Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 15
Babee spune:
quote:
Originally posted by alinah
Na, hai ca am venit cu replicile !!
Unde esti?
[
Fui la munca si rahat ca scrisei ditai mesajul si zbura aiurea:((
Scriu maine
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
Scriu pe fuga ca ne punem la nani nani (Alina )
Am vorbit cu Viktoria(s-au mutat deja, nu mai au internet dar va transmite salutari)..si vor si ei 4 sa vina pe 10.Si cu Nikomiko si in principiu si ea, sotul si inca 2 prieteni ar vrea sa vina(Caro...vezi ca vor sa stea la tine).
Fug ..la nani.
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
ghinetz spune:
Dragi fete din Austria...e cineva din Gtatz?
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Babee spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Dragi fete din Austria...e cineva din Gtatz?
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Adica GRAZ??
Si a trecut un an
alinah spune:
Continuare Fetele din Austria:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51527" target="_blank"> Fetele din Austria (16)
Gabitzica, umblai ca bezmetica pe forum si vedeam ca e linsite completa, cand colo plantasesi mataluta capitol nou. Asa ca mai bine sa facem ca la capitolele cu mamici, bebici etc...punem linkuri la capitolul precedent si urmator. Aaaa, ce ziceti? Ca poate ne-o lovi melancolia odata...si avem ched de citeala, sa ne mai amintim de vreo paruiala, tranta, bauta .
Poze (23.08.2004)
nvladu spune:
Fetelor, am si eu mai multe intrebari legate de Austria, unde nu am fost niciodata si nici nu am pe cine sa intreb. Sper ca voi sa-mi puteti raspunde in limita timpului vostru.
In primul rind, se poate trai cu un salariu brut de 2000 de euro pe luna? Cit din asta este oprit ca impozite si alte dari?
Cum te descurci numai cu engleza? Se pot face cursuri de germana?
Se poate folosi permisul de conducere din Romania sau este la fel ca in Germania unde trebuie sa platesti mii de euro pe scoala de soferi si obtinerea unui permis de conducere?
Ce nu va place voua in Austria (caci cu siguranta e mai putin de povestit decit ce va place)?
Multumesc anticipat. Nicole