Cat costa o cauterizare??

Cat costa o cauterizare?? | Autor: cam

Link direct la acest mesaj

Pe 24 feb. trebuie sa fac cauterizare. Daaar, doctora care urmeaza sa-mi faca "operatiunea" va fi la spitalul Giulesti in ziua cu pricina, deci va trebui sa ma duc acolo. Si nu stiu cat trebuie sa-i dau ? Cand am facut primul control am fost la Centrul Medical Unirea si daca astept sa ma cauterizeze la clinica, este deja prea tarziu, va trebui sa mai astept inca o luna ........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Eu am facut o cauterizare pe col la Medicover si m-a costat 1.150.000lei. Nu stiu cat ai putea sa dai, dar nu cred ca mai mult decat aceasta suma.

Multa sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

eu am facut-o ieri la o clinica privata si a fost 1600000. bleah...

anda & bb edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns.

Anda, spune-mi si mie cum a fost, te ve mai duce la pansat (sau cum s-o numi) ????? Cat a durat, te-a durut, da-mi si mie amanunte ca taaaare mi-e frica !!

Mergi la inceput

nu cam, stai linistita. si eu m-am stresat degeaba. am facut-o fara nici o anestezie, a durat 5 minute si frige umpic. 2 saptamani nu baitza (doar dush), nu alea alea...si peste 2 sapt. la control. dupa cite am inteles atunci mai primesc ceva ovule sau ceva pentru spalaturi...habar n-am ce. bafta.

anda & bb edi

Mergi la inceput

Anda, mai am o intrebare, cum a fost rana ta, intinsa, profunda ???

Mergi la inceput

cam, asta chiar nu stiu sa-ti spun. stiu doar ca era de vreo citva ani si am si nascut natural. testul pap a fost gradul 2...asa ca ma gindesc ca n-a fost tocmai mica mica.

anda & bb edi

Mergi la inceput

Mersici Anda, imi mai dadusi putin curaj, si eu o am de cativa ani, iar la test a iesit tot de tip doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enika spune:

Am avut si eu o problema similara.Ma refer la rana.Dar in mod surprinzator mi-a disparut de la sine.Imi amintesc ca am fost la control in Romania in luna martie, iar in luna noiembrie am mers la control aici, in Finlanda dar nu mi-a mai gasit nimic.Este oare posibil sa DISPARA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Draga CAM! Am facut si eu cauterizare tot la spitalul Giulesti,dl doctor PUIA ESTE "vinovatul"(TRAIASCA 1000 DE ANI FARA REPARATII SUPER DOCTOR)nu m-a durut nici macar un pic ;taxa fixa nu este eu am dat 300000 sau 400000.Am fost la pansat la inceput de 2 ori pe saptamana iar mai tarziu o singura data pe saptamana.
CRISTINA78

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina78

Draga CAM! Am facut si eu cauterizare tot la spitalul Giulesti,dl doctor PUIA ESTE "vinovatul"(TRAIASCA 1000 DE ANI FARA REPARATII SUPER DOCTOR)nu m-a durut nici macar un pic ;taxa fixa nu este eu am dat 300000 sau 400000.Am fost la pansat la inceput de 2 ori pe saptamana iar mai tarziu o singura data pe saptamana.
CRISTINA78

Merci Cristina, daca mai citesti subiectul asta, da-mi si mie adresa spitalului Giulesti.

Mergi la inceput