23 de ani pierduti in van!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Da, da, bromura !!!
Dar putina, sa nu se prinda ca e ceva in neregula...
Asa n-o sa mai poata face mare lucru cu amanta, va intra la idei ca i s-a dus potenta... Poate mai coboara putin din norii nesimtirii sale suverane.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Angela T, nu zic nu, e posibil sa fie o telenovela povestea Emmei.
Dar te asigur ca e si povestea parintilor mei, dupa 25 de ani de casnicie.
Nu intru in amanunte, dar ei nu divorteaza, si nu vor divorta, nu pentru ca s-ar impaca (nu va mai fi niciodata ca inainte), dar pentru ca mama, cel putin, nu vrea sa faca pasul asta, a mai trecut odata prin asa ceva, cand era foarte tanara, si momentul e mult prea traumatizant.
Rezultatul? 2 straini locuiesc in acelasi apartament, vorbesc, isi dau "buna ziua", si atat.

Deci Emma - daca povestea ei e adevarata - probabil nu va divorta nici ea. Nu stiu ce varsta are, mama insa la 52 de ani - desi i-am spus de nenumarate ori ca ar fi putut sa-si refaca viata - spune ca nu mai are puterea asta si prefera situatia asta.
Nu o inteleg, n-am inteles-o nici un moment, nici cand l-a primit pe tata inapoi acasa, dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by ruxij

De ce nu poti sa te gandesti la divort? Ai cu ce sa te intretii? A cui e casa? Ai servici?
Aduna-ti puterile si lasa-l, nu-l lasa sa te umileasca in continuare! Nu trebuie sa iti traiesti viata alaturi de el sau de altcineva, ai putere, ai mandrie, traieste-ti viata pentru tine si pentru copilul tau! Trage-i un sut in... ticalosului, meriti sa fii macar linistita si demna.

so true

@ emma , dump him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

in primul rand angela te-ai gandit vreo clipa ca ar putea sa nu fie nici o farsa? ci doar un om disperat care a cautat ajutor? iti dai seama ce poti sa-i faci unui om deprimat cu asa afirmatii? poate i-a trebuit mult timp sa posteze si a intrat special. si sa stii ca viatza intrece filmul. eu zic ca oamenii nu trebuie sa-i judece pe altii cu asprime daca nu au trecut prin asa ceva.
iar daca este baza, e un subiect de dezbatere. si?

mama nu a avut alternativa daca sa divorteze sau nu, tata ne-a parasit aucum 14 ani, eu aveam 13. si acum imi zicea ca nci nu-i vien sa creada ca a reusit sa ramanem in casa (era a lui), sa ne termina facultatea si master (am prins dintr-un singur sal + pensie alim inflatia cea mai criminala),vacantza inficare an, sa ne angajam si sa fim fiecare la casa lui. a zis ca daca ii zicea cineva ce va fi nu ar fi crezut. si sa stii ca eu m-am dezvoltata mult mai bine de cand a plecat el, ia-ti inima in dintzi pt copilul tau. tarumatizata o sa ramai toata viatza din pacate .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Vai Malina, cate dreptate ai! poate are noroc saraca si nu o sa fie traumatizata, totusi este inca tanara!
astefel de situatii nu le inteleg decat cei care au trecut prin ele, copii fiind sau oameni mari!
in curand am mai auzit de un caz, o verisoara, la fel, dupa aprox. 23 de ani de casnicie, sotul are pe alta acum, si culmea, o prietena de familie!
eu nu pot decat atat sa va spun dragelor, fugiti cat puteti de ei (de sotii inselatori), refaceti-va viata si in primul rand, nu urati barbatii, nu toti sunt la fel, nu plecati pe principiul acesta ca atunci chiar ca sunteti pierdute!
Vio

Suzi,catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da!La gunoi cu el!Zici ca nu-ti permiti sa te intretii singura,adica pe tine si pe copil.Esti nevoita sa stai cu el pana una alta,atunic trateaza-l ca si cand nu ar fi prezent .Ai grija de tine si de copilul tau,va faceti program impreuna.Te rasfeti ,te duci la coafor regulat,pedichiura,manichiura imbracat chic si iesi in lume fara el in capul tau.Intr-o lume plina de barbati e imposibil sa nu dai de unul adevarat.Scutura-te de el ca de lepra ca de nu te va duce intre patru scanduri si zau ca nu merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

emma hart s-a pierdut in van!!!
sau e pe aripile vantului!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Eu sincera sa fiu....i-as rupe gatul !
Dar fiecare stie cum e mai bine in casa lui.
Daca stai cu el din motive financiare....pana descurci lucrurile asta e. Dar sa speri ca se intoarce, ca o lasa, ca nu mai gaseste alta....
Eu am o prietena , are cam 26de ani, e cu un idiot de 9 ani si ceva. Nu sunt castoriti, nu au copii...si totusi o bate, o injura, o inseala...fara sa se ascunda, o da afara din casa....se mai si lauda cu asta. Si totusi ea spera sa se marite cu el, sa aiba copii....
Plange si zice: el nu se gandeste ca eu o sa fiu mama copiilor lui ?
Cate i-am suportat eu 9 ani....si tot nu ma iubeste...pai mai gasea el una ca mine...?
Probabil o sa se marite, o sa faca copii si o sa prinda 30 de ani tot pe presul din fata usii cu ochii cat cepele.
Asa ca...se poate !O viata avem ! Merita sa faci sacrificii pt cineva care te iubeste si te respecta...dar pt animale din astea...un sut in dos si usa inchisa
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Draga Emma,
Nu pot decit sa-ti spun acelasi lucru ca majoritatea fetelor: DIVORT ! Mai bine singura decit cu el. Nu conteaza ce motiv ti-a invocat pt. infidelitate. Orice faci intr-un cuplu, nu-ti da tie dreptul sa inseli. Nu-ti convine, vorbesti, incerci sa indrepti situatia, nu-ti convine, vrei pe altcineva, f. bine, divortezi. Chestia cu inselatul mi se pare o magarie si nu are nici o justificare.
Sint ferm convinsa ca ai sa te descurci si fara el, dar fiecare stie cum e mai bine pt. el, noi nu putem decit sa-ti dam sfaturi.

Un singur lucru te rog: lasa amanta in pace. Vina ei e f. mica si nu are sens sa te injosesti in fata ei ! Daca renunta la el, sigur isi va gasi alta, asa cum spui ca a facut in ultimii 21 de ani ! Mi se pare cel mai injositor lucru pt. o sotie sa se roage de amanta sa-i lase sotul in pace. Parca o si vad pe amanta .

Tu speri ca totul sa revina la normal - o sa te supere ce-ti spun - sa stii ca niciodata nu va mai fi sotul pe care ai crezut ca-l ai. Si chiar daca el s-ar hotari sa nu te mai insele, tu-l vei ierta, dar nu vei uita niciodata. De fiecare data cind va intirzia un pic, cind va lipsi de acasa, ai sa te intrebi daca nu e cumva iar cu alta. Viata ta va fi un calvar.

Si acum ca stii si ai fost de acord cu aceasta relatie extraconjugala (acord tacit) el va avea un atu, va face mai departe exact ce va vrea ca oricum stie ca nu se intimpla nimic. Asta este crudul adevar, totul e sa ai curajul sa-l infrunti !

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput