Rochia de mireasa (8)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ratusca1977 spune:
quote:
Originally posted by mireasa
Pt mmc nd:
Eu am probat o rochita la casa Tudor de pe Lipscani, e vorba de prima rochita care imi placuse foarte mult ca model insa cand am pus-o pe mine nu mi-a placut deloc pt ca era foarte prost croita. Vreau sa-ti zic ca a fost singura din cele aproximativ 20 de rochite pe care le-am probat pana acum care nu pica bine, si era chiar masura mea. Venea tare ciudat si nu ma simteam nici comod in ea. Sfatul meu e sa te orientezi catre alte magazine, si eu inca mai caut. Mult succes!
Offf, si eu care eram incantata de o rochita de la Casa Tudor, mi-a placut la nebunie si azi chiar vreau sa merg sa o probez, macar de curiozitate sa vad cum vine pe mine.
Apropos de rochii, am vazut o rochie care mi-a placut tare mult de la Agnes Toma, am admirat-o atat de mult si in revista Mireasa, am fost chiar si in magazin si am vazut-o iar seara am visat ca o probam si nu-mi venea bine, eram tare suparata.
Deci in concluzie, chiar daca iti place o rochie, pana nu o probezi sa vezi daca iti vine bine si daca te avantajeaza, nu poti spune ca e potrivita.
O sa va spun maine daca mi-a venit bine rochia.
Pupici
http://compage.totalnet.ro/edy/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mmc_nd spune:
Pisu miau, ma bucur ca iti iese frumushel rochita. Deci recomanzi si altora Casa de Moda Venus? E cumva un tip (croitor) care ti-o face? Ca eu am auzit ca ar fi unul bun acolo.
Mireasa, multumesc de informatii despre casa Tudor. Imi pare rau sa aud ca nu-s bine croite, era printre putinele care mi-au placut.
Va pup!
mmc
dilaural spune:
Vecina mea si-a luat rochitza de la Casa Tudor si i-a venit foarte bine. Adica i-au facut-o pe comanda ca la cat e ea de slaba nu-i venea nici una din magazin. Este modelul cu bleu care si acum este pe unul din manechine.
Adevarul este ca pana nu probezi rochia nu poti sa stii... poa' sa-ti placa tie la nebunie ca daca nu te avantajeaza croiala... tot degeaba. Asa am facut eu la Agnes Toma. Am probat 4 rochii, modele diferite si marimi diferite, si nici una nu-mi pica bine. Imi turteau pieptul si ma trageau de gat in jos... in fine daca intelegeti voi...!
Si imi placeau foarte mult ca si model si material...!
Asa ca probati orice rochie care poate nu arata bine pe umeras sau pe manechin. Pe voi s-ar putea sa vina dumnezeieste...!!! Nu va mai alegeti modele din reviste sau nu refuzati sa probati o rochie doar pt ca nu pare cine stie ce...
Eu asa am facut si mi-am gasit rochita mea nemaipomenita!
pisu_miau spune:
nu ma apuc de recomandat pana nu vad rochia terminata si fix cum mi-am dorit
rochiile de la casa tudor mi se par la fel cu toate cele de pe lipscani, sincera sa fiu...materialele lor nu mi s-au parut prea grozave iar croiala...comuna .
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
mmc_nd spune:
Pisu-miau, si cam cand va fi gata rochita ta? Ca sa stim cat mai avem de asteptat pentru recomandare .
mmc
pisu_miau spune:
pai in aproximativ 1 luna de cand am dat comanda, deci mai aveti de asteptat cam 2-3 saptamani
Pisu_Miau
pisu_miau spune:
eu sunt nevoita sa imi pun un fel de corset care sa scoata talia mai subtire si mai bine conturata, pentru ca la mine in loc de forma de clepsidra talia e in forma de cub ata ete, cel putin este confortabil .
Pisu_Miau
simonam_78 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
am si eu o nelamurire : pe sub corset mai purtati sutien sau nu>??
![](hi.gif)
![](icon_smile_cool.gif)