cununia civila....dar ....bani....nu prea ii avem...
Eu cred ca e o idee buna sa fac cununia civila anul asta iar cununia religioasa anul urmator. In plus , anul urmator o sa se nasca bebe si va trebui si un botez. Credeti ca e o idee buna sa facem si cununia religioasa si botezul in aceeasi zi ?????

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

De ce sa nu poti face si nunta si cununia religioasa in aceeasi zi. Mai ales ca zici ca nu dispuneti de bani suficienti....si, crede-ma....ai nevoie de multi bani. Mai ales daca vine si bebelusul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Cristina1, felicitari pentru bebele ce va veni, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa va aiba in paza si pe voi amandoi!
Nu e nimic rau in a avea ambele evenimente in aceeasi zi, am mai vazut cazuri si nimeni nu a comentat nimic, cu biserica sigur e ok .
Toate cele bune si ai grija de tine!

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonac spune:

Degetzel, rochia ta este cea cu 24500000lei, cu corsetul transparent cu cupe,strasuri iar in jos mult tulle, acoperit aprope tot cu tafta de matase, iar intr-o parte prins cu ceva trandafiri? Sunt curioasa. Cred ca am probat-o si eu.

Mergi la inceput