Prietenii omului (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Faza cu "pazitul" o patim si noi de-o vreme: pe mine ma pazeste de sot si pe sot il pazeste de mine! nu? Asta se intampla numai seara in dormitor.
Maruta, vino aici in "cuibusorul de nebunii" cu catei, pisici si inaripate, lasa lumea sa "discute".
Si noi avem nevoie de tine si tu ai nevoie de noi
Annie, ai grija de Jazz cand iesi afra, fi cu ochii-n 4! Dupa cate stiu eu, acum incepe "campania de otravire a cainilor vagabonzi" in Ro. te inteleg pt. ca si eu eram disperata in Ro, primavara.
Fetelor, Suzicai ii pute gura, pfui! Acum o spal pe dinti cu bicarbonat de sodiu si parca nu mai miroase asa. Am observat ca dintii insa au tartru dejaaaaaaaa! Eu cred ca o fi din cauza apei pt. in Ro, catelusa cealalta avea niste dinti grozavi de frumosi si la 10 ani!
Felicitari pt. Tom ca a fost cuminte aseara, ca pt. azi cu groapa nu il mai felicit. Dati-i "ignore", sa vedeti ce o sa sufere. Dar amandoi, si imediat dupa ce a facut prostia, ca dupa aia nu mai tine minte. Purcelusul!
Va pup
Vio

Suzi,catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Ah si Nicoll, Jakie e o "moaca dulce"! inca nu platim impozitul, trebuie sa o facem si pe asta, dar toate o sa le facem, dupa ce ne vom muta
Pusilici
Vio

Suzi,catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Carmita, am ceva sperante, dar nimic nu e sigur si nu am pt toti puii, ci numai vreo 2 sau 3 in cel mai bun caz. deci mai intreaba si tu, poate rezolvam cumva... [pu]

Annie, citeste aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48752&whichpage=7

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Thanks, Ramo. Ti-am trimis un PM, sper ca l-ai primit.
In alta ordine de idei ma bucur, pentru ca nu mai avem asa multi dinti :D. Ne-a cazut si ultimul canin, azi dimineatza.
Acuma Jazz e cam bleg cand sta in casa, dar afara alearga de rupe pamantul. Si l-am tuns - iar arata de parca a intrat in dulapul cu molii.
V-am pupat,
ANA

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Thanks, Ramo. Ti-am trimis un PM, sper ca l-ai primit.

breh... n-am primit nik, nus de ce... mai baga o data, sau la fram11@yahoo.com
astept

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Slakje rabdare, rabdare si iar rabdare e micut si nu stie ce face, doar asa mi-ati spus si mie Eu am gropi pe toate straturile si flori numai asa, ici colo . Da ce sa-i fac !?
Vio si eu am observat ca ii miroase gura uneori a peste si asta e cred de la iarba ce o mananca afara, si are niste bete pe care le-a cojit si tot roade la ele. Dar nu o spal pe dinti, ii dau niste betigase pentru curatat dinti si parca apoi nu mai miroase asa.
Cate un pis mai face si ea uneori de bucurie alteori daca o cert, vine cu coada intre picioare si pana ajunge la mine scapa cate un strop.E tare emotiva.
Dar ieri de ex am fost la padure si am vazut-o cum a luat o cacareaza de iepure in gura ... am incercat sa o scoatem dar tot a inghitit-o si am certat-o de numa dar nici nu i-a pasat, dupa vreo 50 m iar a mai gasit una dar nu i-a mai mers.
Noi ne chinuim sa o invatam sa mearga cuminte cu lesa fara sa traga...dar nu are ea rabdare sa mearga in pas cu noi, noroc ca e mica si o pot tine

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ano ce boala vacii nebune ai la semnatura? Aici chiar de vreo cateva zile am vazut la TV ca a murit o fata de vreo 26 de ani sau asa ceva de boala vacii nebune.

Tom inca are caninii, in rest i-au crescut multi noi, nu il prea controlez.

La Tom nu-i pute gura deloc, nu l-am spalat si nici nu-l spal pe dinti.Are tot felul de chestii de ros care-i curatza dintii.Ca un fel de funie impletita pe care o roade, o unghie de vitel, oase false facute din pielite, maduva si muschi, etc.

Ana ce fel de catel e Jazz? Ca am uitat.E de rasa , nu ca Tom bastardje.Ce rasa e?

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Saliu,
Alina semnatura mea se vrea amuzanta pentru toate fetele care sufera ca mine "cu capu" in perioada premenstruala.
Second, Jazzu e caniche, dar nu cu pedigree si chestii. Io nu i-am cunoscut decat parintii. Dupa trasaturile lui, banuiesc ca pe undeva pe la strabunici se mai gaseste si altceva decat caniche.
O fi Tom al tau cu sange mai amestecat - dar ii tare haios .
V-am pupit
Ana
PS: am vazut filmul cu decreteii....super tare...

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ana face Jazz pisi cu piciorul ridicat? Tom al meu ma uimeste zau asa, asta seara in parc, din 2 in 2 metrii isi ridica laba si facea cate un pis, a insemnat tot parcul...si el nici macar dinti nu are...cam repede nu? bestia...sa te astepti atunci si de la Jazz ca sunt cam de-o varsta.

In rest fetelor, am citit si eu topicul care a suparat-o pe Lore, ce sa zic, sper sa revina pe forum dupa ce trece supararea, de fapt multa lume e de partea ei si pacat ca subiectul a fost inchis ca as fii postat si eu.
Maruta hai hugutza inapoi.

La noi e frig, in Ro cum e? Si aici sunt munci agricole acum, pun pe polder cacati si pute fetelorrrrrrrrrr, imi vine raaaaaaaaaaauuuu, nici in casa nu pot sta, imi vine boarea de la ferme, de la vaci, mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuuu.Si la barbatu-meu si lui tom le place, amandoi adulmeca.O-RI-BIL.
Asta e...

V-am pupat,
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

ce faci daraga meama mai,nu team mai vazut de un car de ani,te-am perdut de totsa stii ca me-am facut griji pentru tine,ok,eu ma simt pina ce mai binisor,dar,stii ceva poti sa-mi scrii si mie,cu se face supa de galuste ca vreau sa incerc pa si te astept pa pa pupici

Mergi la inceput