Fetele din Austria(15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

unde sunteti doamnelor?
eu s la munca,mi e somn de nu mai pot
cine mai vine in salzburg?

weekend placut

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

...si dusa am fost...
Cica ma intorc de la baie. Ha. Si repede.
Si eu sunt chiauna, caci generalul al' mic a dat militaria jis din pod, numai la 5 si 6 dimineata sculare in ritm de pas vioi cu urlete si trambitze. Pana acum vreo 3 zile, dupa ce se trezea, mai statea singurel la joaca in patut. Acum, sa te tii:
Fetelor, trebuie sa-mi beau , apoi dam o raita sa cascam ochii la gradinile oamenilor, sa ne facem impresii la fata locului, sa ne decidem ce gard punem.

Pai Babee e cu sarmalele, tu, carolada, cu berea. Eu cu ce vin, doar n-oi veni cu mustarul!? Ce merge la sarmale? Dar cred ca mai bine intreb, ce merge dupa sarmale

Ia sa vedem nitzel si listutza: iooo, carolada, babee, alexa(?), flavia(?), simmypo(te bate gandul?).
Zilele astea o s-o sun si pe nelke, cred ca daca e in Salzburg, vine

Simmypo, ai ghicit . Mai ales cu taclalele Pana acum au avut 2 astfel de intalniri

Babee, ai vrut munca. Naaa Ia zii domne', ceva fetze interesante pe la locul de munca? Clatit ochii?

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alinaaaaaaaa uite-as ameriti-stii tu pt ce.

In alta ordine de idei nu mai stiu ce fu la munca ca avui si io doua zile libere..si tu sa vii cu desertul(inghetata daca se poate).

Nu dau de Nelke nicicum, Alexandra a spus ca trebuie sa vorbeasca cu seriful ei....Simmy veniti si voi??Flavia e cu casa cred,ca nu dau de ea....si cam asta.i marea gasca austriaca

Fug la nani ca acum a adormit copilul(ai inteles SRI-ule, da???).

Revin maine mai pacifista

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

babee inghetata avem aici cata vrei si mai bine ca suntem putine ca putem sa vorbim toate (pe rand),nu?
alinahpai tu la ce te pricepi?fa si tu o prajitura ,tort eventual cu multa frisca naturala si fructe(oops,inghit in sec gandindu ma la tort)sau ce vrei tu draga,omoara ne cu o surpriza ,dar sa fie musai cu friscasau un tiramisu?hai ca schimb subiectu ca mi ploua n gura

weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Caro....Alina nu face prajituri asa ca inghite-n sec si gata.

Daca o fi sa muncesc seara pe 10...am incurcat-o....Poate ma descurc...sper si eu....

Fug la nani ca pic de somn...poate visez ca face Alina prajitura(nu daaaaa )

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

babee pai eu am zis sa faca ce se pricepe,am avut eu un graunte de indoiala dar m am gandit ca ceva i o iesi,si eu sunt antitalent la prajituri(e si cuptorul meu de vina )dar tot am vreo 2-3 pe care le reusesc :clatite,panna cotta si gogosi
alinahce faci draga asteptam replici infocate

Mergi la inceput

Carooooooo, goooogooooooosi mama?

Grauntele ala de banuiala il poti egala usor cu un munte de adevar
Nici in cosmarurile cele mai negre nu ma vad gatind cu orele
Sa fii vazut ce socati au fost ai mei cand le-am spus ca lucrez intr-o pizzerie
Dar acum sa-mi etalez talentele culinare: fac cel mai bun piure, si asta o zice chiar heli, care ma tine cat poate de departe de aragaz si alte masinarii periculoase pentru siguranta casei Mai stiu, nu stiu cum nimeresc, salata de vinete, ciuperci cu maioneza si.....cam atat :)
Prajituri...aici stau si mai jalnic...o singura data sau de doua ori am facut bezele...a trebuit sa ma dau in spectacol cand am venit prima oara aici, sa fac impresia buna. Doar impresia.
Deci, as mai putea incerca inca o data figura cu bezelele

Babeee, mi-am primit cu umilinta , imi ling ranile si acum, dar viiiii, sa nu te prind, uite fac bezele, numai iarta-ma Nu ma mai ating de telefon breee
M-ai visat cu sortzul, cu coca si facaletul in mana? Mirosea bine, sau a ars? Pe un va plimbarati?
Merg sa scormonesc reteta de bezele...poate fac o incercare pana la intalnire...sa nu vin cu ele scrum

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Nu m-am putut abtine:

quote:
tort eventual cu multa frisca naturala si fructe ... dar sa fie musai cu friscasau un tiramisu?

prima reactie.
Apoi:

PS. tiramisu e bun de tot... Au tiramisu bun la Pizzamann. Il fac acolo, doar cateodata toarna cam mult rom in compozitie, dar ma rog...si aici, dupa preferinte

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Na, hai ca am venit cu replicile !!
Unde esti?

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

aicea sunt,ingropata in(tre)clientimuncesc bre ce credeai?si nu mi mai adu aminte de tort si tiramisu(eu fac unu bun ,dar nu cred ca pe 10 iulie o sa fiu asa amatoare de facut tiramisu)ca azi am realizat ce sunt si nu mai pot de ciuda cand ma uit la toalele cu care am venit din ro si nu mi vine sa cred ca eu purtam hainele alea asa micutechiar acu venise barbata miu sa ma intrebe ca ce s a intamplat cu mine de nu cer de mancare?pai nu mi e foame dar el vrea sa ma indoape of,ce sa fac ?
si ziceai ceva de pizzaman?cine i ala ca nu l stiu?

Mergi la inceput