Berbecutzi din toata lumea....adunarea!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
miag spune:
Felicitari Cicuta, pentru restantza luata!
Pupa mama berbecutzele si le ureaza o saptamana buna.
Mia, mami de BB Roland
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
KUKI spune:
Aloooo!!!! Berbecutzele ! De ce sunteti asa tacute ? Eu in sfarsit am o saptamana de concediu binemeritat pe anul in curs, ca pana acum n-am apucat sa-mi iau. Asa ca de sambata plec la munte. Stiu ca se anunta ploi si ca se strica vremea iar, dar asa de mult imi doresc aer curat si liniste, incat nimic nu mai conteaza. O sa ma plimb prin ploaie cu gluga bine trasa pe ochi si asta e ! Important e sa ma odihnesc.
Va pup pe toate, o sa-mi lipsiti.
Iulia
piccaflor spune:
Salutare tuturor!
Si eu tot berbecutza...22.o3.'78...
Sint incapatinata,foarte impulsiva si iau foc imediat... dar imi trece repede,spre fericirea celor din jur...
Pupici pt toate berbecutele...
CristinaT spune:
Buna berbecutelor... poate se mai trezeste subiectul asta... ceva vreme am vorbit singura pe aici...
KUKI, concediu placut!... eu nu am luat concediul nici pana acum si
nici nu sunt sanse sa il iau prea curand...
Cicuta felicitari pentru examen....
BB Roland cum se mai simte?
5 ani -14 februarie 2005
cicuta spune:
,berbecutzi din toata lumea adunarea!Ce se intampla cu berbecutzii!E buna zodia asta ne aruncam ,cu capul inainte si apoi ne lsam pe tanjeala!Halal de noi!Chiar nu va mai laudati cu nimic!Eu pt ca stau acasa cu fiica mea cea micutza nu ma pot lauda decat cu ea;cu pusul muraturilor;cu uitatul la tv sau cu navigatul pe acest site:::asta pana la iarna cand incep serviciul si vine si sesiunea de iarna::Pa,va pup si sa auzim de bine!
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
miag spune:
CristinaT, BB Roland s-a facut bine. Acum este tare fericit ca merge la plimbarica..
Pupici pentru mamici si bebici
Mia, mami de BB Roland
KUKI spune:
Mai, berbecutzi si berbecutze ! Bravooooo !!!! Frumos va sade ! Pai m-am intors eu din concediu si va tot caut de era gata-gata sa nu mai gasesc subiectul. Pai se poate ! Cam slabuta miscarea pe aici. Ocupati tare berbecii astia! Hai sa tinem si noi subiectul asta mai in fata, ca nu degeaba se spune ca suntem "primadonele zodiacului" (asa am citit eu intr-un hororscop).
Iulia
CristinaT spune:
Ce mai fac berbecutele?
Eu cred c adunt alergica in fiecare sapt de sambata pana luni, marti sunt cu nasul curgand si ochii in lacrimi... poate imi iau o zi libera si ma duc sa fac nistre analize. in rest luni incep scoala... pe de-o patre abia astept, pe de lata ma ingrozesc...
Kuki, cum a fost in concediu?
Bb Roland ce mai face?
Oana e bine sanatoasa, azi mi-a facut ciorba de castane, oua fierte si supa de faina cu plastelina si ne-a tinut o gramada pe scaun , pe mine si pe taica-su sa mancam. Daca nu mancam nu era bine, daca mancam nu era bine, de ex pe mine ma certa ca puneam prea multe castane in farfurie...
5 ani -14 februarie 2005
miag spune:
CristinaT, Bb roland este bine. am trecut prin niste peripetzii cam neplacute, in sensul ca ne-am cam chinuit un pic cu burtica, dar a trecut. Acum ne luptam cu un dintzisor. Am vazut ca esti stud. la Cibernetica. Eu am terminat in 2001. Oricum acum nu mai sunt asa incantata de facultatea asta. Succes la scoala.
Fetelor, v-am cautat de am zapacit. Recunosc ca nici eu nu am fost mai harnica...bine ca mai existam pe aici.
Pupicei
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
miag spune:
CristinaT, super faza cu ciorba.E o dulce fetitza ta.
Pai are drepatate copilul...De ce puneai prea multe castane in farfurie.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)