23 de ani pierduti in van!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
dara spune:
Bineinteles ca am intrat si io iute aici sa vad ce-o fi trezit atatea postari... Angela m-ai pu pe ganduri-chiar am citit si io pare-mi-se candva cartea aceea... Da daca nu erai tu nu-mi dadeam seama nicicum!
Daca nu e adevarat, asta este!
Alyssa ti-am tot citit postarile, esti grozava! Te admir si-ti sunt altauri sincer!
Iar in cazul prezentat aici stiu si eu destule cupluri. Doar ca in unele nu s-a descoperit inca nimic si el nu si-a dobandit acea libertate...
Mama mea a stat langa tatal meu-si inca mai sta-vreme de 27 de ani. Mare parte a avut de suportat pe langa o soacra bagareata si carcotasa si un sot scandalagiu si mare amator de alcool, gelos pana peste poate, atat de gelos incat a facut adevarate crize si a ajuns pe la neuro... Si a suportat totul-batai, scandaluri, nopti lisite de acasa-pentru copii...
Nici nu stiu, sa o admir sau sa o invinovatesc pentru copilaria mea cu amintiri...
Tata si-a mai revenit, acum nu mai face scandaluri de loc... Poate daca mama il lasa cine stie ce se alegea de el.
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
pentru Alyssa si
pentru Emma Hart(numai daca e adevarata povestea ta,ca de nu ti-o iau inapoi!
)
Angela,o parte din mine tinde sa-ti dea dreptate,dar oare de ce fac asta unii oameni?De ce cauta compatimire?Si de ce in felul asta?
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.
diavolita spune:
Eu nu stateam cu un asa barbat in casa nici daca aveam 5 copii sau daca eram doamne fereste o handicapata.
Eu zic sa fi putin mai stabila pe situatie pt ca el te-a simtit ca il iubesti si deaceea face ce vrea el.
danielaaaaa spune:
Cam grea decizie dar trebuie sa divortezi de el cat mai repede pt ca asta este bataie de joc nu casnicie.
Si sa sti ca sant o gramada de copii crescuti fara tata si au inteles problemele cand au crescut.
Stiu ca este greu dar trebuie sa faci ceva pt copil daca pt tine nu vrei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
quote:
Originally posted by Angela T.
Sa imi fie cu iertare, eu una am impresia unui alt subiect gen foileton sau telenovela, dupa preferinte. Cand ti-ai ales nick-ul te-ai inspirat cumva din seria autoarei de aici http://www.harpercollins.com.au/title.cfm?ISBN=0007134347&Author=0000091 ? Pentru un membru incepator, cu doar un posting la activ, scrii cu uimitor de multa larghete despre drama personala, incat mai, mai ca storci si lacrimi emotionate de la audienta. Iar stilul suna iarasi cunoscut, cred ca am mai citit vreo doua-trei povestioare emotionante scrise in acelasi stil pe DC.
Exact,Angela!Chiar inainte sa citesc povestea,mi-am adus aminte de filmul cu Emma Hart si ma intrebam daca mesajul o fi "pe bune"!
Dar....hai sa vedem ce se mai intiimpla
![](wow.gif)
![](wow.gif)
![](wow.gif)
Alina
serenity spune:
quote:
Originally posted by Angela T.
Sa imi fie cu iertare, eu una am impresia unui alt subiect gen foileton sau telenovela, dupa preferinte. Cand ti-ai ales nick-ul te-ai inspirat cumva din seria autoarei de aici http://www.harpercollins.com.au/title.cfm?ISBN=0007134347&Author=0000091 ? Pentru un membru incepator, cu doar un posting la activ, scrii cu uimitor de multa larghete despre drama personala, incat mai, mai ca storci si lacrimi emotionate de la audienta. Iar stilul suna iarasi cunoscut, cred ca am mai citit vreo doua-trei povestioare emotionante scrise in acelasi stil pe DC.
AngelaTsi eu am citit cartea si am vazut si serialul , iar legatura dintre povestea acestei amarate
Emma_ Hart ( nici macar nu a scris corect numele :Harte ) si romanul cu pricina este exact legatura dintre baba si razboi , nuca si perete så one ... . Unde vezi tu legatura dintre carte si ceea ce a scris emma ? Poate stie mai bine Alina care desigur ca a vazut filmul ( adica serialul )
![](icon_smile_big.gif)
Adevarul este ca trebuie sa fii disperata pana la Dumnezeu si un pic mai sus ca sa vii si sa iti spui povestea vietii si sa astepti incurajari sau o vorba buna , ceva acolo , care nu prea exista ... !
Emma cred ca treci prin momente foarte dure si nimic nu poate sa iti aline durerea de a fi trait 23 de ani alaturi de un om lipsit de caracter ! Acum din pacate platesti pretul :
quote:
Am fost orbita de dragostea mea pentru el si i-am iertat lipsa de afectiune.Mi-am trait viata prin el si acum, cand vrea sa se indeparteze de noi ,nu stiu cum sa traiesc fara el.
Nu stiu prea bine ce sfat sa iti dau decat sa te gandesti bine daca se merita sa suferi , sa suporti cinismul si sa induri atatea necazuri de la un astfel de om ! Mult curaj si sa te ajute Dumnezeu !
Alexandra , mamica lui Mihaita
![](floare.gif)
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
aelab spune:
Draga Emma_hart , marea majoritate a fetelor ti-au spus clar: DIVORT . Eu insa pot sa te intreb sincer? IL IUBESTI INCA? daca vei raspunde da , atunci pot sa-ti spun cum as preoceda eu! In primul rind: nu i-as mai face mincare, nu i-as mai spala, nu l-as baga in seama de loc , ba chiar mi-as face timp pentru mine: m-as duce la coafor mi-as face un nou ,,look,, , mi-as schimba toaletele -mai provocatoare(dar nu stridente)- as intirzia acasa, mi-as lua copilul sau o prietena, prieten si m-as duce la spectacole , filme etc. De ce asa? l-ai obisnuit sa aibe de toate la orice ora din noapte si zi , a fost tot timpul probabil , spalat , calcat , saturat , si crede ca asa trebuie sa fie! Va trebui ca el sa te recucereasca -daca vei mai vrea tu- nu sa te atirni de el ca de ultimul barbat de pe acest pamint! Nu merita ! Sint sigura ca vei gasi puterea sa redevii mai frumoasa si indezirabila ca la inceputul relatiei voastre! Nu te lasa recucerita dupa primul buchet de flori(pe care sint sigura ca dupa schimbarea propusa de mine il vei primi)sau dupa primul ,,iarta-ma,,!. Daca nu reuseste aceasta schimbare sa-l readuci in viata voastra , inseamna ca nici un alt efort nu merita !Cel putin dupa ce ai mai incercat si acest,,truc,, vei avea o impresie mai buna despre tine, si vei putea cu mai multa usurinta sa-ti continui viata fara EL! Iti urez succes si sper ca vom auzi in curind vesti bune!
cristiama spune:
Uneori oamenii parca nu-si dau seama ce relatii accepta, nu-si pot imagina viata fara sot/soti. Socrii mei au avut o relatie de cosmar, stateau in camere separate, el avea o relatie si-si aducea mancarea de acolo, de frica sa nu-l otraveasca, da stateau in continuare IMPREUNA! Si cand au divortat, dupa ani de asa zisa relatie soacra a avut ani de depresie!
Va dati voi seama bietul copil care crestea in mijlocul lor! Ma gandesc ca a iesit destul de bine, DAR eu stiu ce inseamna o relatie buna si nu voi accepta mai putin.
In mod sigur nimeni nu merita asta!
Orice om merita o relatie buna, intreaga, cum adica sa-l imparti?, ce rost are sa-i cunosti amanta, ce folos daca ea renunta la el? EL e cel care te insala, cine stie ce minciuni i-a spus si ei.
Ai putea avea vreodata incredere in asa un om? Poti sa-i faci asta copilului tau? Ce exemplu de viata de familie vrei sa-i oferi?
pnt_loredana spune:
De ce oare trebuie sa suspectam astfel de postari cand probabil nu e cazul? E adevarat ca nu se poate demonstra realitatea, dar cel putin ne putem abtine de a face remarci de genul celor rautacioase. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, doamne fereste, dar este foarte posibil ca aceasta istorisire sa fie reala! La fel cum cineva spunea mai sus si eu cunosc cazuri de acest fel si poate ca de aceea inclin sa cred ca este un adevar!
Emma_hart, e foarte usor sa dai sfaturi, e clar nici discutie ca as opta pentru divort dar, asta depinde doar de tine, de cat de independenta financiar esti, fiindca asta poate fi o problema reala in noua viata pe care o vei incepe. Indiferent de argument, meriti si tu o viata linistita si pe cineva care sa te respecte si sa te iubeasca!
LORI & ALEX
POZE
"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"
clauditzadennis spune:
In primul rand, eu n-as spune ca anii astia sunt pierduti in van. Ai castigat un copil si...experienta.
In al doilea rand, DIVORT!!! Si asta repede. Ceea ce face barbatul tau deja intrece orice limita a normalului, nu numai a bunului simt!
In al treilea rand, vreau sa-ti povestesc despre o prietena de-ale mele, pe care a inselat-o barbatul intai pe ascuns, apoi pe fata, apoi fara pic de rusine...In final i-a spus sa plece (stateau cu chirie), ca el vrea sa-si aduca amanta acasa. Si-a luat bagajele si copilul si a plecat la socrii (parintii n-au vrut s-o primeasca) si acum e tot acolo, cu copil cu tot, de 3 ani si spune ca ea nu divorteaza, ca-l asteapta oricat, tampenii cat casa scanteii...Asta nu e viata, draga mea, asta e cosmar si trebuie sa iesi din el cat mai repede posibil.Fruntea sus si taie raul de la radacina. Nu ai decat de castigat...bafta!
Claudia,soacra frumoasei Oti