Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

vmariejeane sa stii ca m-ai mai linistit un pic si mie mi-au cerut cam la fel dar ramane de vb exact cand ajungem la sectorul 6 s vb cu persoana respectiva...dar tot nu mi-a venit sa cred ca stabilirea cununiei a fost asa de dificila ...aprope mai dificila ca tot restul nuntii

dar ma rog sunt fericita ca e oki acum si ca pot sa merg mai departe

succese maxime!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

da..unde au disparut celelalte pagini????cu raspunsurile mele???

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by adjadyn

da..unde au disparut celelalte pagini????cu raspunsurile mele???

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

La Miresele anului 2005 (13) vezi ce harnicutze am fost ?

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

pyssy...am si eu o intrebare...rochia pe care ai postato e tare frumoasa, de ce firma????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Fetelor mai am o luna pana la nunta. Am devenit asa de stresata, desi mare parte din treburi le-am rezolvat din timp. Saptamana viitoare trebuie sa mergemsa ne facem analizele pt. casatoria civila.
Mai avem de impartit cateva invitatii, deja cei carora le-am dat invitatie ne-au confirmat.
Am reusit sa imi gasesc rochie pt. cununia civila + pantofi + poseta. Saptamana viitoare voi merge sa-mi comand palaria pt. cununia civila.
Mai am putin si deja am niste emotii... noroc cu el ca ma intelege.
Miresicilor care aveti nunta pe 11 iunie in ce stare de spirit sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by adjadyn

pyssy...am si eu o intrebare...rochia pe care ai postato e tare frumoasa, de ce firma????

Bridal originals
Mie imi place tare mult... si ma bucur ca mai place cuiva

La soacra .. dai si diferenta daca a mea e mai mare ?

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baloiu alina spune:

bua dragi miresici,

ma alatur si eu voua in speranta ca ma veti sfatui si pe mine cu toate cele. sunt din brasov si voi spune da pe 02.07.05. (cununia civila pe 30.06.05). cum nu mai sunt decat 6 saptamani pana la nunta... am intrat rau de tot in panica... sunt stresata.. halp!help!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

viitoare miresica,monique,te intelg perfect ca ai mari emotii....si noi vom avea doar cununia civila pe 25 iunie,si nunta pe 1 oct,si la fel ca si tine am emotiii nu gluma.....
azi am trecut prin fata primariei venind catre servici...si era o aglomeratie...si o groaza de lume emotionata....uffff mi s-a taiat respiratia....mi-am adus aminte ca urmez si euuuuuuuuuu
ufffff....parca tot nu mi-au trecut zvacnirile din stomac nci acum cand va povestesc....
monique...cu siguranta vei fi extrem de frumoasa si emotionata in ziua cea mare!!!
uff ..saptamana viitoare avem nunta unui printen f.bun...iar emotii si noi pe langa ei...o sa ne imaginam probabil..ca vom fi si noi in locul lor in curand....
apoi cealalata simbata avem cuninia civila a celei mai bune prietene a mea....iar emotii...apoi urmam noi...CELE MAI MARI EMOTII...
....hei...dar nu e asa ca emotiile astea sunt probabil cele mai frumoase...din viata noatra???
va urez casa de piatra si copii frumosi si sanatosi!!!!
pup mirisicile
aaa...si va atept cu povestea nuntii ...in subiectul special deschis!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

[quote]Originally posted by ralucah

CE CADOURI MAICA?????
Pai dupe ce ca ii dau omului mandrete de fata, sa mai dea si cadou?????
Eeeeee.....nu-s de acord....bine acolo poate niste boxeri din aia pe care scrie "long vehicle" pentru tata socru, niste tanga rosii taurin pentru mama soacra....un bici, niste catuse acolo....
Iar de stat la usa....stiu eu o blonda draguta care o sa stea sigur sa faca varice langa voi :))))))

Duaaaaamnee, draga de tine, ma ajuti si cu asta??!! o sa ma apuc sa strang semnaturi pt. tine in pta universitatii, sa te aleg primar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

ma fetelor, v-am mai zis ce minunate sunteti si ce fericita sunt ca v-am gasit??

cum citeam io asa mi-am dat seama ca cel mai mult voi mi-ati intretinut emotia asta constanta si febrila a pregatirilor, si-a planurilor si viselor.... noi ziceam ca ne casatorim anul trecut, in cerc restrans, fara protocoale, etc... cand ne-am dat seama ca trebuie sa amanam iar asa de dezamagita am fost ca deja nu mai conta cand si cum o sa se intample pana la urma...
si dupa ce v-am gasit si am putut sa ne impartasim fiecare gandurile si asteptarile (si alintaturile de fete care s-au visat mereu printese pentru-o zi) totul parca s-a invaluit intr-o lumina calda si mi-e asa de bine ca ma pot bucura de perioada asta asa cum se cuvine si cum mi-am dorit! ce frumos e sa fim mirese!! ( cred ca o sa-mi fac un tricou d-ala cu Bride, cum am vazut pe-un site )

p.s. aseara m-am probat cu tot ce-am targuit pt. tinuta mea de mireasa mov , ce mi-a placuuuuut!

Mergi la inceput