Constanta la apel !!! (34)
Raspunsuri - Pagina 12
luciaro spune:
Crixia, mi-ai luat-o inainte!
cam tot asta am reusit si eu sa aflu, se pare ca Alexandra avea cordonul infasurat in jurul gatului!
Bine ca sunt OK amandoua!
Numai bine!
sinzi_ana spune:
La Multi Ani, Alexandra!! Bine ai venit pe lume!!!!
Liris deci sa ii mai pun vreo 2-3 nume? Hahaha...sa ii "facem" pe toti!!!!
E o parte buna, cand va fi mare va putea sa isi aleaga ce nume ii place!!!
Cornelia nu iti place numele de Doru? Mie imi place asa de mult...e asa melodios...hehe...unchiul meu preferat poarta numele asta!!!
Ce face Stefan? Ii place milumilul???
Roxa, nu am vrut sa "te inchid" hihi...am dat un pic buleala si la copane, dar am reparat-o...nu le-am prajit suficient si erau crude la mijloc dar le-am bagat la microunde pt inca 10 minute si a halit DAvid pe nerasuflate unul!!! Au iesit bine pana la urma!!!
Ps. am cumparat si piper, cand vin din Timisoara va asteptam la o pizza, pana atunci vezi ce afli cu nr de telefon de la pizza...ca nu raspund :((((((
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi
si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
luciaro spune:
Am intrat la mamici de mai-iunie 2005, am vrut sa le anunt si pe ele de Oana. Dar a postat sotul ei acolo, Alexandra are 3,5 kg, 50 cm si a obtinut scor Apgar 9. Sunt bine amandoua.
Sa le traiasca!
Lucia
roxanaz spune:
Oana multe felicitari!!!!! sa fiti fericite si sanatoase!!!! 

hihih Sanzi, ok! dar cred ca aia s-or fi mutat sau vorba ta a venit nsanepidul...ca intr-adevar nu mai raspund!!!! ce ghinion!
Cornelia spune:
Oana, felicitari! Refacere rapida! Sa iti traiasca Alexandra! Stefan abia asteapta sa o intalneasca
!
Sanzi, Doru e alintul de la Teodor, altul e numele din buletin
.
Va pup, in viteza
, ca iar ma lasa Zapp-ul (de dimineata abia acum am mai prins "ceva" semnal)
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
lizuca spune:
Maama, cum mai vin bebicii aici, in salve. Sa ne traiasca, sa creasca sanatosi si intelepti.
Sinzi, daca nu ti-e greu, trimite-mi poznele la gabinea@post.ro, dar le poti pune si pe web daca ti-e mai la indemina.
Apropo de pizza, daca vorbiti de International, sa stiti ca astia sunt in renovare toata luna.
gabi & alisia (2,7 ani)
Claudi@ spune:
Salut, in sfarsit cineva din Navodari, i-mi pierdusem orice speranta. Ma gandeam ca toate sunt constancence numai eu sunt oleaca mai de la tara. Eu sunt din EST
http://community.webshot.com/user/luithardt
Larular spune:
Oana sa iti traiasca Alexandra , saf ie sanatoasa si sa te bucuri de ea.
Roxana , Tatiana voi in ce parc va plimbati ? In Tomis II la Capela ? Daca da , si daca va plimbati si pe seara spuneti-mi si mie sa vin si eu su Andrusca !
Ziua , bona o duce in Tabacariei , la Pitici , dar seara ori o tin in curte ori mergem in parc la Capela .
Fete voi ce ati auzit de dr.Soescu , homeopat ,e buna . As vrea sa o duc pe Andra si din cate m-am interesat ar fi cea mai buna .
Noi suntem gata bronzate pe moaca si pe manute asteptam vara sa ne prajim detot !
Va pupam dulce,mergem sa facem si noi nanic !
Cornelia spune:
Claudia, bine ai venit! Eu am buletin de Agigea, asa ca, mai "sateanca" decat mine nu esti
.
Despre noi: Stefan a facut azi doua saptamani. Maria inca il iubeste
, in stilul ei, bineintelesc.
-Diseara il cantaresc, sa vedem cum stam cu greutatea, pt. ca in -primele zile a scazut destul de mult (ca nu a papat mai nimic).
-mananca Milumil asa si asa, adica putin si des
- Plange de colici sau cand ii e foame.
- Urla f. f. tare la baie si la masaj. M-a disperat. Nu stiu ce sa ii mai fac. Pt. Maria era o placere baia!
-Isi tine capul destul de bine, pe umarul meu si reuseste sa il ridice si de pe burtica, da rtrebuie sa fiu pe faza sa nu isi turteasca nasul cand nu mai poate ![]()
- Am auzit in premiera, gangurit de bebelus. A fost doar un "aaaaa", dar ce frumos a sunat! Maria nu ne-a oferit nici un gangurit
. Ea a tinut-o in chiote si cand a inceput sa scoata si alte sunete, a inceput sa vorbeasca
.
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
loreen spune:
Oana(mygirl) sa va bucurati de fetita voastra ...Sa va lumineze viata...Refacere usoara...
Am reusit si eu sa developez pozele cu Delia din prima saptamana si le-am pus aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos
Pe Delia au vizitat-o azi noapte o serie de colici.S-a zvircolit mititica toata noaptea si vad ca si astazi e la fel...Nu plange insa se strange de burtica si nu se poate odihnii cum trebuie.Acum imi tine companie de la ora 2...
Tania cu dormitul pe burtica e studiata metoda de la Bianca...Cu ea la fel patisem din cauza colicilor.Ii puneam o compresa cu spirt indoit cu apa si apoi pe burta somn de voie. Asa am mai atenuat din dureri.Delia in schimb isi intoarce singura capsorul .Are o tehnica beton...Il ridica si se propteste in barbie, ca doar a obosit putin, dupa care ii da drumul pe partea cealalta.
De varsat cand se intampla este la fel ca atunci cand doarme pe o parte...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005