Constanta la apel !!! (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
N-am reusit sa citesc cele 6 pagini pe care le-ati scris de cand n-am mai intrat eu, observ ca sunt si nou venite, dar chiar n-am avut timp (poate reusesc diseara!). Multumesc celor care mi-au trimis cate un gand frumos!

Oana, FELICITARI!!!!!!!! Sa va traiasca Alexandra! Sa fiti amandoua sanatoase!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!

Mygirl, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa! Traieste-ti din plin bucuria, "multumeste zeilor", bucura-te de orice moment alaturi de ea...asa vei trece mai usor peste orice greutate sau durere de dupa cezariana...in 2 saptamani ai si uitat de operatie!

Tatiana, ma bucur pentru progresele Biancai. Daca imi spui si mie la ce ora mergeti in parcul de la Tomis II-daca am inteles eu bine- as veni si eu intr-una din zilele urmatoare. Doar sa-mi spui in jur de ce ora. Abia astept sa va vad, cred ca nu o voi mai recunoaste pe Bia, ultima data cand am vazut-o avea 6 luni, parca.

Cris, poate vorbim pe messenger seara, ce zici?

Sanzi, care e treaba cu afisele pt masini? Este vorba despre cei care baga masinile "pana in scara", de nu mai avem noi, pietonii si mamicile, pe unde sa trecem? Atunci ma inscriu si eu in campania "Afisul".Astept lamuriri.

Azi am fost cu Sofi prin Mamaia, sa vedem cum e pe acolo si am nimerit imediat dupa deschiderea targului de imbracaminte, marochinarie si incaltaminte. Hainutele erau, din punctul meu de vedere, de nota 8-9(la Cleopatra), incaltamintea slab reprezentata, de nota5-6, ce mi-a placut cel mai tare au fost posetele(la hotel Aurora)...bestiale,de nota 10, nu stiam la care stand sa ma uit...bineinteles ca nu am rezistat tentatiei si mi-am luat o poseta, desi ma mai uitam la inca vreo 2...In rest, vremea era bunicica pt plimbat piticii, batea putin vantul, iar pe plaja deja era lume, desi eu una nu as fi stat, totusi era putin cam rece pt plaja, dar peste 2 saptamani sper sa ne putem bucura de plaja...cine se inscrie? hai mamici, care vreti sa va faceti mulatre vara asta...(ca vara trecuta am fost branza...cu burduf)

Va pupam pe toti...
Mada si Sofia Maria, 12/08/2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'seara buna
Tatiana, ai vazut ca ai gasit? eu cred ca o sa ii placa Biei tonul. poate totusi ne vedem maine....uf si la meu e dat peste cap cu somnul, dupa cum am scris si dincolo. ar fi super sa vina sotul tau acasa!!!!
Mada, am inteles ca la Parc sunt si hainutze de pitici, nu le-ati vazut? ha! POSETE????? si iooo si ioooo!!!! mai ales ca mi-am luat niste pantofi cool duminica si de, am nevoie de pantofi acum, nu????
Sinzilici cand plecati maine?
am pus ceva poze noi, daca aveti timp: http://community.webshots.com/user/rocksy25
pupi si o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Roxa, la Parc nu am fost, ca nu am stiut...dar pana pe 22, cand se inchide targul, sper sa ajung din nou, asa ca trec si pe la imbracaminte pt pitici. A crescut bine piticul tau, e un dulce, are o gurita si niste ochisori de bagat fetele in boala...Sofi e innebunita dupa copilasi, tipa dupa ei, ii pupa, vrea sa ii tina de manuta. E foarte sociabila. Sper sa ne intalnim in vara, ca e vreme frumoasa si poate asa ne facem si noi un program mai...lejer, cu plimbari mai dese.
Somn usor tuturor...ca eu am inchis editia pe ziua de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Oana (Mygirl) mult succes in noul rol de mamica !
Sanatate micutei Alexandra si tie refacere rapida !

Tania, ma bucur ca mama ta se simte mai bine.

Azi ma duc si eu la targ, as vrea pantofi maro...

Pupi-pupi tuturor !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
Tania, ma bucur pentru reusita operatiei, sa dea Domnul sa fie bine si de acum incolo!
Oana (mygirl) -tiza mea, sa iti traiasca fetita Alexandra, refacere rapida si te asteptam iar la scris! De data asta despre .. colici..
Tatiana, sa ma anunti cand vii la pitici.

Fetelor, am auzit ca a murit dr. Peteanu - tatal, D-zeu sa-l odihneasca.. Cica vor sa denumeasca un etaj din spital cu numele lui, acolo unde a lucrat el.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, se-nmultesc constantencele...si mari si mici.

Mygirl, sa-ti traiasca fata, sa va bucurati de ea cu toti ai tai.

fetelor, a inceput fii-miu sa doarma dupa-amiezele la gradi!!! s-a dus tata ieri sa-l ia la 15,30 el inca dormea. chiar am pus-o pe mama sa le intrebe pe educatoare daca nu ii pune somnifer in mancare?!?!

zilele trecute nu prea am avut ce face si am citit inceputurile mamicilor. mey, Laura, ai fost printre primele care au scris. tu si Anomis. si Roxa si Cornelia.

ce urat e pe afara. asa e si in oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea75 spune:

mygirl felicitari! sa-ti traiasca fetita ,sa fiti sanatoase amndoua;tie refacere rapida, rabdare si curaj!

nu-mi spune si mie nimeni daca merge in tabacarie sambata sau duminica,sa vin si eu cu bb al meu . preferabil dupaamiazasa ca de la navodari...sa ne intoarcem pt.somnul de pranz,mai greu
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!
Am intrat in speranta ca va veti ruga pt. mama mea.Maine la prima ora e programata pt. operatia de anus contranaturii.Operatia de alaltaieri nu a reusit....pana la urma..Diseara plecam la Bucuresti. Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Mada, noi ne inscriem la plaja, ca eu sunt fan inrait. am facut si anul trecut plaja pina in luna a 9-a.
Gen, unde ai gasit primele capitole? le-ai salvat??? pls, da si mie....ca mi-e dor de inceputuri!
a propos de inceputuri, ia sa strig si eu catalogul!
Laylaaaa!!!!!!
Anomis!!!!!
Arboriaaaa!!!!!
Caaaliiiii!!!!!
Cristinaaaa!!!! (smn)
Danaaaaaa!!!!!!
Dianaaaaaa!!!!
Emaaaaaaa!!!!!
Emiliaaaaa!!!!!
Irinaaaaa!!!!!!
Julyyyy!!!!
Ralucaaaaa!!!!!!!
Narcisaaaaaa!!!!!
Nicoletaaaa!!!!!
NOooooooorriiiiissss!!!!!
Tanjaaaaaaa!!!!!!
va rugam frumos treceti pe aici sa dati un semn, ce mai faceti, cum mai sunteti!!!! deschid capitol nou si postez din nou acolo mesajul de "chemare la vatra!
haideti sa continuam aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49219

Mergi la inceput