23 de ani pierduti in van!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Angela T. spune:
Serenity, stii tu vorba englezului: I wasn't born yesterday! Si de unde si pana unde rautati? Am exprimat o opinie personala, pe care mi-o mentin. Cine doreste sa-si ofere compasiunea in continuare este binevenit. In fond a mai ramas spatiu de vreo 8 pagini de scris pana la inchiderea subiectului
Si daca va fi un topic cu popularitate (dupa toate indiciile :)), se poate ajunge si la "23 de ani pierduti in van (23)" , reusind chiar performanta de a bate "Fetele din America" si "Cu incredere spre Canada"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxij spune:
Dar de ce crezi ca subiectul asta este mai facatura decat altele? Nu stiu, o fi ,dar nu vad de unde se trage aceasta concluzie. Povestea Emmei Harte din carte/film nu seamana cu asta. Doar din cauza ca si-a pus nickul Emma_Hart? Sunt doar curioasa cum de eu nu m-am prins, in cazul in care este o poveste inventata.
serenity spune:
Rautati ? A durut tare cand am spus ca povestea lui emma nu are nici o legatura cu romanul Barbarei Bradford ? Imi pare rau sincer , dar gandeste-te putin la ce a simtit ea si parerea mea , nu dau cu este ca uneori este bine sa ne punem in locul celuilalt si sa ne gandim : oare ce as face daca mie s-ar intampla una ca asta ? Mai cred si repet ca numai disperarea maxima si nevoia unei vorbe bune te aduce in stare sa vii si sa iti spui tot amarul .
Sigur ca despartirea este cea mai buna solutie dar nimeni nu poate sti cat de dependenta este de el ( si cate nu sant sau au fost in situatia ei ! ) . Deci mult curaj emma si sa nu crezi viata nu se termina aici ! Fii tare ca si Emma Harte ( reciteste cartea daca nu ai citit-o pana acum si ia un pic de inspiratie de acolo )
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Mda, eu m-am gandit ca de aceea si-a luat nick-ul acesta pt. ca ar vrea sa fie Emma cea din carte (film), ar vrea sa fie o femeie puternica si nu are curajul...inca...dar pana cand?
Unii probabil ca descopera DC in momente dificile ale vietii lor si atunci primul post e ca un fel de "tipat", un fel de descatusare, pe net toul pare mai usor....
Iti doresc curaj draga Emma si hotarare!Vio
Suzi,catelus de catifea
estera spune:
emma_hart de ce nu ne mai spui cum iti este?? As dori sa stiu daca esti bine.. si ce impresie ti-au lasat mesajele noastre...
estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh
oana0204 spune:
Chiar va asteptati sa mai raspunda biata femeie? Dupa ce ati luat-o la 11 m....eu ma indoiesc. Ce vina are? Doar ca a crezut ca aici e o mare familie care i-ar putea intinde o mana de ajutor. Ce a primit in schimb? Reciti singure si trageti o concluzie. Probabil credeti ca va sta bine in postura de "detectivi", dar nu oricine are stofa. Eu zic sa va reprofilati.
Emma, Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia cea mai buna, cred ca este singurul care te poate indruma in asa fel incat sa fie cel mai bine pentru tine si pentru copilul tau. Roaga-L sa te ajute si te va asculta negresit.
Oana D - 23+ saptamani
Foto
Angela T. spune:
Stati mai, ca apare mintenas, numai cat sa se duca dupa colt sa-si schimbe nickul. Pentru mine e fascinant cum pot unii acorda cu atat de multa usurinta incredere si circumstante atenuante unor personaje cunoscute pe Internet, pe considerente de ce se scrie intr-un mesaj sau altul. Iar chestia cu descoperitul DC-lui intr-un moment de cumpana, hmmm.... ce sa spun, aku' ca tot l-am descoperit, hai sa tragem si o poveste lacrimogena din prima, sa testam starea de spirit a comunitatii. Poate reusim sa o aducem in zona yellow, ca parca a poposit cam mult in green. Dar ce sa-i faci, daca natiunea vrea telenovela, apoi telenovela sa fie ...
Bye.
PS. asta va fi ultimul mesaj pe care-l scriu la topicul asta, ca i-am consacrat cam mult timp si nu face. Insa, dupa cum spuneam, mai e spatiu berechet pt "condoleante"
adjadyn spune:
sa fie o farsa??
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
adda spune:
Angela T. nu mi se pare corect sa faci unele afirmatii doar pentru ca "you weren't born yesterday" si crezi ca le stii pe toate. Cand faci afirmatii de acest gen trebuie sa aduci dovezi...nu pareri personale!
PS: Puteai sa nu te deranjezi deloc sa raspunzi la acest topic daca, in final, tot tu ai considerat ca ai pierdut timpul degeaba!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
Buna!
Daca tot e de dat cu parerea... sa-mi dau si eu o parere!Rusine pentru AngelaT, cum zicea cineva mai devreme...vino si tu cu dovezi nu cu pareri personale inainte sa faci astfel de afirmatii!!!(Si acum daca cumva am incalcat regulamentul rog moderatorii sa ma penalizeze, daca merit!)
Forumul nostru e pentru suport si incurajari nu pentru a suspecta si a face pe detectivul!Cine stie...poate citeste de ani de zile acest forum si acum a avut nevoie de el!Eu personal am citit multa vreme acest forum inainte de a scrie primul mesaj!
Cunosc persoane care au trecut/trec oarecum prin acelas infern, si intradevar sunt barbati in halul asta de mizerabili si situatia poate fi fff reala!Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect