Prietenii omului (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by slakje

Felicitari Bubulinei pt puiuti!SUPER!
Ramonika sper sa la gasesti stapani.

sarumana tie si cui mi-a mai laudat copiii...

Bubulina e o mamica buna. sta mai mereu cu puii. puii o duc bine, is grasunei, sug la greu si cresc vazand cu ochii. sambata noaptea implinesc o saptamana. inca au okishorii inchisi, de abia astept sa mai creasca sa ma joc cu ei... totusi sper sa nu ma atasez de ei prea tare, ca nu pot sa-i pastrz in nici un caz...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

hai ca mi-am mai revenit ... astia se schimba cum bate vantu'

acu am o alta problema ... cred ca astia isi bat joc de mine

mai ieri nu vroiau cateaua ... azi vor sa-mi dea motanul si sa pastreze cateaua ... acum vor sa duca cateaua la tara si nu vor s-o dea unui posibil "stapan"

v-am zis astia (socrii) cred ca-si bat joc de mine ... asa ca mi-am revenit si i-am luat un pic la unspe' metrii ... auzi sa-mi dea motanul

azi m-a sunat un tip ... si daca imi place de el i-o dau pe Tina.

cica au avut 14 ani un catel care din pacate a murit si nu se pot impaca cu ideea ca nu mai au si ei un sufletel ... asa ca daca imi place de ei le-o dau ... iar ai mei socrii se pot .... nu mai continui ca ma doare capu'

ce sa fac ? ... ce sa fac ? ca mi se rupe inima cand vad cate un animalut oropsit de soarta ... si am ajuns sa ma cert cu al meu barbat ... ca am zis ca-l strang de gat ... offfff

ramo succes ... du-te si da anunturi peste tot ... si vezi ca exista si cereri; eu asa l-am gasit pe tipu asta ...
dar sa stii ca ... din cate stiu eu ... puiutii nu pleaca de la mama decat pe la 2,5-3 luni .... pt ca trebuie vaccinati!

anamaria - ma bucur sa aud ca pisoiul tau e bine

un we frumos

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

aaaa am uitat ... cine doreste sa ma cunoasca pe mine si pe matul meu ... ne vedem duminica la Palatul Copiilor ... la expozitia felina

uitati-va dupa ARISTOTEL ZAMISAR'S ... la persane

va

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by Sanca

OchiiNegrii, am si eu o intrebare. De ce nu v-au lasat cei de la Lufthansa cu matele in cabina, sub scaun, sub forma de carry on?

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Regula la Lufthansa este "numai 1 animal in cabina".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Maruta

aaaa am uitat ... cine doreste sa ma cunoasca pe mine si pe matul meu ... ne vedem duminica la Palatul Copiilor ... la expozitia felina

uitati-va dupa ARISTOTEL ZAMISAR'S ... la persane

va

succes scumpa... iti tinem pumnii...
vrem sa vedem poze dupa.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Lou, daca banuiesti ca Bandit ar fi racit, du-l la doc. sa nu cumva sa faca gripa pisicii.
Te pup si sanatate
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
Suzi,catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

Lou, daca banuiesti ca Bandit ar fi racit, du-l la doc. sa nu cumva sa faca gripa pisicii.
Te pup si sanatate
Vio

vio - imi trecuse un gand din asta dar urmarindu-l m-am convins ca nu are nimic.. vad ca vocea incepe sa-i devina mai normala e vesel in rest, se joaca, ne trezeste in toiu noptii ca are chef de joaca, la 5 ca vrea afara deci n-are nimic grav (sper)..

m-am uitat si pe vaccinele ce le are si unul din ele e impotriva gripei facut in nov anu trecut..

il tin inca sub urmarire si daca observ ceva il si duc la vet..

multumim de urari

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

louisea a ragusit bandit? ,poate fumeaza noaptea pe ascuns, ca un bandit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by slakje

louisea a ragusit bandit? ,poate fumeaza noaptea pe ascuns, ca un bandit .

cum de nu m-am gandit la asta (noi suntem familie de nefumatori asa ca tre sa-i explic putin cum sta treaba )
eu luam in calcul si contactul cu o alta pisicuta care sa fi fost racita sau cine stie pe unde io fi fost limbuta

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Maruta, putini oameni au un suflet asa mare ca al tau . Multi spun ca iubesc animalele, dar cand vine vorba de a face ceva pentru ele, putini trec la fapte. Si eu vreau mult sa vad poze de la expozitie cu pisoiul tau, mai ales ca sunt innebunita dupa persane. Imediat ce ma mut intr-un apartament mai mare, imi mai iau un pisoi, neaparat persan. Abia astept!Louisea, sper ca nu mai e ragusit Bandit! Si ai dreptate mare cu dragostea pentru animalutele noastre, eu am plans alaturi de pisoiul meu cat i-a fost rau, am trait niste zile de cosmar. Sa nu mai spun cat de vinovata ma simt pentru faptul ca a cazut...Fetelor cu pisici, voi reusiti sa vorbiti cu ele? Adica...primiti vreun MIAU inapoi? Ca eu in ultimul timp ma conversez zilnic cu al meu motan. Il intreb ce face si el imi raspunde : miaaaauu! Cred ca o iau razna .Pisoiul meu e pansat acum si a reusit sa isi dea jos pansamentul si, odata cu el, si blanita, asa ca e cam chel saracutu' pe labute! Mai avem cateva zile si scapam complet! Uff, abia astept.Voiam sa va intreb mai demult ceva, dar am tot uitat: cum se comporta pisicile la drum? Cu autobuzul mai exact? Rezista la un drum de 2-3 ore sau sa nu ma risc? Ce ziceti?Cate un si pentru celelate necuvantatoare.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput