PROBL. DE CUPLU
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
luluca spune:
incearca sa il iei prin surprindere, fii tandra, nu fii mai prejos decat el, ca lor asa le cam place. In primul rand daca tu te simti bine in "haina ta" atunci impui acest lucru si celorlalti. Nu conteaza cate kg ai, trebuie sa ai incredere in tine, si incearca sa zambesti mereu si sa nu uiti niciodata de tine. Ai grija de tine, aranjeaza-te, fii cocheta chiar si in bucatarie si ia o alta 'tzinuta' in fata lui. Ai sa vezi ca da roade.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamini spune:
si eu cred ca e stresat de ingramadeala, desi ar trebui sa fie obisnuit, nu?
si eu sunt 27+ si m-am ingrasat cam 10 kg si ma simt super-elefantica si desi sotul meu imi spune ca sunt frumoasa si sexy si am cea mai minunata burtica din lume, destul de rar
fata de cum era inainte. nu ma simt sexy absolut deloc si nici nu prea am chef de facut prostioare si cred ca se simte, nu e nevoie sa ii spun nu si nici invers nu se intimpla...ne tinem mult de tot in brate si ne pupam, mingiiem burtica, vorbim cu copilutzul si uneori si uit de
. daca avem chef, da, atunci e altceva. nu as vrea ca sarcina sa ne afecteze relatia si simt ca intimitatea fizica e la fel ca inainte, chiar are "condimente noi"- masaj pt spatele obosit al lui mami( care se termina de obicei in flacari...), ungem picioarele, fundul si sinii sa nu faca vergeturi si uite-asa uitam de ce ne-am apucat...deci chiar daca e mai rar- si asta e clar din cauza ca nu ma simt eu
, poate sa fie interesant si frumos...si fara sa fie programat...se ajunge doar acolo, mi-ar parea rau sa pierdem spontaneitatea si sa devina o rutina, o "datorie".
vorbeste cu sotul tau, jucati-va si chiar daca nu, sunt muuulte alte lucruri minunate de facut in doi( chiar daca unul e cu atas).
M 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by luluca
incearca sa il iei prin surprindere, fii tandra, nu fii mai prejos decat el, ca lor asa le cam place. In primul rand daca tu te simti bine in "haina ta" atunci impui acest lucru si celorlalti. Nu conteaza cate kg ai, trebuie sa ai incredere in tine, si incearca sa zambesti mereu si sa nu uiti niciodata de tine. Ai grija de tine, aranjeaza-te, fii cocheta chiar si in bucatarie si ia o alta 'tzinuta' in fata lui. Ai sa vezi ca da roade.
Sunt total de-acord!
Iubeste-l, rasfata-l, da-i de inteles ca-l intelegi! Stiu ca va fi greu, dar cu cearta si suparare, sigur nu rezolvi NIMIK!
Tzuni
adjadyn spune:
pai da!!!mutati-va intr-o chirie..stiu si eu ce mult afecteaza o relatie proasta cu socrii, se simte prea inghesuit!!!eu stiu???
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
Samurai-lady spune:
Nici la noi,in timpul sarcinii nu am prea....ma intelegi.
Poate e intimidat de bebe,de burtika.
Al meu sotior tot timpul se gandea ca sexul poate declansa nasterea mai repede decat e indicat si imi zicea ca bbe cel mai important.
La mine a fost si o sarcina cu probleme,cu sangerari si altele.
Bebik sanatos si voios.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Andita spune:
Imi cer de pe acum iertare de la domnii care urmaresc acet subiect, pentru ca o sa spun ceva care s-ar putea sa nu va convina. Elegant ar fi totusi sa recunoasteti....
Parerea mea, bazata pe niste experiente personale traumatizante, la momentul respectiv, este ca barbatii au o problema in a intelege conceptul de sinceritate. Le ceri sa fie sinceri si, sub scutul sinceritatii, intra cu bocancii plini de noroi in sufletul tau, si spun niste chestii care provoaca migrene instantaneu. Exemplu si cazul de fata... Nu vreau sa spun ca "toti barbatii este porci", dar, sa recunoastem, in multe cazuri, par a fi lipsiti de simtul ala pe care il avem noi, si care ne impiedica sa ranim pe cel de langa noi, chiar si cu o vorba. Asta si pentru ca ei pot fi raniti mai greu cu vorbe...
Subscriu parerilor anteriaore, cred ca s-a cam speriat sotiorul tau sa nu-ti faca tie sau lui bebe vreun rau. Cred ca cel mai indicat ar fi sa-l iei de manuta si sa mergeti impreuna la un doctor care sa-i explice ce si cum, iar in cazul in care problema nu se rezolva, poate ar trebui sa faceti si o vizita la un psiholog.
Bafta si curaj!
Andita
luloasa spune:
dragele mele,
va multumesc f mult pt raspunsurile voastre;ma bucur tare mult sa vad ca cineva se gandeste si la mine;cand v-am scris prima data stiam ca am o fetita dar s-a dovedit ca de fapt am un bb baietel f bine dotat care la 26 s avea 900 g si 38.5 cm lungime.
in legatura cu problema mea trebuie sa va spun ca nu imi explic iesirea pe care a avut-o sotul meu pt. ca la doua zile cand mi-a trecut supararea si a fost "ca la carte".
Poate v-am spus ca avem o mica afacere pe care dorim sa o extindem si suntem intr-o perioada in care nu putem face cheltuieli suplimentare(de ex. chirie) si toti banutii care si asa nu sunt prea multi incercam sa-i dramuim cum se poate mai bine.
El este administrator si se ocupa cu aprovizionarea iar eu stau la vanzare asa ca ne vedem destul de des.
Datorita acestui fapt (extinderea) este f. nervos. Mult timp l-am inteles si l-am lasat in pace dar ieri a depasit orice limita cand mi-a spus ca treba nu-i merge din cauza mea si ca eu i-am gonit clientii la concurenta.(cand mergea treaba nu mai eram eu de vina) A avut grija sa ma jigneasca si sa-mi vorbeasca urat chiar daca eu l-am respectat si nu i-am raspuns la fel.Pur si simplu m-am ridicat si am plecat acasa fara sa ma mai intorc seara la inchidere(trebuia sa strang si sa spal pe acolo).
Nici nu stiu ce sa mai zic, tot timpul sunt eu de vina ca el uita sa-si ia tel. de acasa sau tigarile sau actele etc.
Si eu am momente in care sunt f. nervoasa si nu ma pot abtine din cauza sarcinii si nu-l mai suport cand tipa.
Voi ce credeti?Acum mi-am impus sa ma linistesc pt. bb si intr-o oarecare masura am reusit.Nu vreau sa am un copil nervos si agitat.
Astept raspunsurile voastre.
Faptul ca am discutat cu cineva despre ac probl.m-a ajutat enorm.
Va pupik dulce pe toti si va iubesc .
Luci, 27s
mamini spune:
pacat ca sunt atitia barbati care nu inteleg ce dar li se face cind au copii, ce privilegiati sunt, ce binecuvintati de Dumnezeu...probabil esti si tu sensibila- eu sunt, cel putin, de cind sunt- si te enervezi mai repede sau te superi mai usor, dar el pare mai "hormonal" ca tine, daca totul se intimpla din vina ta! poate ar fi frumos sa stati de vorba, calm, linistit si sa cadeti de acord cu anumite chestii, sa faceti niste compromisuri, fiindca nu e bine nici pt tine, nici pt copil si implicit nici pt el daca o tineti sirma in certuri. eu va doresc intelegere si o asteptare placuta,
M 30s
luloasa spune:
Draga Mamini
Iti multumesc pt.sfaturi dar sa stii ca nu sunt eu de vina pt. aceasta situatie.Timp de aproape doi ani afacerea a fost in ascensiune si asta si datorita mie nu numai lui.Ieri seara am fost pe la el la serviciu sa il ajut sa stranga si sa incerc sa discut problema.Nici macar nu m-a bagat in seama. A stat de vorba cu iubitii lui clienti, l-am ajutat sa stranga iar seara nici macar nu a mancat tot din farfurie(de obicei dupa o zi de munca mananca 2 feluri de mancare;acum s-a saturat fara carne).Nici nu stiu ce sa mai cred.L-am intrebat aseara daca ziua de azi va fi la fel si mi-a spus ca da,adica nu are nevoie de mine.Cand am plecat ieri de acasa ma gandeam sa fac comnda de un tort ca astazi e ziua lui de nastere dar cand am vazut ce atitudine are nici nu vreau sa-l mai vad.
Nu mai stiu ce sa fac,stau si plang si nu pot sa discut decat cu voi pt .ca nu vreau sa le spun alor mei.
Nu il mai recunosc inainte vorbea tot timpul cu bb si ma dragalea si simteam ca ma iubeste.Acum nici nu ma mai baga in seama.
Va multumesc pt ca existati si ca ma mai pot descarca si eu in vreun fel.
Va iubesc.
Luci 27s
mamini spune:
imi pare rau daca m-ai inteles gresit, nu am zis ca esti tu de vina, stiindu-ma pe mine ma gindeam ca poate esti si tu mai sensibila decit inainte, cind poate ai fi avut alte fortze si alti nervi sa te pui cu magariile lui.. ce naroada, te mai necajesc si eu!
nu stiu ce sa iti zic, daca se poarta asa...mai incearca sa vorbesti cu el, numai voi doi puteti rezolva impasul asta, ceilalti oricita bunavointa ar avea nu pot face nimic. tu il cunosti cel mai bine si poti sa il abordezi in asa fel incit sa te asculte...
eu iti tin pumnii si sa ma ierti daca te-am suparat, sa nu mai plingi si sa ai grija de bebe!
M 30+