23 de ani pierduti in van!
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma_hart spune:
Buna,fetelor! Sunt inca aici si va multumesc din suflet ca va faceti timp sa-mi trimiteti o vorba buna.
Am ajuns la concluzia ca timpul le vindeca pe toate
Este liniste in casa daca nu incep eu discutiile.Putem discuta ca intre prieteni si mergem chiar la plimbare cu copilul.Daca avem nevoie de el nu ne refuza.
Pot sa spun ca incerc sa nu mai dramatizez si sa nu mai plang dupa ceva ce se pare ca nu am avut niciodata.Nu vreau sa cad intr-o depresie puternica si sa nu mai fiu stapana pe mine,asa cum a patit o prietena.Ea este acum sub tratament cu tranchilizante,tremura si nu mai poate conduce propria masina.
Mai greu e ca simt nevoia sa fiu iubita, sa-mi dea si mie cineva atentie ca femeie.Greu gasesti azi un om sensibil, sa te inteleaga ,sa-i plangi pe umar.Toti vor numai sex.
simina2005 spune:
Invata sa alungi lacrima cu un suras, invata sa zambesti atunci cand esti trist, caci numai zambind vei invinge suferinta."
Emma draga, din pacate in Romania 60% dintre barbati inseala sau poate chiar mai multi.
![](invazie.gif)
![](titanic.gif)
![](ups.gif)
![](neanderthal.gif)
![](patfierbinte.gif)
Din cate am citit, divortul este de 3 tipuri:
-divortul legal, cel facut prin acte( este cel mai usor uneori)
-divortul psihologic( pe care cei mai multi oameni nu-l depasesc/realizeaza nici pana la moarte)
-divortul parintilor(care n-ar trebui sa se produca niciodata, pt binele copilului)
Daca te-ai hotarat sa ramai pe baricade eu te inteleg perfect
![](pupic.gif)
![](ploua.gif)
![](zid.gif)
Mie mi-a placut ce spunea Goga:
![](advocat.gif)
"Asculta,copile,ce-mi spune viata:
De-a pururi in umbra sa torci al tau gand,
Cand simti in pleoapa o lacrim-arzind,
Ia seama la vreme si acopera-ti fata,
Sa nu fie ochi sa te vada plangand.
Alaturi de altii te-nsiruie-n hora
Si lumii plateste-i cu ce esti dator,
Fa-i patimei tale din zambet zavor,
Tacerea sa-ti fie statornica sora,
Sa nu stie nimeni ce rane te dor.
Iar noaptea cand cade si ceata se lasa,
Tu trage-ti oblonul,sa n-ai marturii
Si-atunci,sub tavanul ascunsei chilii,
Despatura-ti taina ce-n suflet te-apasa,
Stropind-o cu lacrimi de ceasuri tarzii..."
Acum cand cunosti realitatea cred ca ai devenit si mai puternica.
![](floare.gif)
"Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic." (Nietzische)
Simina
![](zana.gif)
![](huta.gif)
Delia21 spune:
Oameni buni,daca mergeti la forumul"adoptia sau a iubi copiii",la subiectul "despre mame purtatoare",Emma noastra se gandeste sa adopte copilul sotului facut cu amanta.Si mie imi miroase ca-i cusuta cu ata alba caci prea se cere eroina.Iarta-ma doamne ca nu-mi vad de ale mele si imi bag nasu in oala altora!
alessia105 spune:
facatura sau nu subiectul este interesant ... si cum spunea cineva aici ..daca e facatura sfaturile folosesc altora ...mie una mi-au folosit ...eu am o problema asemanatoare cu o cumnatica http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54608 si jur ca asta nu e facacatura, ci un caz din familia mea ....eu citind spusele ei si ale voastre m-am pus ptr un minut in locul cumnatei mele...desi ea nu e inselata decat in realitatea virtuala dar senzatia a fost aceeasi......brrrr....il omor cu mana mea pe al meu daca macar se gandeste ...
Cel mai tragic este ca sunt mii de femei in aceasta situatie care accepta o casnicie de compromis ca sa nu aiba de suferit copii fie din motive materiale sau morale....
A da un sfat in astfel de situatii e f f greu ..poate de asta ma si framanta atat de mult sit cumnatei mele ...Sit trebuie privita din toate unghiurile de vedere
el se complace ..ii e bine acasa ...ea se sacrifica ptr ca nu are incotro stiind ca nu poate intretine casa si copilul fara el ...iar copilul daca sunt adevarati parinti nici nu stie si isi vede linistit de copilaria lui...
Sincer Emma ..cum bine ai zis .Timpul le vindeca pe toate !!!!este singurul lucru pe care ti-l pot spune ptr ca sit e cum e si chiar nu as putea sa iti zic fa asta stiind ca vei avea de pierdut pe alta parte ...poate cu timpul cine stie te vei reindragosti si vei avea curajul si sprijinul sa faci pasul...IMi cer mii de scuze dar chiar nu stiu ce te-as putea sfatui astfel incat sa va fie bine la toti...
Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
n/a spune:
Daca-i facatura si Angela a avut dreptate, nici pe departe nu m-as mira. Numai femeile cu mintile lor diabolice sunt in stare sa se gandeasca la tot felul de tampenii... S-or plictisi de atata stat?
Daca nu e facatura, atunci dragalaso, divorteaza si vezi-ti de viata, eventual gaseste-ti alta pereche. Cum poti sa stai sub acelasi acoperis cu un strain?
Cati ani ai? Nu m-am uitat in profil...asta daca scria acolo...
Mi-am bagat nasucul in forumul asta nu de foarte multa vreme, dar ma minunez de unele postari pe care le citesc pe aici... Si cel mai tare ma socheaza si ma intriga lipsa de decizie din viata femeilor, dar decizii luate pentru fericirea lor, nu pentru complacere in niste situatii de toata "frumusetea"...
Auzi, sa mai stai langa un om dupa ce ai aflat ca de X ani incoace te inseala la greu... Cred ca asta se intampla cu toate femeile care depind financiar de soti, in sensul ca castiga prea putin ca sa se poata intretine singure la un moment dat.
Sotul tau ti-ar fi dat papucii imediat sa fii facut tu ce a facut el. Asta in situatia fericita in care nu-ti luai si o mama de bataie zdravana... Deh...daca ei nu sunt dispusi sa inghita astfel de magarii... Noroc ca se mai gasesc astfel de femei...sunt ideale pentru asa fustangii... Ideale cu numele...