probleme, probleme...
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
andrath spune:
na ca ma bag si eu cu o parere!
nu zic de sotia ta ca ar fi imatura, rea sau mai stiu si eu ce...
mi se pare doar ca e intr-o criza din care e putin probabil sa poata iesi singura...e bine, dupa cum s-a mai spus aici, sa ai o discutie cat mai curand si, mai ales cat mai sincera, cu ea...
sincer, ma indoiesc foarte tare ca poti trai langa un om 10 ani, ii faci un plod, doar pentru ca " iti place caracterul lui". Lucrurile sunt, in mod clar mai complicate de atat. Nimeni nu joaca teatru atat de bine si atat de mult timp!
pe de alta parte, mie imi este absolut neplacuta pozitia pe care ai adoptat-o , de victima cumva,a unei sotii nehotarate. Treci la actiune omule! toata lumea stie ca cea mai buna aparare e atacul!
Andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rilbuc1/rilbuc1.jpg)
rilbuc1 spune:
Am clarificat un pic problemele. Cica a fost o minciuna inventata chestia cu "tipul", asa doar ca sa ma faca gelos. Motivul - intr-una din zilele trecute am fost suparati si nu aveam nici un chef sa plec in parc. Supararea a fost tot de la replici de-ale ei deplasate, fara rost, dar grele.
Restul problemelor au ramas acelasi. Voi analiza ce e bine de facut pt mine si copil si voi actiona la momentul oportun.
Zicea Marius sa o pun sa scrie ea aici... nici nu vrea sa auda. "Nu stau eu sa ascult palavrele lor". Oricum, ma asteptam la asta. Nu tine seama niciodata de sfaturile nimanui. Uf, e adevarat, soacra-mea i-a zis asta lui mama atunci cand m-am insurat cu ea. Deci stiam ca e incapatanata.
Va multumesc pt sprijin.
bia spune:
<Uf, e adevarat, soacra-mea i-a zis asta lui mama atunci cand m-am insurat cu ea. Deci stiam ca e incapatanata.>
...uite,mie replica asta nu prea mi-a placut...sau nu stiu cum sa spun,mi se pare de-a dreptul puerila;deci,sa intelegem,ca nici faptul ca renunta la copil,nu mai este valabil,acum ca nu mai exista tipul din discutie...ce mi se pare cu adevarat ciudat,tu chiar ai crezut spusele ei sau iti place sa o consideri pe ea vinovata de toate cele...tu n-ai nici o vina in toate astea?Sincer,imi parea destul de greu de crezut ca sotia ta sa renunte la copil pentru senzatiile tari traite la vederea nu stiu carui mascul...
inca o zi spune:
buna la toata lumea!! inainte de a scrie si eu cateva randuri, as vrea sa va rog sa nu ma ....luati tare dupa ce le veti citi!!!
rilbuc1, nu vreau ca urmatoarele randuri sa le iei drept sfaturi,ci as dori sa le citesti doar ca niste simple pareri de ale mele.
am citit mesajul scris de rilbuc1 si pe mine m-a revoltat situatia doar ´´pe citite´´;cred ca daca ar fi ´´pe simtite´´ m-ar revolta sau deranja, mai bine zis si mai tare.eu am sustinut tot timpul ca intr-o relatie trebuie sa fie loc de iubire,respect si comunicare.ok! sa zicem acuma ca femeia asta are parte de o criza....existentiala.totusi eu cred ca asta nu-i sa dreptul sa-l jigneasca asa pe sotul ei spunandu-i ca s-a casatorit cu el pt....caracter si ca acum, ce sa vezi minune!
a dat de unul pe care cand il vede....pt moment inca de la distanta( am inteles ca nu s-a intamplat inca nimic intre ei)o trec toate caldurile posibile.unde e respectul???? e totusi tatal copilului, au fost impreuna 10 ani....si repet: intre 2 pesoane trebuie sa existe respect!!!! iar asta e mai mult decat nesimtire!! poate unii pot trece peste asemenea ´´declaratii´´,iar apoi sa mearga alaturi de persoana respectiva mai departe,dar eu una....cred ca i-as fi facut bagajul!! poate e asa cum ai scris tu,gweno,si anume ca vrea sa rupa relatia si atunci face asa....un teatru cu replici dure,dar ar fi mai frumos sa fie directa si sa spuna ca nu mai vrea relatia.totusi eu zic ca asemenea vorbe aduc multa durere in sufletul celui caruia sunt adresate!si pt asta nu are nici o scuza.ma intreb cum mai poti face dragoste cu o persoana care ti-a spus ca nu se simte atrasa fizic, ci doar....caracterul ii place! si mai mult acum, este unul prin preajma care o ....´´infioara´´.
rilbuc1, sper ca tu sa gasesti solutia cea mai buna la problema ta,in urma celor de noi scrise aici!! totusi,eu zic ca nimeni nu are dreptul sa te jigneasca,cu atat mai mult cea care de 10 ani ti-e sotie.cum s-ar simti ea sa-i spui acest lucru????
si apoi as mai vrea sa iti spun ca fiecare persoana are dreptul de a fi iubit, respectat de cineva!iar daca intr-o relatie astea 2 nu exista atunci....mai bine cauta si tu ceva nou!!! ea ti-a spus ca de fapt nu a fost atrasa de tine, ci de caracterul tau....deci a fost mai mult....prietenie, decat iubire,iar apoi si cu respectul sta in lipsa,pt ca asemena vorbe nu-i spui sotului! cuvintele, cred eu pot ucide mai rau ca armele si ce e mai trist e ca amintirea cuvintelor ramane si din cand in cand mai revine!!iar daca cineva ti-ar spune ca copilul nu e bine sa fie numai cu un singur parinte, cred eu ca pt un copil e mai bine sa iaba un singur parinte,dar plin de afectiune si care stie sa-i dea o buna educatie, decat 2 care se certa si intre care exista tensiune,iar cel mic poate sa observe toate astea fara sa inteleaga de ce mami cu tati sunt asa suparati si tipa unul la altul.Sau ca mami vine acasa toto tarziu,iar tati e nervos ca nu stie pe unde este mami,s.a.m.d.Fii convins ca in cazul in care te vei decide sau imprejurarile vor fi asa, ca nu veti mai fi impreuna, vei putea sa cunosti o alta femeie si vei putea avea parte de o iubire sincera, o femeie care sa te placa si fizic si ca si fire, o femeie care sa nu fie interesata de altul! iti doresc mult noroc si o minte limpede ca sa poti solutiona problema ta!dar nu uita ca traiesti o singura data,iar iubirea e ceva ce te inalta si nu ceva ce te coboara!! ai dreptul sa iubesti,dar in acelasi timp sa fii si iubit!!!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
rilbuc1 spune:
Bia, replici despre copil mi-a mai dat si mai demult. El are f. multa energie si asta o oboseste. Dar nu se ocupa singura de el. Si nici de casa nu se ocupa singura. O cunostinta comuna a noastra a zis sotului ei la un moment dat ca ce s-ar bucura daca el ar face in casa ce fac eu (de aici au aparut la ei probl. de gelozie).
In explicatia ei privind pe "individ", a zis la un moment dat ca "ce, eu nu am voie sa spun minciuni?". De parca eu as minti-o cu ceva.
Pentru moment am facut pace. Incerc sa uit ce a fost. Data viitoare cand vor mai fi crize din astea, o sa spun STOP la tot...
RaluD spune:
Extraordinar...
Iarta-ma, nu vreau sa te jignesc, dar pe sotia ta nu prea o duce bibilica... Numai o femeie care nu gandeste prea mult poate avea asa idei crete. Asa a auzit ea ca se face barbatul gelos si asa a facut.
Imi pare rau, merita o sapuneala din partea ta. Fii mai ferm, pune-i in vedere ca nu esti papusa si ca, daca mai face d-astea, zboara.
Eu am luat de buna situatia, am crezut ca iti spune adevarul...
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
miau-miau spune:
lasati mey femeia in pace. Pina acum ziceati ca barbatul tb sa fie un pic mai frumos ca . Asta a spus si ea, ca nu la luat pentru looks ci pt frumusetea caracterului. Asta-i compliment, nu ofensa. S-au certat oamenii, ea s-a enervat, ei i-a trecut prin minte ca poate nici caracterul nu-i asa frumos cum l-a vazut initial, looks nu avea nici inainte, si de aici discutia.
hosen spune:
,,Rilbuc1"nu te supara eu te inteleg nu toate cazniciile sunt super bune,o parte din caznici au parte de nebuni sau galajiosi sau mai stiu eu cum,o patrte invers,asa cind omul este bun e si nebun,cazul tau aproape se aseamana cu al meu numai ca norocul meu este ca nu am copil cu el si doar am un copil infieat,care sta cu mama ca mii frica s-o aduc aici linga sotul meu drag,chiar daca mii dor enorm de mult de ea,sotul meu mea zis ca so aduc aicia ca dupa aia sa nu mai plec in tara,si un alt noroc al meu este ca daca ma tacana la creer si ma calca pe nervi,dupa care pleaca si nul mai vad o perioada,dar vine timpul care trebue sa-mi prelungeasca viza,ca daca no face va trebui sa plec in tara,am incercat sa vorbesc cu el de en ori si acum zice ca mine peste5 minute zici cai,dar cind se va muta acasa am sa incerc sa-l tin acasa si am sa incerc,sa nu ne mai certam,cum sar zice ii mai dau o sansa,recunosc diferenta intre noi este foarte mare,cam de22 de ani,cam asa am crezut eu ca un barbat mai invirsta de cit mine daca ne casatorim ne vom intelege mai bine,si sa stii ca nui asa,fosta lui nevasta care a urit-o din toata inima acum o iubeste enorm de mult,si pe mine care ma iubit ma despretueste dar nici sa divortez nu vrea nici sa plec acasa nu vrea,nu-l inteleg ce vrea zici ca inebunit,a inceput sa-mi reproseze,ca de ce nu am stilul
in mine si de ce trebue sa ma fardez la munca si etc,de la o lunga cearta,o perioada ne-am despartit,acum vine timpul sa-mi prelungesc viza,si eam zis cai mai dau o sansa,ca daca nu se scinba divortez si plec acasa,linga fiicamea si familia mea,pin unele certuri dea le mele,chiar mea zis ca va face in tot cazul sa primesc pasaportul
ca sa renunt la cetatania mea,am zis ca asta nu se va intimpla prefer sa divortez de cit sa renunt la cetatania mea,chiar daca scriu cu greseli,eu nu renunt la RO,nici o data,chiar daca-l iubesc asta e,voi ramine cu faza,ca nu ne-am potrivit,asa ca sa stii de cit sa o ei razna,sa ajungi la
droguri si etc,mai bine plec,astan cazul in care daca nu se va schinba,daca se va schinba,atunchi renunt la ideile mele,ok,ceau si-ti doresc multa bafta si mult noroc,cu stima si respect
din
rilbuc1 spune:
Pentru a nu ajunge la ZZ, rog un moderator sa inchida subiectul. Va multumesc pt sfaturi, voi tine cont de ele asa cum am tinut cont si anul trecut cand au si dat rezultate. Voi judeca la "rece" tot astfel incat totul sa fie bine, daca nu pentru toti 3, macar pentru noi 2. De fapt azi cand i-am zis ca mai aveam un pic si hotaram sa divortam, s-a pus pe ganduri. Anul asta vreau sa mai intru la o facultate si nu mai vreau sa imi fac prea multe probleme de ordin sentimental. Cu sau fara ea viatza va merge inainte, iar ce nu te omoara de caleste. La concluzia asta am ajuns pe pielea mea zilele astea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Sa de-a Dumnezeu ca lucrurile sa evolueze asa cum vrei tu, asa cum e mai bine pt tine, pt copil, pt voi.
Multa bafta in tot ceea ce vrei sa infaptuiesti!
BIANCA