Cat costa o cauterizare??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Draga CAM
Adresa este: Spitalul Prof.Dr.Panait Sarbu(Giulesti)
Calea Giulesti nr.5 sector 6
Tel.224.93.76
224.93.92
Daca vrei sa mergi la dl.doctor PUIA vreodata pt. programare suni la tel.224.93.76 interior 127
CRISTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Multumesc Cristina.
Ieri am fost la cauterizare, am facut-o, maine ma duc la pansat. Am scapat si de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

ma tot obsedeaza...care-i faza cu pansatul ala ca mie mi-a zis sa merg la control dupa doo saptamani. hi??

anda & bb edi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda

ma tot obsedeaza...care-i faza cu pansatul ala ca mie mi-a zis sa merg la control dupa doo saptamani. hi??

anda & bb edi

Nici eu nu stiu cum vine chestia cu pansatatul dar iti povestesc maine seara dupa ce ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Pansatul este de fapt un tratament , unge rana cu ceva(nu stiu exact cu ce)pt a se vindeca .In ziua a saptea (mi se pare) cade coaja ,iar in momentul cand cade coaja poti avea o mica sangerare(cateodata trece neobservata ,depinde de fiecare rana in parte).Mie mi-au spus ca daca te duci mai des la pansat trece mai repede .
CRISTINA

Mergi la inceput

Anda, ieri am fost la pansat. Asistenta m-a curatat, mi-a dat cu niste solutii si maine ma duc iarasi. Dupa sase saptamani trebuie sa vin la control la doctor. Dar pana atunci cred ca am sa tot vin la pansat, pentru mine e greu pentru ca nu sunt din Bucuresti. Nu stiu de ce pe tine nu te-a chemat, poate ca rana ta a fost mica si nu necesita atata curatire. In orice caz mie mi-a spus ca 6 saptamani trebuie sa fiu tare cuminte..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

cam, mercic.
o sa vad si eu care-i treaba cind ma duc la control. poate difera si procedura...naiba stie...merci oricum.

anda & bb edi

Mergi la inceput