Berbecutzi din toata lumea....adunarea!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multa sanatate lui bb Roland... Sunt tare obosita... scoala asta ma omoara, am ore numai vineri seara, sambata si duminica. Eu mai am anul asta si celalalt.... sper sa merite efortul...
Oana acum ne face bufnite din cartonul de la hartia igienica... sau de la rola de servetele, avem o familie numeroasade bufnite care dorm cu noi in pat... ma cam deranjeaza noaptea....

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

CrisT..este mortala puiutza ta....Pupa fata si de la mine..mereu ma facetzi sa rad...
Week-end placut. daca ai nevoie de ceva pt la scoala da si tu un semnal.Mai am ceva cartzi trase la xerox. Nu stiu daca mai sunt de actualitate...Oricum acum vreo 2 zile am aruncat un teanc mare de xerox-uri ca nu la mai gasesc loc in noua casa...cand o fi gata ...ca acum stam ca tziganii prin sat.
Roli este un terorist cu dintzii astia. Mai avem una bucata dinte. Azi noapte i-a iesit.Concluzia: azi sunt zombi.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

CrisT..este mortala puiutza ta....Pupa fata si de la mine..mereu ma facetzi sa rad...
Week-end placut. daca ai nevoie de ceva pt la scoala da si tu un semnal.Mai am ceva cartzi trase la xerox. Nu stiu daca mai sunt de actualitate...Oricum acum vreo 2 zile am aruncat un teanc mare de xerox-uri ca nu la mai gasesc loc in noua casa...cand o fi gata ...ca acum stam ca tziganii prin sat.
Roli este un terorist cu dintzii astia. Mai avem una bucata dinte. Azi noapte i-a iesit.Concluzia: azi sunt zombi.

Multumes esti foarte draguta.... ca sa zic asa sunt ubn pic suparata de cartea pe care am vazut ca ne-o cere la curs, nu are deloc exemple iar exemenul este practic pe calculator.... m-ar interesa daca ai ceva seminarii...sau chiar si cursuri ceva mai bune...

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Ma uit prin sacii de cursuri si seminarii. Zi-mi ce-ti trebe.
Hai ca vorbim si aici si la subiectul deschis de mine.:)
Fug sa-mi adorm puiutzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai, eu n-am mai intrat de multa vreme pe aici. Ce de berbecute studioase si pe deasupra si mamici ! Bravo voua ! Va invidiez ca aveti atata energie sa le faceti pe toate. Eu mi-s vesnic obosita si mi-e o lene fara de sfarsit. Copilul e mare (13 ani) si nu ma mai solicita prea tare, scoala am terminat-o de mult si alta nu mai fac....parca nu mai astept decat sa vina postasu' cu pensia. Si sa sune de doua ori, sa fiu sigura ca-l audjavascript:insertsmilie('')
big smile

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Mai primiti berbeci? Sunt nascuta pe 24 martie 1970.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Mey,berbecutzilor,mey,am crezut ca ati disparut !Salutare,va pupacesc!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

bun venit, sorinsonia.
cristinaT, ce face puiuta mica? mai povesteste-ne si noua, ca e tare dulcica.
Pupici pt berbecutze.

Mergi la inceput

Neata fetele.....bebe Roland ce mai face?

Eu am multa treaba la serviciu... parca din ce in ce mai multa.... vreau concediul meu! Azi parca sunt amortita... ma omoara si scoala asta.... acasa abia daca am timp sa-mi trag sufletul. Oana face de cateva zile corturi peste tot in casa asa ne-a montat omul repartitoarele calcand pe jucarii. Nu stiu cum o sa o scot la capat anul asta (scolar)

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

CristinaT, BB Roland este bine. Incearca sa faca primii pasi singurel...se enerveaza ca nu site sa mearga si face scandal sa-l plimb in bratze prin toata casa.

E bine ca ajungi la scoala..eu trag chiulul ca nesimtzita si avem o gramada de laboratoare fara de care nu ne primeste la examen..asa ca trebuie sa fac recuperari la greu.
Am promis ca de saptaman viitoare ajung macar la anatomie la toate laboratoarele.

Mai avem si noi putzin si ne mutam in sfarsit la casa noua...ca ne-am saturat de stat la mama...nu ca ar fi rau...dar nici unde nu este ca acasa....

Va pupa mama, berbecutze dragutze.

Mergi la inceput