Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Kmi26, casa de piatra. Iti doresc din tot sufletul multa fericire alaturi de alesul tau si mult succes in viitor.multi bebelusi.pupici

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Kmi26, iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa si reusita nunta.
Sa fii cea mai fericita !
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by Alinus25

Kmi26, iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa si reusita nunta.
Sa fii cea mai fericita !
Pupici

Subscriu si eu

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Kmi26....casa de piata sa fiti fericiti si intelegatori unul cu celalalt! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost...sa invatam si noi viitoarele mirese ale acestui an care astepatm cu nerabdare si emotie "aceea" zi.

Iar am inceput sa ma sperii cu cununia civila...ma linistisem un pic...si dupa ce am citit ce ati scris si voi...soc...la noi va fi vineri...sper ca pe la 11-12...ca mai tarziu nu se mai lucreaza. Numai cu pile....eu nu sunt legata de ora si nu imi dau seama daca e nevoie de o relatie sau nu...Voi ce spuneti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by mitumac

Kmi26....casa de piata sa fiti fericiti si intelegatori unul cu celalalt! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost...sa invatam si noi viitoarele mirese ale acestui an care astepatm cu nerabdare si emotie "aceea" zi.

Iar am inceput sa ma sperii cu cununia civila...ma linistisem un pic...si dupa ce am citit ce ati scris si voi...soc...la noi va fi vineri...sper ca pe la 11-12...ca mai tarziu nu se mai lucreaza. Numai cu pile....eu nu sunt legata de ora si nu imi dau seama daca e nevoie de o relatie sau nu...Voi ce spuneti???

Eu zic sa stai linistita nu cred ca vor fi probleme...vineri...mai ales ca am vazut ca ai nunta in luna octombrie...o sa fie foarte lejer...deci nu cred sa fie nevoie de vreo interventie...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Bafta miresei de maine!
Sa iasa nunta asa cum ai visat!
Mai am si eu vreo trei saptamani! Uffff! pe 4 iunie.
Sunt stresata rau.Si foarte obosita!
Ieri am fost cu nasa si mi-a luat voal si coronita. Yupee.
Sora mea mi-a facut cadou de ziua mea gentuta de mireasa. O scumpica!
Mai trebuie sa imi iau jupon si ciorapei!
Ce frumoooooos!
Si flori de pus in piept!
Si bautura si husele de scaun.
si de vazut cu nasa cum ne facem buchetele. Hi.
As vrea sa ma culc si sa ma trezesc direct in ziua nuntii, gata aranjata si ready for party. Offffff!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

CE CADOURI MAICA?????
Pai dupe ce ca ii dau omului mandrete de fata, sa mai dea si cadou?????
Eeeeee.....nu-s de acord....bine acolo poate niste boxeri din aia pe care scrie "long vehicle" pentru tata socru, niste tanga rosii taurin pentru mama soacra....un bici, niste catuse acolo....
Iar de stat la usa....stiu eu o blonda draguta care o sa stea sigur sa faca varice langa voi :))))))

quote:
Originally posted by Moiraine7

mie-mi pare bun planu, in principiu, da' ce-o sa faca oamenii aia, o sa stea la usa pana la 11 noaptea sa tot intrume noii veniti? ca ma gandesc ca nuntasii n-or sa vina toti odata....
mie nu-mi prea vine sa le cer asta .....

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ralucah
Iar de stat la usa....stiu eu o blonda draguta care o sa stea sigur sa faca varice langa voi :))))))

Chiar si langa mine????

zmuak!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

CASA DE PIATRA! kmi26 multa fericire si copii frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tucike spune:

100 de euro ?!?!
Eu nu inteleg. Ei bine, e Bucuresti, sunteti mai multi
Noi am fost martea trecuta sa facem programarea pe 14 (adica pe maine)
Am mers dimineata la ora 9, a fost un cuplu innaintea noastra, dar atat!
Ei s-au programat la ora 13, si atunci pe noi ne-au pus dupa ei. cum as fi dorit. Fara pile. fara spaga.

Asadar maine imi schimb numele

Unica mea problema este, ca lalelele s-au cam terminat. si eu vroiam un buchet de 11 lalele, legate cu o panglica din saten. (simplu)
DAr vad eu maine ce mai gasesc.

Mersi de urari miresici!!
Spor la visat!

Tucike

Mergi la inceput