Prietenii omului (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

Darria, ce ai? pisica?
la ce doctor o duci? ca vad ca esti din Iasi...

Catel - cocker englez, fetita iar pe 2 iulie va implini 5 anisori.
La doamna doctor Hritcu, are cabinetul in Alexandru - la parc.
Se joaca cu pisicile, nu le fugareste - am vazut ca tu ai pisici.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase, mai ales puiutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Salut fetelor, la noi e foarte cald, Tom e cam lesinat, nu are chef de nimic.Cred ca-l dor si dintii, luni ii scoate, sa se scape de chin.
Ana asta e, nu poate fii lasat asa ca sufera, cei noi ii imping pe cei vechi in afara, ii raneste gingia, il doare, plus ca i se poate strica toata dantura din cauza asta.
Cica-i procedura standard, multi caini de astia de buzunar au asa problema.

Ramonica imi imaginez ce draguti sunt bebelusii.As lua si eu unul daca as fii in Ro, pe bune.
V-am pupat,si pe dihanii,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mda.. noi nu facem nimic interesant - adica Bandit ca eu da

sl - sanatate et Tom.. o sa se face bine dupa operatie

darria- bine ai venit la "animalute" .. vrei sa te trec pe listuta??

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by louisea
darria- bine ai venit la "animalute" .. vrei sa te trec pe listuta??

Multumesc frumos pentru urare.
Daca nu va suparati pe mine, nu as vrea sa fiu trecuta pe listuta. Nu e rea intentie din partea mea dar sunt genul de persoana care se simte mai bine daca sta intr-un coltisor si-i urmareste pe ceilalti( ce modesta sunt ). O sa va urmaresc in continuare iar daca voi putea sa dau un sfat o voi face cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sigur darria.. nu-i nici o prob...
de asta am si intrebat

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Sal fetelor, ce va fac lighioanele?
Am fost cu Tom la apa, sa vedeti matzu de 5 kilograme cu inoata, ii arunc batzul mai mare ca si el, inoata super fericit si mi-l aduce inapoi.O ora s-a jucat in apa, a inotat, acum doarme super fericit.Ii place apa grozav..lla ai vostrii la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Alina, Jim era innebunit dupa apa. Cu Jazz nu am mers inca la balta, si de altfel o sa evit cat pot deoarece subsemnata sta prost cu inotul.
Eu am tuns cainele chelbos :D. Are o fatza destul de ...haioasa.
Succes maine (maine era nu?) si refacere usoara!
Ana

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Ana, da , maine seara ii scoate cei 4 canini.Noroc ca-s numai 4.Ieri i-a cazut o maseluta le podea, numai ce-am auzit, clinc, am sperat ca-i vreun canin , dar nu, era maseluta.
Asta e, trebuie scoase la veterinar, o facem si pe asta, ce sa fac cu el acum, nu o sa-l las cu dantura dubla, sa i se strice dintii noi.

pupici,
Alina.

PS: Ma uit la matza vecinilor mei de peste drum, a iesit pe fereastra de la dormitor de la etaj, si nu mai poate intra inapoi, saraca sta gata sa cada, pe o marginuta de pervaz, ferestra s-a inchis de la vant si sta si prinsa in draperie, astia nu cred ca-s acasa .Biata de ea, zice Michael ca daca cade nu pateste nimic, dar nu stiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, crap de ciuda...
ieri dimineata cand ma trezesc, Maritza era in bucatarie dormea, o primise maica-mea dimineata pe la 6, dar nu s-a uitat atenta la ea. cand ma uit mai bine, avea o gaura in burta... o taietura destul de urata, ca si cum era cu o sticla sau o lama... si nu era taiata numai pielea, ci intreaga bucata de carne de acolo, si i se vedea in burta... valeu, ce m-am speriat... totusi nu ii curgea sange, nu era foarte grav cred... am sunat pe la taote clinicile, nimeni, normal, duminica dimineata... asa ca i-am pus niste praf de ampicilina, i-am pus pansament, pe care oricum l-a dat jos mai tarziu... nu stiu cum naiba a reusti sa se taie asa... ma duc acus cu ea la doctor. oricum, partea proasta e ca nu s-a prins parte de parte... asa ca tre s-o coase doctorul. tot la ala care a operat-o bine o sa ma duc, sper sa nu mai dau vreo 3 milioane iarasi....

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Pentru o problema asemanatoare pe care a avut-o una dintre catelele mele, eu am folosit la recomandarea medicului veterinar Baneocin pudra si nu a fost nevoie de cusatura.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput