Prietenii omului (11)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
louisea spune:
mda .. lui Bandit i-a revenit aproape complet vocea si aseara tragea niste simfonii
de mieunat cica sa-mi arate ca are iar voce
da minune azi nu m-a trezit cu noaptea in cap (adica pe la 4.30 - 5) ca vrea afara ci s-a trezit o data cu mine (adica la 8 ) ce onoare
si eu vb cu Bandit da mai mult vad cum se misca ca vrea sa-l mangai da nu am bagat de seama mai multe. tre sa-l observ
ana - Bandit URASTE masina mai bine zis drumurile cu masina ca in rest ii place sa se suie prin masinile altora si mai mai sa plece cu ei
noi l-am dus in cateva ocazii cu masina vre-o 2-3 drumuri mai scurte si unu mai lung de vreo 30 min si a trebuit sa oprim tot la 10 minute ca ma innebunea.. se urca prin masina si desi incercam sa-l tin la mine in brate sa-l linistesc nu statea.. oricum in concluzie nu-i place
si ne-am hotarat sa-i cumparam o cusca unde sa stea in masina;noi ne-am si cumparat masina noua cu tapiteria neagra si daca intra el pe acolo o sa fie jale asa ca data viitoare in cusca speciala pt pisicute si gata
sa vedem ce zic si celelalte proprietarese lui Sticky si multa sanatate
si pt restul animalutelor
------------------------
Banditin actiune
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
louisea, al nostru nu are probleme in masina. Sta foarte cuminte si se uita pe geam tot timpul. Sau doarme, neaparat sub o haina de-a mea. Ma gandesc totusi ca pe autobuz e altfel, lume mai multa, galagie, si ma tem de reactiile lui. Si noi trebuie sa cumparam o cusca pentru el, dar e cam scumpa...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
louisea spune:
buuunnn deci mi-ai confirmat ca numa Bandit face lucrurile pe dos ce bine voi ca Sticky e asa cumintel
Bandit nu a fost niciodata cu autobuzul si nu cred ca va calatori vreodata ca mie ca se da toata lumea jos la prima statie si soferu fuge si el
------------------------
Banditin actiune
anamariame spune:
quote:
Originally posted by louisea
buuunnn deci mi-ai confirmat ca numa Bandit face lucrurile pe dosce bine voi ca Sticky e asa cumintel
Bandit nu a fost niciodata cu autobuzul si nu cred ca va calatori vreodata ca mie ca se da toata lumea jos la prima statie si soferu fuge si el
------------------------ Bandit
in actiune
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
louisea spune:
ana - eu stiam ca la operatii de genu asta, unde amimalutele nu au voie sa se atinga , se pune ceva (un fel de colier sau cum so numi) in jurul gatului ca ei sa nu poata sa se atinga acolo.. voua nu v-a dat asa ceva??
saracutul Sticky..
------------------------
Banditin actiune
anamariame spune:
Nu ne-a dat, insa la labuta cu operatia nu sunt probleme. S-a obisnuit cu pansamentul, insa celalalta labuta il deranjeaza. Pana acum nu a fost asa deranjat de pansament, insa de vreo doua zile incoace ma termina. Oricum, e aproape vindecat, pentru ca nu il mai doare deloc.Multumim pentru griji Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
scarmanus spune:
Mamici de pisici,
Sa va intreb ceva: matele mele prefera mncarea uscata, crochete si iar crochete, si cica is din alea care previn formarea calculilor urinari. Ziceti, e de bine sau de rau? Le dau dimineata cate o doza de Whiskas pe care o mananca asa, caine-caineste. Mie mi se pare un aranjament fantastic, fiindca mancarea uscata ma costa infinit mai putin si nici nu trebuie sa le tot pandesc daca au terminat de mancat sau nu, sa le spal bolul. Ei, ce ziceti voi?
pisici, flori si jucarele
scarmanus spune:
Anamariame, cazaturile sunt traumatizante si pentru victima directa (in cazul nostru pisici neastamparate cu cap mic si minte care sta lejer , sper sa nu te superi), dar si pe propretari, adica noi. Eu cand am cules-o pe a mea de jos ma durea carnea pe mine cat de speriata am gasit-o, nu stiu ce s-ar fi intamplat cu noi daca avea de suferit inca o operatie. Pisicile le refac repede, asta e un mare dar, nu tre sa te invinovatesti ca a cazut, asa-s ele, prea curioase, si nici convinsa ca-si invata lectiile nu-s.
Curaj, ca trece, putea sa fie mai rau.
pisici, flori si jucarele
louisea spune:
scarm io citisem la un momendat pe un forum de animalute ca nu e super bine
sa le dai numai uscata
si altii ziceau ca e bine.. apoi nici io nu stiu care-i faza adevarata si buna
asa.. eu lu motanelul terorist ii dau (de obicei dimineata) jumate de pachetel whiskas cu f putina apa calduta ca Bandit e inebunit sa linga carnea aia de sos ..
si el are mai tot timpul mancare uscata intr-un castronel care nu e f multa ca altfel mananca in nestire si ma trezesc ca se face un grasan (noi tinem la silueta ).. si in timpul zilei ii mai completez mancarea uscata.. el are tendinta numa de a linge sosul de pe carne si atunci nu-i dau uscata pana n-o termina pe aia..
eu mancare uscata i-am cumparat de la vet speciala pt motanei castrati (nu mai stiu cum se numeste) si inca un tip pt pisici care petrec mult timp afara de la Royal - canin (bun pt imunitate si altele) si pe astea 2 le-am amestecat in parti egale si asa ii dau..
eu tot acolo citisem ca mai toti contraidicau Whiskas si mai ales aia uscata .. eu de aia o evit da ´teroristului uda nu-i place decat aia Whiskas, ca am mai incercat altele..
------------------------
Banditin actiune
anamariame spune:
Scarmanus, sunt constienta ca nu trebuie sa ma simt prea vinovata, dar ca si tine, am fost foarte speriata cand am l-am vazut (si asta se intampla a doua zi dupa cazatura, ca il lasasem cu cineva), inca tremura din cand in cand, avea nasucul plin de sange uscat si respira greu. Uff, nici nu vreau sa imi amintesc.Cat despre mancare, si eu am citit o multime de informatii despre asta si concluzia pe care am tras-o este urmaotarea: mancarea uscata contine toate vitaminele necesare pisicilor, totusi, trebuie sa avem grija sa nu exageram si sa combinam si cu mancare umeda. Ca si Louisea, pisoiul meu mananca Royal Canin (pentru blanita si eliminarea ghemului de par) si inca un fel pentru pisoi castrati (in ultimul timp i-am luat Special Care de la Purina, care, desi ii place, nu ma multumeste indeajuns, am citit eu ingredientele...o sa o schimb curand). Aceste doua feluri le amestec in parti egale. Din cand in cand mai papa si Whiskas la pliculet, ca tare ii mai place. Si, desigur, carnita fiarta, galbenus de ou, si ce mai mancam noi si este voie sa pape si el. Si eu am auzit ca crochetele Whiskas nu ar fi chiar ideale pentru pisicute (am auzit chiar ca ar contine ceva care le da dependenta), dar din fericire, lui Sticky nici nu ii plac prea tare (la fel si cu Kitkat, l-am invatat prost...).Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"